Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım çok pahalı geldi bana ben benim aldığım eczaciya 240vermistik birde progeny m ve argimac kullanmıştık onlarda 350 TL bize fayda etmişti bana çok pahalı geldi.birde kızıyorum bu aktarılara falan hemen, en az 300 TL diyorlar birsuru şey koyacağım diyor ama sanki bana fırsatçılık yapıyormuş gibi geliyor.bizlerde çaresiz bir umut fayda eder diye alıyoruz.unlu bir bal sanatan firmaya gitmiştim çocuk hemen 300 dedi ne koyacaksın içine ari sütü ne kadar diyorum çocuk cevap veremiyor sinir olmustum

İstersen zeynepppppppp ve B Beyza_2018 nın aldığı karışımlardan alın. Biz oradan alacağız ama ne kadar tuttuğunu bilmiyorum. Kızlar siz karışımlara ne kadar verdiniz?

Yazmışsın zaten CAnım pardon :)

K Karabiberim123 ilk degerin kacti 800 gibi hatirliyorum sanki? Iki kat olmamis ya da ben yanlis hatirliyorum.
Ben tup bebek yaptirdigim icin hep alttan bakti dr bebeklerin gelisimine ve hic bir zarari yok dedi. Cunku kontrol amacli yapmak zorundalar bebeklerin gelisimini gormek icin

Cumartesi akşam 9da 817 idi bugün 1280 sıkıntı mı acaba

Şuan yoldayım. Özel kadın doğum uzmanından randevu aldık. Bakalım ne dicek

B Beyza_2018 kuzum sen istanbuldaydın diye hatırlıyorum. Eşim eczacıyı aramayı unutmuş. Bugün arayacak. Kullandığımız takviyeler 1 haftaya biter. Bitkisellere geçeceğiz ekstra ben katacağım birşeyler daha.. sormak istediğim. Mustafa aydıner ile direkt görüşebilecek mi eşim. Yardımcılarıyla falan mı telefonda görüşecek? Bir de telefonla mı iletişime geçmek daha sağlıklı veya Fatih’te yeri var oraya mı gitsek???

canim bende bugunlerde seninle ayni ildeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…