- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Canım çok pahalı geldi bana ben benim aldığım eczaciya 240vermistik birde progeny m ve argimac kullanmıştık onlarda 350 TL bize fayda etmişti bana çok pahalı geldi.birde kızıyorum bu aktarılara falan hemen, en az 300 TL diyorlar birsuru şey koyacağım diyor ama sanki bana fırsatçılık yapıyormuş gibi geliyor.bizlerde çaresiz bir umut fayda eder diye alıyoruz.unlu bir bal sanatan firmaya gitmiştim çocuk hemen 300 dedi ne koyacaksın içine ari sütü ne kadar diyorum çocuk cevap veremiyor sinir olmustumEge lokmanın sahibi ile görüştük bizde macun 5 tane bitkisel kapsül 3 tane çay çakşır suyu mersin suyu elma pekmezi önerdi hepsine toplamda 835 tl dedi. Alsak mı kararsızız. Siz çakşır suyundan memnun kaldınız sonuçta aldınız alsakmı ki acaba yaa
İstersenMacunun içinde bir sürü şey saydı ama unuttum arısütü propolis filan vardı ama sanırım. Birde çakşırı mersin suyu be elma pekmezi ile karıştırıp içince daha iyi etki ediyormuş. Kararsız kaldık.
Yazmışsın zaten CAnım pardon :)Canım çok pahalı geldi bana ben benim aldığım eczaciya 240vermistik birde progeny m ve argimac kullanmıştık onlarda 350 TL bize fayda etmişti bana çok pahalı geldi.birde kızıyorum bu aktarılara falan hemen, en az 300 TL diyorlar birsuru şey koyacağım diyor ama sanki bana fırsatçılık yapıyormuş gibi geliyor.bizlerde çaresiz bir umut fayda eder diye alıyoruz.unlu bir bal sanatan firmaya gitmiştim çocuk hemen 300 dedi ne koyacaksın içine ari sütü ne kadar diyorum çocuk cevap veremiyor sinir olmustum
Cumartesi akşam 9da 817 idi bugün 1280 sıkıntı mı acabaK Karabiberim123 ilk degerin kacti 800 gibi hatirliyorum sanki? Iki kat olmamis ya da ben yanlis hatirliyorum.
Ben tup bebek yaptirdigim icin hep alttan bakti dr bebeklerin gelisimine ve hic bir zarari yok dedi. Cunku kontrol amacli yapmak zorundalar bebeklerin gelisimini gormek icin
Şuan yoldayım. Özel kadın doğum uzmanından randevu aldık. Bakalım ne dicekK Karabiberim123 ilk degerin kacti 800 gibi hatirliyorum sanki? Iki kat olmamis ya da ben yanlis hatirliyorum.
Ben tup bebek yaptirdigim icin hep alttan bakti dr bebeklerin gelisimine ve hic bir zarari yok dedi. Cunku kontrol amacli yapmak zorundalar bebeklerin gelisimini gormek icin
Cumartesi akşam 9da 817 idi bugün 1280 sıkıntı mı acaba
anladim canim aksam baktirmissin ama ben gunduz baktirdin sanmistim. Bence guzel artmis dr.un daha iyi karar verir. Keseyi gorur diye gahmin ediyorum.Şuan yoldayım. Özel kadın doğum uzmanından randevu aldık. Bakalım ne dicek
Gözün aydın artık stres yapma bak herşey olumlu gidio çok şükür stres bebege ve sana zarar verir Allah korusunKızlar kesemizi gördük çok şükür. Darısı sizlerin başına amin
Amin inşallah çok teşekkür ederimGözün aydın artık stres yapma bak herşey olumlu gidio çok şükür stres bebege ve sana zarar verir Allah korusun
canim bende bugunlerde seninle ayni ildeyimB Beyza_2018 kuzum sen istanbuldaydın diye hatırlıyorum. Eşim eczacıyı aramayı unutmuş. Bugün arayacak. Kullandığımız takviyeler 1 haftaya biter. Bitkisellere geçeceğiz ekstra ben katacağım birşeyler daha.. sormak istediğim. Mustafa aydıner ile direkt görüşebilecek mi eşim. Yardımcılarıyla falan mı telefonda görüşecek? Bir de telefonla mı iletişime geçmek daha sağlıklı veya Fatih’te yeri var oraya mı gitsek???
Kızlar kesemizi gördük çok şükür. Darısı sizlerin başına amin
Sen daha gitmedin mi? Gittin sanmıştım :) aynı semt de bile olabiliriz.canim bende bugunlerde seninle ayni ildeyim
Amin inşallah 1280 hcgHayırlı olsun öncelikle Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı da nasip etsin .
BHcg kaç iken keseyi gördünüz?
Gozun aydin canim .Kızlar kesemizi gördük çok şükür. Darısı sizlerin başına amin
Gozun aydin canim .
çok teşekkür ederim arkadaşlarK Karabiberim123 gozun aydin canim. Sağlikla devam eder ins
Amin amin canım inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip ederK Karabiberim123 hayırlı olsun cnm Rabbim güzünü güldürsün. Darısı diğer tüm arkadaşların başına inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?