- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Aksu vital günde 3 kez aç karnına ç.bardağının 1/3 çakşır geri kalan su şeklimde cnm ama aksadıgı 2 kez içtiği günler oluyorKızlar hepinize soruyorum çakşır suyunu hangi marka kullanıyorsunuz ? Ve de nasıl içiliyor ?Bir melek gelsin Saklicennet K Karabiberim123 ve diğer arkadaşlar
CAnım bende Aksu vital kullanıyorum. Şuan sonuç almadım bilmiyorum açıkçası. Kullanımı da meleğin dediği gibi.Kızlar hepinize soruyorum çakşır suyunu hangi marka kullanıyorsunuz ? Ve de nasıl içiliyor ?Bir melek gelsin Saklicennet K Karabiberim123 ve diğer arkadaşlar
Aksu vital. Çay bardağına 1/4 çakşır suyu üstünü normal su.Kızlar hepinize soruyorum çakşır suyunu hangi marka kullanıyorsunuz ? Ve de nasıl içiliyor ?Bir melek gelsin Saklicennet K Karabiberim123 ve diğer arkadaşlar
Ege lokman dan almıştım ben. Doğru mu yaptık bilmiyorum ama günde 1 bardak 4te1 sulandırılmış olarak içti eşim akşamlarıKızlar hepinize soruyorum çakşır suyunu hangi marka kullanıyorsunuz ? Ve de nasıl içiliyor ?Bir melek gelsin Saklicennet K Karabiberim123 ve diğer arkadaşlar
Hmm sanki rapor için bekleyecektiniz gibi bişeyler kalmış aklımda. Ama kaan hoca aynı zaman da üniversite de değilmi oradan da çıkarabilir ya ben öyle yapacaksınız sanmıştım.Kaan hoca rapor çıkartamıyordur sanırım. Devlet hastanesi olmalı diye biliyorum. Biz eğitim araştırmada çıkarttırmaya çalışacağız. Eşim devamlı orada tedavi oluyor daha kolay olabilir diye düşündüm.
Ege lokmanın sahibi ile görüştük bizde macun 5 tane bitkisel kapsül 3 tane çay çakşır suyu mersin suyu elma pekmezi önerdi hepsine toplamda 835 tl dedi. Alsak mı kararsızız. Siz çakşır suyundan memnun kaldınız sonuçta aldınız alsakmı ki acaba yaaEge lokman dan almıştım ben. Doğru mu yaptık bilmiyorum ama günde 1 bardak 4te1 sulandırılmış olarak içti eşim akşamları
Canım biz sadece çakşırını kullandık. Onun dışında ben aktardan bal polen propolis gsang karısımı almıştım. Onu kullandık. Sizde elinizde takviye yok mu sadece çakşır alsanız diğerleri nasıl şimdi bilmiyoruz ki içeriğinde ne varmışEge lokmanın sahibi ile görüştük bizde macun 5 tane bitkisel kapsül 3 tane çay çakşır suyu mersin suyu elma pekmezi önerdi hepsine toplamda 835 tl dedi. Alsak mı kararsızız. Siz çakşır suyundan memnun kaldınız sonuçta aldınız alsakmı ki acaba yaa
Bence degerin güzel tam referas aralıgını bilmiyorum hiç gebelik olmadı bende ama 1000 üstünde kese gözüküyor die anımsadım moralini yüksek tut cnmKızlar değerim 1280 normal mi kese görünür mü
Cnm değerin normal çıkmış. Sen iki gün önce akşam test yapmıştın değil mi ??? Saat farkı var. Bence yarın öğleden sonra 3-4 gibi git görebilirsin inş. Ama ben olsam 2 gün daha beklerim öyle giderim kesin olur bari. Ama sağlıklı ilerliyor çok şükür. Rahat olKızlar değerim 1280 normal mi kese görünür mü
Evet canım cumartesi 9 gibi baktırdık. Doktorumu aradım görünür kese dedi ama alttan baktırsak mı emin değilim sakıncası var mıCnm değerin normal çıkmış. Sen iki gün önce akşam test yapmıştın değil mi ??? Saat farkı var. Bence yarın öğleden sonra 3-4 gibi git görebilirsin inş. Ama ben olsam 2 gün daha beklerim öyle giderim kesin olur bari. Ama sağlıklı ilerliyor çok şükür. Rahat ol
Tam saatinde yapmadığın için normal çıkmış canım. Bundan sonra aynı yerde ve aynı saatlerde yaptırmaya dikkat et. Sırayla iyi haberlerini alalım inşallahKızlar değerim 1280 normal mi kese görünür mü
Allah razı olsun canımTam saatinde yapmadığın için normal çıkmış canım. Bundan sonra aynı yerde ve aynı saatlerde yaptırmaya dikkat et. Sırayla iyi haberlerini alalım inşallah
Evet canım cumartesi 9 gibi baktırdık. Doktorumu aradım görünür kese dedi ama alttan baktırsak mı emin değilim sakıncası var mı
Macunun içinde bir sürü şey saydı ama unuttum arısütü propolis filan vardı ama sanırım. Birde çakşırı mersin suyu be elma pekmezi ile karıştırıp içince daha iyi etki ediyormuş. Kararsız kaldık.Canım biz sadece çakşırını kullandık. Onun dışında ben aktardan bal polen propolis gsang karısımı almıştım. Onu kullandık. Sizde elinizde takviye yok mu sadece çakşır alsanız diğerleri nasıl şimdi bilmiyoruz ki içeriğinde ne varmış
Canım ne desem bilemedim. Birde diğer arkadaşlar fikirlerini söylesinlerMacunun içinde bir sürü şey saydı ama unuttum arısütü propolis filan vardı ama sanırım. Birde çakşırı mersin suyu be elma pekmezi ile karıştırıp içince daha iyi etki ediyormuş. Kararsız kaldık.
800 cok fazla bence direk çakşır suyunu dene olmadı macuna geçersinCanım ne desem bilemedim. Birde diğer arkadaşlar fikirlerini söylesinler
Rapor için mecbur bekleyeceğiz. 3. Senemizin dolması gerekiyor diye biliyorum. Koşulları daha net öğrenmek için gideceğiz. Kaan hocanın hastanede görev yaptığını da tamamen unutmuşum.Hmm sanki rapor için bekleyecektiniz gibi bişeyler kalmış aklımda. Ama kaan hoca aynı zaman da üniversite de değilmi oradan da çıkarabilir ya ben öyle yapacaksınız sanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?