Karın ve bel ağrın varmı adet öncesi gibi ?6 gün az değil daha önce kaç gün gecikirdi?inşallah bi bombada sen patlatırsınArkadaslar merhaba adetim geceli bugun itibari ile 6 gun gecti sık sık gecikmeler olurdu ama bu sefer biraz daha uzadi sanki esimin sperm degerleri dusuktu bu ay promotil kullanmistik acaba bukada hizli mi etki etti artik okadar korkar oldumki her seferinde hayal kirikligindan gidip test alip bakmaya korkuyorum cok fazla idrara çıkıyorum goguslerimde hassasiyet var sizce ihtimal var mi
Hayir adet agrilarim gibi hic bir belirtim yok agri olmuyor normal 3 4 gun gecikirdi hep herseferinde bi heves test yapar hüsran yasardik oyuzden bu sefer yapmaya cekiniyorum .ehliyetimi degistircegim icin bugun saglik raporu istediler doktor kan tahlili yapalom dedi acaba o tahlilde cikarmi yoksa ozel bi tahlilmi yaptırmak gerekir
O teste yok ama sağlık ocagında ücretsiz yaparlar 1 3 saat arası sonuç çıkar cnm yada onu yaptırmadan idrar testinı yarın sabah yap varsa zaten bu kadar gecikmede çıkar sonra kan yaptırısın bizede haber ver amaHayir adet agrilarim gibi hic bir belirtim yok agri olmuyor normal 3 4 gun gecikirdi hep herseferinde bi heves test yapar hüsran yasardik oyuzden bu sefer yapmaya cekiniyorum .ehliyetimi degistircegim icin bugun saglik raporu istediler doktor kan tahlili yapalom dedi acaba o tahlilde cikarmi yoksa ozel bi tahlilmi yaptırmak gerekir
İdrar yap bekle kanı aynı gün yapma varsa zaten çıkar yoksa ki Allah korusun 2 içinde gelir gelmezse yine o zmn kan yaptır benceSabah idrar testi yapayim cikmazsa kan testinde kesin belli olur dimi.haber edecegim sizi kızlar dua edin ins cikar.cok heyecanlandim simdi
Sabah idrar testi yapayim cikmazsa kan testinde kesin belli olur dimi.haber edecegim sizi kızlar dua edin ins cikar.cok heyecanlandim simdi
Gozun aydin cnmmmKızlar kesemizi gördük çok şükür. Darısı sizlerin başına amin
Canım 6 gün çok fazla değilmi bi test yap benceArkadaslar merhaba adetim geceli bugun itibari ile 6 gun gecti sık sık gecikmeler olurdu ama bu sefer biraz daha uzadi sanki esimin sperm degerleri dusuktu bu ay promotil kullanmistik acaba bukada hizli mi etki etti artik okadar korkar oldumki her seferinde hayal kirikligindan gidip test alip bakmaya korkuyorum cok fazla idrara çıkıyorum goguslerimde hassasiyet var sizce ihtimal var mi
Kuzu günaydın ben bu ayda umutsuzum ya merkezleri araştırırken rapor için 2 aşıla şartını okudum diğer tüm koşullar sağlanıyor ama aşılama yok sende olmuşmuydu?Gunaydin guzel anne adaylarim
Canm naptın testi merak ettimHayir adet agrilarim gibi hic bir belirtim yok agri olmuyor normal 3 4 gun gecikirdi hep herseferinde bi heves test yapar hüsran yasardik oyuzden bu sefer yapmaya cekiniyorum .ehliyetimi degistircegim icin bugun saglik raporu istediler doktor kan tahlili yapalom dedi acaba o tahlilde cikarmi yoksa ozel bi tahlilmi yaptırmak gerekir
Ayyy had gözün aydınnn cok sevindim bak iyiki yapmışsın testiKizlarr cift cizgi ciktii kosa kosa acile gittik kan verdik emin olmak icin sonucu bekliyoryz suann ins saglikli hayirli bir bebegim olur
Ayyy CAnım benim. Rabbim yardımcın olsun. Ne kadar çok üzgünüm bilemezsin. Çok üzüldüm çooookkkk. Neden oldu acaba. Rabbim seninle olsun.Merhaba kızlar doktordan geliyoruz. Bebeğimizin kalp atışı durmuş. Radyolojiye gönderdi doktor orda detaylı bakıldı Yok kalp atışı Yok durmuş. Muhtemelen 5 gün önce durmuş. Akşam kürtaj olucam. Dualarınıza ihtiyacım var. Moralim çok bozuk. Allah kimseye böylesi sıkıntı vermesin inş...
İnanmıyorum. Maaşallah. Allah ol deyince nasıl da oluyor. Sanırım %3 ileri haraket ve toplam 22 milyon spermle hamile kaldınız. Bu bir mucize.Kizlarr cift cizgi ciktii kosa kosa acile gittik kan verdik emin olmak icin sonucu bekliyoryz suann ins saglikli hayirli bir bebegim olur
Canım bunda da vardır bir hayır öyle düşün. Allah yardımcın olsun, geçmiş olsunMerhaba kızlar doktordan geliyoruz. Bebeğimizin kalp atışı durmuş. Radyolojiye gönderdi doktor orda detaylı bakıldı Yok kalp atışı Yok durmuş. Muhtemelen 5 gün önce durmuş. Akşam kürtaj olucam. Dualarınıza ihtiyacım var. Moralim çok bozuk. Allah kimseye böylesi sıkıntı vermesin inş...
Zeynep geçmiş olsun Rabbim sabır versin inş çok üzüldümMerhaba kızlar doktordan geliyoruz. Bebeğimizin kalp atışı durmuş. Radyolojiye gönderdi doktor orda detaylı bakıldı Yok kalp atışı Yok durmuş. Muhtemelen 5 gün önce durmuş. Akşam kürtaj olucam. Dualarınıza ihtiyacım var. Moralim çok bozuk. Allah kimseye böylesi sıkıntı vermesin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?