Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zeynepppppppp csnım bence bulunduğun il de kalman daha mantıklı ama anlattığına göre siz küçük bi yerde de mutlu olabileceksiniz. Yurt dışından geri gelen insanımız bazen veli olarak zor olabiliyor ama olsun küçük yerlerde her şey biraz daha sıcak.

Hmm sanki rapor için bekleyecektiniz gibi bişeyler kalmış aklımda. Ama kaan hoca aynı zaman da üniversite de değilmi oradan da çıkarabilir ya ben öyle yapacaksınız sanmıştım.

Ege lokman dan almıştım ben. Doğru mu yaptık bilmiyorum ama günde 1 bardak 4te1 sulandırılmış olarak içti eşim akşamları
Ege lokmanın sahibi ile görüştük bizde macun 5 tane bitkisel kapsül 3 tane çay çakşır suyu mersin suyu elma pekmezi önerdi hepsine toplamda 835 tl dedi. Alsak mı kararsızız. Siz çakşır suyundan memnun kaldınız sonuçta aldınız alsakmı ki acaba yaa

Canım biz sadece çakşırını kullandık. Onun dışında ben aktardan bal polen propolis gsang karısımı almıştım. Onu kullandık. Sizde elinizde takviye yok mu sadece çakşır alsanız diğerleri nasıl şimdi bilmiyoruz ki içeriğinde ne varmış

Kızlar sağlık ocağına gidicem. İnşallah iki katına çıkmıştır değerim. Çok tedirginim. Öğrendiğimden beri uyuyamıyorum feci baş agrısı çekiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah rabbim isteyen herkese sizlere de nasip eder hamile kalmayı ve inşallah benim de hiç bir sıkıntım yoktur.

Kızlar değerim 1280 normal mi kese görünür mü
Cnm değerin normal çıkmış. Sen iki gün önce akşam test yapmıştın değil mi ??? Saat farkı var. Bence yarın öğleden sonra 3-4 gibi git görebilirsin inş. Ama ben olsam 2 gün daha beklerim öyle giderim kesin olur bari. Ama sağlıklı ilerliyor çok şükür. Rahat ol

Evet canım cumartesi 9 gibi baktırdık. Doktorumu aradım görünür kese dedi ama alttan baktırsak mı emin değilim sakıncası var mı

Evet canım cumartesi 9 gibi baktırdık. Doktorumu aradım görünür kese dedi ama alttan baktırsak mı emin değilim sakıncası var mı

Valla cnm bende sabırsızdım alttan bakın dedim kese için de kalp atışı içinde, doktor yok dedi. Sabırlı ol bekle dedi. Alttan bakmayı doğru bulmuyoruz dedi. Dr sor istersen.

Macunun içinde bir sürü şey saydı ama unuttum arısütü propolis filan vardı ama sanırım. Birde çakşırı mersin suyu be elma pekmezi ile karıştırıp içince daha iyi etki ediyormuş. Kararsız kaldık.

Hmm sanki rapor için bekleyecektiniz gibi bişeyler kalmış aklımda. Ama kaan hoca aynı zaman da üniversite de değilmi oradan da çıkarabilir ya ben öyle yapacaksınız sanmıştım.
Rapor için mecbur bekleyeceğiz. 3. Senemizin dolması gerekiyor diye biliyorum. Koşulları daha net öğrenmek için gideceğiz. Kaan hocanın hastanede görev yaptığını da tamamen unutmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…