- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Ah canım benim çok üzüldüm. Neden olmuş yaMerhaba kızlar doktordan geliyoruz. Bebeğimizin kalp atışı durmuş. Radyolojiye gönderdi doktor orda detaylı bakıldı Yok kalp atışı Yok durmuş. Muhtemelen 5 gün önce durmuş. Akşam kürtaj olucam. Dualarınıza ihtiyacım var. Moralim çok bozuk. Allah kimseye böylesi sıkıntı vermesin inş...
Canım hayırlı ugurlu olsun sağlıkla gelsin bebişler. İsteyen herkese de nasip etsin aminVarikosel yoktu canim bizde. 2 kere test yapmistik ikincisi de buna yakinfi doktor promotil m forte onerdi onu kullanfik bu ay axaba o mu etkiledi bu kadar bilemedim dunki kan testimizin de sonucunu simdi aldikk dun betam 98 mis bugun 212 doktor gec dollenme olabilir dedi
Adaşım merhaba,Merhaba kızlar doktordan geliyoruz. Bebeğimizin kalp atışı durmuş. Radyolojiye gönderdi doktor orda detaylı bakıldı Yok kalp atışı Yok durmuş. Muhtemelen 5 gün önce durmuş. Akşam kürtaj olucam. Dualarınıza ihtiyacım var. Moralim çok bozuk. Allah kimseye böylesi sıkıntı vermesin inş...
Evet degerlerim dusuktu 1 hafta once yazfim hatta tup bebekmi denesek diye bu sabah cizgileti gorunce cok sasirdim ins bi aksilik cikmaz benimde umutlanamiyorum tamamrn
Uyguladigim seylerden faydalanabilirsiniz .Bizim de ileri hiz 0 di .Hic düzelmeyecek saniyordum.Bizimde ileri hızımız maalesef 0 eşim keçiboynuzu pekmezi kürü filan kullanıyor henüz başka doktora gidip tekrar test yaptıramadık aracımız serviste olduğu için çıksın gideceğiz ilaç dışında herhangi bitkisel bişey yiyip içtiniz mi çok üzülüyoruz aşılamalara falan bakıyoruz artık o kadar umutsuz konuştu dr
Uyguladigim seylerden faydalanabilirsiniz .Bizim de ileri hiz 0 di .Hic düzelmeyecek saniyordum.
www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/
Amin insallah .Bitkisel tedaviye sans verin.Allah nasip eder insallah.Okudum şimdi baya süreçten geçmişsiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah canım. Bende sorun çıkmadı muayene oldum tahlilller falan eşimin sperm de düşük 11 milyon hızı da sıfır sigarayı bıraktı ben zaten kullanmıyorum umarım doktorun verdiği ilaçlarla biZde de artar inşallah yaa çok umutsuzuz ikimizde bize de bi mucize olur inşallah
Ah canım benim diyecek bir sey de bulamıyorum. Rabbim sabır versin. İnşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder sana allahımKızlar meleğim gittiçok kötüyüm Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı ağlamaktan yazamıyorum , yeni çıktım operasyondan. Suni sancıyla aldılar meleğimi genetik ve patalojik inceleme yapılacak biraz uzak kalıcam şuan çok kötüyüm. Allah dua eden herkesten razı olsun şunu da söyleyeyim bu benim başıma geldi sizin başınıza gelecek diye birşey yok endişe etmeyin stres yaşamayın kendinize iyi bakın....
Canm benim biz seni cok sevdik herzamn yanındayız dua ediyoruz hepimiz sende et içini o ferahlatır canmKızlar meleğim gittiçok kötüyüm Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı ağlamaktan yazamıyorum , yeni çıktım operasyondan. Suni sancıyla aldılar meleğimi genetik ve patalojik inceleme yapılacak biraz uzak kalıcam şuan çok kötüyüm. Allah dua eden herkesten razı olsun şunu da söyleyeyim bu benim başıma geldi sizin başınıza gelecek diye birşey yok endişe etmeyin stres yaşamayın kendinize iyi bakın....
Rabbim acini dindirsin.Aglama desek de bos. Acini dindirecek hic bir caremiz yok keske olsa .Allah büyük .Bu da senin imtihanin .Hep bulup kaybettin .Insallah bundan sonra Allah oyle bir mucize gonderir ki ahirete kadar hic ayrilmazsiniz .Duadan baska caremiz yok .Biz seni bekliyor olacağız toparlandigin zaman.Ah canım benim diyecek bir sey de bulamıyorum. Rabbim sabır versin. İnşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder sana allahım
Canım yalnıs etiketlemişsinRabbim acini dindirsin.Aglama desek de bos. Acini dindirecek hic bir caremiz yok keske olsa .Allah büyük .Bu da senin imtihanin .Hep bulup kaybettin .Insallah bundan sonra Allah oyle bir mucize gonderir ki ahirete kadar hic ayrilmazsiniz .Duadan baska caremiz yok .Biz seni bekliyor olacağız toparlandigin zaman.
Yeni fark ettimK
Canım yalnıs etiketlemişsin
Merhabalar bende çok yeniyim kasımdan beri deniyorum Bağcılar medipol gidiyorum eşimin morfoloji 1 çıktı ve kadın Doğum doktoru bana bunu söylemedi internette bi macun bulduk o adam eşimin sperm testine baktı iki gün önce bana morfoloji düşük dediçok üzüldüm meğerse doğruymuş üroloji sigara bıraksın dedi kür falan aldık inşallah etkili olur bu durumda olup sonuçlanan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?