- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
CAnım zahmet olmazsa en son yaptırdığınız testi yüklermisin? Merak ettim değerlerinizi. En son yaptırdığınız 2 testi yüklersen çok memnun olurum. Müsait olduğunda yükleyebilirsin.Allah razı olsun. Ne kadar şükretsem az şuan Rabbim sizlere de nasip etsin
Canım sizin raporu Kaan hoca çıkarttırmayacakmıydı?@Longway2015 canım ben rapor çıkarttıracağım. Haftaya cuma eşim ürologdan randevu almış. Şartları öğreneceğiz. Tüp bebeği de ben emsey istiyorum ama görüşmedik. Memorial da olabilir orada rapor geçmiyor diye biliyorum. Semra doktoru da tercih edebilirim ama yaka sorunu var. Karşı yaka da... o trafiğe katlanabilir miyim? Bilmiyorum.
Canımmm çok sevindim ne güzel bir süpriz oldu sana sağlıkla kucağına al inşallah. Dualarında bizleri de unutmaBen en son özel doktora gitmiştim. Hsg ye kadar herseye baktırdım. Yumurtlama dahil hiç bir sorun cıkmadı. Hatta bi ay yumurta takibi yaptık. Ama olmamıştı. Ben ek hiçbirsey kullanmadım o yüzden. Daha önce tüp aşılama da olmadı
Allah razı olsun canım benim. Rabbim sizlere de nasip etsin. Etmem mi hiç. Bugün bu duyguyu yasıyorsam sizlerin sayesindeCanımmm çok sevindim ne güzel bir süpriz oldu sana sağlıkla kucağına al inşallah. Dualarında bizleri de unutma
CAnım zahmet olmazsa en son yaptırdığınız testi yüklermisin? Merak ettim değerlerinizi. En son yaptırdığınız 2 testi yüklersen çok memnun olurum. Müsait olduğunda yükleyebilirsin.
Canım 3 testte burda. En yukarıda tarihler yazıyor. İlk görünen son test sonra ilk sonra ikiCAnım zahmet olmazsa en son yaptırdığınız testi yüklermisin? Merak ettim değerlerinizi. En son yaptırdığınız 2 testi yüklersen çok memnun olurum. Müsait olduğunda yükleyebilirsin.
Imm yok bunu icme .Dr a gidince baslatir yenisine .Bunun mg i mi fazlaydı az miydi zararli miydo oyle bir seyler vardi .Hamilelere bunu vermiyorlar genelde. Sen yumurta ,ceviz, süt ürünleri tuket .Bitki caylari maydonoz ve naneden uzak dur canim .Arkadaşlar evde folik asit olarak bu var. Doktorun daha önce yazdığı işyerinde kaldı fark eder mi bunu içsem
Bana da doktor bunu verdi cnm gebelerin %90 bunu kullanıyor zaten. Kullan gönül rahatlığıylaArkadaşlar evde folik asit olarak bu var. Doktorun daha önce yazdığı işyerinde kaldı fark eder mi bunu içsem
Cnm doktor bana verdi kullanıyorum bunu. O dediğini de sordum yok öyle birşey dedi.Imm yok bunu icme .Dr a gidince baslatir yenisine .Bunun mg i mi fazlaydı az miydi zararli miydo oyle bir seyler vardi .Hamilelere bunu vermiyorlar genelde. Sen yumurta ,ceviz, süt ürünleri tuket .Bitki caylari maydonoz ve naneden uzak dur canim .
Bana da doktor bunu verdi cnm gebelerin %90 bunu kullanıyor zaten. Kullan gönül rahatlığıyla
Cnm doktor bana verdi kullanıyorum bunu. O dediğini de sordum yok öyle birşey dedi.
Ben de hamilelikten once kullaniyordum ama hamile kalinca gittigim dr degistirdi bunu önermedi. Forumda da okumustum bir kac kisininkini dr değiştirmiş .Ona dayanarak söyledim ama her dr farklıdır canim .Ilk gittigimde biri multivitamin vermisti diğeri de 3.ayda vercem dedi hemen kestiCnm doktor bana verdi kullanıyorum bunu. O dediğini de sordum yok öyle birşey dedi.
bana da dr bunu vermisti 3.aydan sonra degistirdiKararsız kaldım su an. Aylardır kullanmadım ben normalde gebelik öncesi başlamak lazım ya ondan acele ettim bi an
Ekle tabiK Karabiberim123 sen ilk sayfada yoksun ekliim mi?
Kuşum beni de ekleyebilirsinK Karabiberim123 sen ilk sayfada yoksun ekliim mi?
Sen eklenmişsin bile canımKuşum beni de ekleyebilirsin
seni coktan ekledimKuşum beni de ekleyebilirsin
Bana mı dedinizKan sonucunuz kac cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?