Ayy valaha icim cizz etti okuyunca rabbim sabrini versn ins. Tes zamnda sağlikli bebeslrn olsn insMerhaba kızlar doktordan geliyoruz. Bebeğimizin kalp atışı durmuş. Radyolojiye gönderdi doktor orda detaylı bakıldı Yok kalp atışı Yok durmuş. Muhtemelen 5 gün önce durmuş. Akşam kürtaj olucam. Dualarınıza ihtiyacım var. Moralim çok bozuk. Allah kimseye böylesi sıkıntı vermesin inş...
YaaaaMerhaba kızlar doktordan geliyoruz. Bebeğimizin kalp atışı durmuş. Radyolojiye gönderdi doktor orda detaylı bakıldı Yok kalp atışı Yok durmuş. Muhtemelen 5 gün önce durmuş. Akşam kürtaj olucam. Dualarınıza ihtiyacım var. Moralim çok bozuk. Allah kimseye böylesi sıkıntı vermesin inş...
Zeynepim cnm benim Allah ın imtihanı büyük sabrını da versin sana ve eşine bitanem cok üzüldüm canımsın ama güçlü olucaksın sen buna inanıyorum seni tanıyoruz artık bunuda atlatıcaksın cnmMerhaba kızlar doktordan geliyoruz. Bebeğimizin kalp atışı durmuş. Radyolojiye gönderdi doktor orda detaylı bakıldı Yok kalp atışı Yok durmuş. Muhtemelen 5 gün önce durmuş. Akşam kürtaj olucam. Dualarınıza ihtiyacım var. Moralim çok bozuk. Allah kimseye böylesi sıkıntı vermesin inş...
Evet degerlerim dusuktu 1 hafta once yazfim hatta tup bebekmi denesek diye bu sabah cizgileti gorunce cok sasirdim ins bi aksilik cikmaz benimde umutlanamiyorum tamamrnİnanmıyorum. Maaşallah. Allah ol deyince nasıl da oluyor. Sanırım %3 ileri haraket ve toplam 22 milyon spermle hamile kaldınız. Bu bir mucize.
Ay canım içime taş oturdu resmenMerhaba kızlar doktordan geliyoruz. Bebeğimizin kalp atışı durmuş. Radyolojiye gönderdi doktor orda detaylı bakıldı Yok kalp atışı Yok durmuş. Muhtemelen 5 gün önce durmuş. Akşam kürtaj olucam. Dualarınıza ihtiyacım var. Moralim çok bozuk. Allah kimseye böylesi sıkıntı vermesin inş...
Canım yeni gördüm mesajını esim kendisiyle görüştük o yazdı sonra aldı esimde bence imkânınız varsa gidin canım görüşün ama gitmeden arayın geleceğiz görüşmek için diyeB Beyza_2018 kuzum sen istanbuldaydın diye hatırlıyorum. Eşim eczacıyı aramayı unutmuş. Bugün arayacak. Kullandığımız takviyeler 1 haftaya biter. Bitkisellere geçeceğiz ekstra ben katacağım birşeyler daha.. sormak istediğim. Mustafa aydıner ile direkt görüşebilecek mi eşim. Yardımcılarıyla falan mı telefonda görüşecek? Bir de telefonla mı iletişime geçmek daha sağlıklı veya Fatih’te yeri var oraya mı gitsek???
Allah'ım bu nasıl haber içim gitti çok üzüldüm Zeynep ne desem ne senin acini dindirir nede benim duygularımı ifade etmeye yeter.cok çok üzüldüm güzel kardeşimMerhaba kızlar doktordan geliyoruz. Bebeğimizin kalp atışı durmuş. Radyolojiye gönderdi doktor orda detaylı bakıldı Yok kalp atışı Yok durmuş. Muhtemelen 5 gün önce durmuş. Akşam kürtaj olucam. Dualarınıza ihtiyacım var. Moralim çok bozuk. Allah kimseye böylesi sıkıntı vermesin inş...
