Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım sizin raporu Kaan hoca çıkarttırmayacakmıydı?

Canımmm çok sevindim ne güzel bir süpriz oldu sana sağlıkla kucağına al inşallah. Dualarında bizleri de unutma

CAnım zahmet olmazsa en son yaptırdığınız testi yüklermisin? Merak ettim değerlerinizi. En son yaptırdığınız 2 testi yüklersen çok memnun olurum. Müsait olduğunda yükleyebilirsin.
CAnım zahmet olmazsa en son yaptırdığınız testi yüklermisin? Merak ettim değerlerinizi. En son yaptırdığınız 2 testi yüklersen çok memnun olurum. Müsait olduğunda yükleyebilirsin.
Canım 3 testte burda. En yukarıda tarihler yazıyor. İlk görünen son test sonra ilk sonra iki

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-15-09-05-09-031.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 92
Arkadaşlar evde folik asit olarak bu var. Doktorun daha önce yazdığı işyerinde kaldı fark eder mi bunu içsem

Eklentiler

• Screenshot_2018-06-24-10-07-51-968.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaşlar evde folik asit olarak bu var. Doktorun daha önce yazdığı işyerinde kaldı fark eder mi bunu içsem
Imm yok bunu icme .Dr a gidince baslatir yenisine .Bunun mg i mi fazlaydı az miydi zararli miydo oyle bir seyler vardi .Hamilelere bunu vermiyorlar genelde. Sen yumurta ,ceviz, süt ürünleri tuket .Bitki caylari maydonoz ve naneden uzak dur canim .

Cnm doktor bana verdi kullanıyorum bunu. O dediğini de sordum yok öyle birşey dedi.

Cnm doktor bana verdi kullanıyorum bunu. O dediğini de sordum yok öyle birşey dedi.
Ben de hamilelikten once kullaniyordum ama hamile kalinca gittigim dr degistirdi bunu önermedi. Forumda da okumustum bir kac kisininkini dr değiştirmiş .Ona dayanarak söyledim ama her dr farklıdır canim .Ilk gittigimde biri multivitamin vermisti diğeri de 3.ayda vercem dedi hemen kesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…