Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar merhaba adetim geceli bugun itibari ile 6 gun gecti sık sık gecikmeler olurdu ama bu sefer biraz daha uzadi sanki esimin sperm degerleri dusuktu bu ay promotil kullanmistik acaba bukada hizli mi etki etti artik okadar korkar oldumki her seferinde hayal kirikligindan gidip test alip bakmaya korkuyorum cok fazla idrara çıkıyorum goguslerimde hassasiyet var sizce ihtimal var mi

Karın ve bel ağrın varmı adet öncesi gibi ?6 gün az değil daha önce kaç gün gecikirdi?inşallah bi bombada sen patlatırsın

Hayir adet agrilarim gibi hic bir belirtim yok agri olmuyor normal 3 4 gun gecikirdi hep herseferinde bi heves test yapar hüsran yasardik oyuzden bu sefer yapmaya cekiniyorum .ehliyetimi degistircegim icin bugun saglik raporu istediler doktor kan tahlili yapalom dedi acaba o tahlilde cikarmi yoksa ozel bi tahlilmi yaptırmak gerekir

Allah aşkına ne korkusu ya. Ben eve 25 tane test almıştım yapıyordum varsa var mutlu oluyordum yoksa da umut bağlamıyordum yoluma devam ediyordum. Bunun korkulacak bir tarafı yok gerçeklerle yüzleşmekten korkma. Hiç vakit kaybetme bence....

O teste yok ama sağlık ocagında ücretsiz yaparlar 1 3 saat arası sonuç çıkar cnm yada onu yaptırmadan idrar testinı yarın sabah yap varsa zaten bu kadar gecikmede çıkar sonra kan yaptırısın bizede haber ver ama

Sabah idrar testi yapayim cikmazsa kan testinde kesin belli olur dimi.haber edecegim sizi kızlar dua edin ins cikar.cok heyecanlandim simdi

Canım 6 gün çok fazla değilmi bi test yap bence

Canm naptın testi merak ettim

Merhaba kızlar doktordan geliyoruz. Bebeğimizin kalp atışı durmuş. Radyolojiye gönderdi doktor orda detaylı bakıldı Yok kalp atışı Yok durmuş. Muhtemelen 5 gün önce durmuş. Akşam kürtaj olucam. Dualarınıza ihtiyacım var. Moralim çok bozuk. Allah kimseye böylesi sıkıntı vermesin inş...

Ayyy CAnım benim. Rabbim yardımcın olsun. Ne kadar çok üzgünüm bilemezsin. Çok üzüldüm çooookkkk. Neden oldu acaba. Rabbim seninle olsun.

Kizlarr cift cizgi ciktii kosa kosa acile gittik kan verdik emin olmak icin sonucu bekliyoryz suann ins saglikli hayirli bir bebegim olur
İnanmıyorum. Maaşallah. Allah ol deyince nasıl da oluyor. Sanırım %3 ileri haraket ve toplam 22 milyon spermle hamile kaldınız. Bu bir mucize.

Canım bunda da vardır bir hayır öyle düşün. Allah yardımcın olsun, geçmiş olsun

Zeynep geçmiş olsun Rabbim sabır versin inş çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…