Perşembe girmeyi düşünüyoruz. Eşinle birlikte gel demiş.Canım yeni gördüm mesajını esim kendisiyle görüştük o yazdı sonra aldı esimde bence imkânınız varsa gidin canım görüşün ama gitmeden arayın geleceğiz görüşmek için diye
Canım bitkisel macun mu alicaksinizPerşembe girmeyi düşünüyoruz. Eşinle birlikte gel demiş.
Evet canım. Bitkisel karışımlara başlayacağız.Canım bitkisel macun mu alicaksiniz
Umarım herşey yolunda gider. Bu benim için bir umut oldu. Bizimd ileri hız çok düşük maksimum %7 haraketsiz sizden daha yüksek 90/95 haraketsiz ve yükselmiyor. Sizde varikosel var mı?Evet degerlerim dusuktu 1 hafta once yazfim hatta tup bebekmi denesek diye bu sabah cizgileti gorunce cok sasirdim ins bi aksilik cikmaz benimde umutlanamiyorum tamamrn
Zeynep çok üzüldüm. Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum. Allah sabır ve dayanma gücü versin.Merhaba kızlar doktordan geliyoruz. Bebeğimizin kalp atışı durmuş. Radyolojiye gönderdi doktor orda detaylı bakıldı Yok kalp atışı Yok durmuş. Muhtemelen 5 gün önce durmuş. Akşam kürtaj olucam. Dualarınıza ihtiyacım var. Moralim çok bozuk. Allah kimseye böylesi sıkıntı vermesin inş...
Varikosel yoktu canim bizde. 2 kere test yapmistik ikincisi de buna yakinfi doktor promotil m forte onerdi onu kullanfik bu ay axaba o mu etkiledi bu kadar bilemedim dunki kan testimizin de sonucunu simdi aldikk dun betam 98 mis bugun 212 doktor gec dollenme olabilir dediUmarım herşey yolunda gider. Bu benim için bir umut oldu. Bizimd ileri hız çok düşük maksimum %7 haraketsiz sizden daha yüksek 90/95 haraketsiz ve yükselmiyor. Sizde varikosel var mı?
Üzücü haberden sonra seni tebrik edemedik. Gözün aydın canım. İnşallah katlanarak artar değerlerinVarikosel yoktu canim bizde. 2 kere test yapmistik ikincisi de buna yakinfi doktor promotil m forte onerdi onu kullanfik bu ay axaba o mu etkiledi bu kadar bilemedim dunki kan testimizin de sonucunu simdi aldikk dun betam 98 mis bugun 212 doktor gec dollenme olabilir dedi
Evet canım bence iyi bir vitamin değil. Zaten hamile kalan arkadaşında hamileliğini buna bağlamıyorum. 1 aydır kullanıyorum demiş. 15 gün önce döllenme olsa 15 günlük kullanım etki etmemiştir. İçeriği de zengin değil. Bence mucize bebek bu.Saklicennet kuzum senle konuşmuştuk içeriğini pek beğenmediğim dediğin promotil miydi? Ben unuttum doktorun bize verdiği bu muydu acaba?
Gerçekten mucizelere inanmak lazım. Vitamin falanda hikaye bazı durumlarda. Rabbim ol dedikten sonra. Hepimize umut olsunEvet canım bence iyi bir vitamin değil. Zaten hamile kalan arkadaşında hamileliğini buna bağlamıyorum. 1 aydır kullanıyorum demiş. 15 gün önce döllenme olsa 15 günlük kullanım etki etmemiştir. İçeriği de zengin değil. Bence mucize bebek bu.
Canımm çok üzüldüm. Rabbim yardımcın olsunMerhaba kızlar doktordan geliyoruz. Bebeğimizin kalp atışı durmuş. Radyolojiye gönderdi doktor orda detaylı bakıldı Yok kalp atışı Yok durmuş. Muhtemelen 5 gün önce durmuş. Akşam kürtaj olucam. Dualarınıza ihtiyacım var. Moralim çok bozuk. Allah kimseye böylesi sıkıntı vermesin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?