Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ya konumuz dışında ama yine de sizi yakın gördüğüm için sormak istiyorum. Biz büyükşehir olan bi ilde oturuyoruz. Tayin istedik küçük şirin bi ilçeye. Şimdi arkadaşlarda mutsuz olursun orada imkanlar kısıtlı vs diyor. Doktor imkanınız sadece devlet hastanesi diyor ama bu ilçe illerede yakın ortada bi ilçe. Siz ne düşünüyorsunuz? Ben zorladım eşimi şimdi de hata yapmaktan korkuyorum. Çok öyle sosyal değiliz burada da ev okul gidip geliyoruz. Çarşı-pazar gezen tipler değiliz bi doktor yönü beni korkutuyor beni biraz. Burada doktor imkanları çok ama orada ile gitmek gerekiyor. Lütfen herkes fikrini söylesin.

Arkadaşlar aklıma geldi. Burdan bi arkadaş söylemişti ama kim hatırlayamıyorum. İlişki öncesi 45 dk önce sade sert Türk kahvesi ve bitter çikolata demişti. Zaten gecen ay tam yumurtlama dönemi 2 kere denedik biz. İkisinde de ben Türk kahvesi yaptım eşime. Bide son ay çakşır suyuna başlamıştık

Canım ortada bi ilçeymiş zaten en fazla kaç dk sürecek ki. Bende sakin ilçeleri çok seviyorum imkanım olsa yasardım

Canım ortada bi ilçeymiş zaten en fazla kaç dk sürecek ki. Bende sakin ilçeleri çok seviyorum imkanım olsa yasardım
Ya bende fıtrat olarak sakin bi insanım hergün avm ye giden tiyatro sinema gezen biri değilim. Bende huzurlu küçük bi okul küçük yeşil bi ilçe istiyordum insanları da genel itibariyle eğitimli eğitime önem veren Avrupa’da yaşamış sonra gelip kendi memleketlerine yerleşmiş insanlar

Tam tariflerine uygun bi ilçedeyim ve burdan gitmek için gün sayıyorum devlet hastanesi var sürgün dr lar gelio o da ne kadar kalırsa en yakın özel hastane 2 saat Allah korusun gebelik sırasında bi kanamam olsa yetişemeyebilirim ve inanılmaz sıkıcı yemek yemek için cafe lokanta yok heee imkan olarak tek avantajı trafik yok bide iyi para birikiyor çünkü harcanıcak yer yok veli kaliteside düşük oluyor genelde

Çok iyi değerlendir iyi düşün canım

Canim sen kac yildr cocuk istyrdn. Caksie suyu hangi marka kullnamstn . Hizinizi tam goremedm ama morfolji 3 4 cikms bizmde ole sayniz bizden dusuk ckyrms sanrm ama hiziniz 40 mi 10 mu anlamadm .cok soru soruyrm bkma ama umut oldn bana bende caksir suyuna basldm bi sise btti bile

zeynepppppppp canım bende fikrimi söyleyeyim. Ben hiç Doğu ve güneydoğu tartında bulunmadım. İstanbul dışına eğitim ve turizm amaçlı çıktım. Çocuğum olsa İstanbul gibi bir şehirde büyütmek istemem. Senin durduğun şehirde büyükşehirmiş. Çocuğunun ilk 7/8 senesini sadece senden etkilenebileceği çok kültürcülükten uzak bir yerde yetiştirmek daha mantıklı benim açımdan. Çünkü gerçekten çok zor bir zanaat çocuk yetiştirmek. Merkeze çok uzak olmayan. Eğitim kalitesi Yüksel olabilecek bir yer, İnternette varsa istediğin zaman farklı yere geçebileceğiniz aracınız da varsa bence değerlendirilebilir. Ama dediğim gibi ben hiç yaşamadım davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş misali... allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin CAnım.

Çakşır suyu bir şişe bitti bizim daha yeni. Ben iki farklı şişe sipariş etmiştim. Cemilefendi olanı eşim çok sert buldu begenmedi onu bıraktı. Ege lokman olanı kullandı onun içimi daha rahat dedi. 2 yıl olacaktı canım isteyelim. değerlerimiz iyi değildi ama işte mucize Rabbim ol deyince oluyor

Cnm 3 il ile aradaki mesafe en fazla bir saat sürüyor. Göbekte bi ilçe. Lokanta piknik alanları parkları var. Civarda bi sürü balık tesisleri de var. Kiralar uygun burada bin tl normal bi apartman dairesi. Orada 400-500 tl. Zaten kayınvalidemler burada olduğu için ayda bir 2 ayda bir gider geliriz muhtemelen. Öyle....

Valha acaba caksir mi etki etti diye dusubrm darisi basimza valaha aklima grldkce sevinyrm sana canm

Sizin ilçenin avantajı bizden fazla o zmn her yer aynı değil tabi burda hiç bişe yok ben o yüzden sevmiyorum cnm

Kızlar bir de şu hayıt la ilgili bir yorum yapabilir misiniz? Günde 1 bazen 2 kere içiyordum ama 2 gündür bıraktım. Yani inanılmaz bir hareketlenme oldu kasıklarımda. Olumsuz etkisi olur mu ne bileyim değerleri düzelteyim derken bozulmasın sonra...

zeynepppppppp canim ben kucuk bi ilcede hic bulunmadim. Istanbulda dogup buyudum simdi de farkli bi buyuksehirdeyim ama orasi bile bana kucuk geliyor. Bunu en iyi sen bilirsjn. Sanki soyledigin yer ferah bi ilce mutlu olabilecegini dusunuyorsan olabilir. Kalbinjn sesini dinle bence

zeynepppppppp çok küçük ilçelerde çalıştım. Şimdi çok büyük bir şehirdeyim. Küçük yerlerin bana göre en önemli avantajı insanlarla daha samimi ilişkiler kurabilmen. Evet istediğin sosyal imkanları her daim elde edemiyorsun belki buralarda ama bu ilçe temelde ihtiyacını karşılıyorsa, doğa olarak kafa dinleyeceğin az da olsa bir yerler varsa, insan profili kafana yatıyor ve ben burda çocuğumu içim rahat güzel bir şekilde yetiştirebilirim diyorsan ve kalabalık yerine sakin yerleri ve hayatında çok insan yerine az ama öz insan olmasını tercih ediyorsan bence ciddi anlamda düşünülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…