Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ah canım benim çok üzüldüm. Neden olmuş ya Rabbim inşallah sağlıklı bi gebelik nasip eder.

Canım hayırlı ugurlu olsun sağlıkla gelsin bebişler. İsteyen herkese de nasip etsin amin

Canımmmm okuyunca basımdan kaynar sular döküldü gözümden yaş aktı bende yaşadım biliyorsun 2 hafta karnımda öyle kalmış fark edemedim ama umut kesmek yok yine olacak Allahn izni ile sağlıkla kavuşacak annesine Rabbim sabrını veriyor zeynepppppppp

Adaşım merhaba,
Bende aynı durumu yaklaşık bir ay önce yaşadım, seni çok iyi anlıyorum. Zira sana eğer kadare inanıyorsan hayırlısı budur gerçeğini söylermekten başka teselli edici söyleyecek söz yok maalesef. Ben kendımi hep boyle avuttum. Yoksa dedim allah bu kadar evlat isteyen kulunu niye uzsun kı? Dahi iyisini vermek için istedini vermezmiş yaratıcı kulunun, allah a sıgın, yoksa atlatmak cok zor bence. Geçmiş olsun diyorum. Bir de sana özelden yazıcam

Evet degerlerim dusuktu 1 hafta once yazfim hatta tup bebekmi denesek diye bu sabah cizgileti gorunce cok sasirdim ins bi aksilik cikmaz benimde umutlanamiyorum tamamrn

Bizimde ileri hızımız maalesef 0 eşim keçiboynuzu pekmezi kürü filan kullanıyor henüz başka doktora gidip tekrar test yaptıramadık aracımız serviste olduğu için çıksın gideceğiz ilaç dışında herhangi bitkisel bişey yiyip içtiniz mi çok üzülüyoruz aşılamalara falan bakıyoruz artık o kadar umutsuz konuştu dr

Uyguladigim seylerden faydalanabilirsiniz .Bizim de ileri hiz 0 di .Hic düzelmeyecek saniyordum.
www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/

Uyguladigim seylerden faydalanabilirsiniz .Bizim de ileri hiz 0 di .Hic düzelmeyecek saniyordum.
www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/

Okudum şimdi baya süreçten geçmişsiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah canım. Bende sorun çıkmadı muayene oldum tahlilller falan eşimin sperm de düşük 11 milyon hızı da sıfır sigarayı bıraktı ben zaten kullanmıyorum umarım doktorun verdiği ilaçlarla biZde de artar inşallah yaa çok umutsuzuz ikimizde bize de bi mucize olur inşallah

Amin insallah .Bitkisel tedaviye sans verin.Allah nasip eder insallah.

Kızlar meleğim gitti çok kötüyüm Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı ağlamaktan yazamıyorum , yeni çıktım operasyondan. Suni sancıyla aldılar meleğimi genetik ve patalojik inceleme yapılacak biraz uzak kalıcam şuan çok kötüyüm. Allah dua eden herkesten razı olsun şunu da söyleyeyim bu benim başıma geldi sizin başınıza gelecek diye birşey yok endişe etmeyin stres yaşamayın kendinize iyi bakın....

Ah canım benim diyecek bir sey de bulamıyorum. Rabbim sabır versin. İnşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder sana allahım

Canm benim biz seni cok sevdik herzamn yanındayız dua ediyoruz hepimiz sende et içini o ferahlatır canm

Ah canım benim diyecek bir sey de bulamıyorum. Rabbim sabır versin. İnşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder sana allahım
Rabbim acini dindirsin.Aglama desek de bos. Acini dindirecek hic bir caremiz yok keske olsa .Allah büyük .Bu da senin imtihanin .Hep bulup kaybettin .Insallah bundan sonra Allah oyle bir mucize gonderir ki ahirete kadar hic ayrilmazsiniz .Duadan baska caremiz yok .Biz seni bekliyor olacağız toparlandigin zaman.

K
Canım yalnıs etiketlemişsin

zeynepppppppp Rabbim acini dindirsin.Aglama desek de bos. Acini dindirecek hic bir caremiz yok keske olsa .Allah büyük .Bu da senin imtihanin .Hep bulup kaybettin .Insallah bundan sonra Allah oyle bir mucize gonderir ki ahirete kadar hic ayrilmazsiniz .Duadan baska caremiz yok .Biz seni bekliyor olacağız toparlandigin zaman.

Merhabalar bende çok yeniyim kasımdan beri deniyorum Bağcılar medipol gidiyorum eşimin morfoloji 1 çıktı ve kadın Doğum doktoru bana bunu söylemedi internette bi macun bulduk o adam eşimin sperm testine baktı iki gün önce bana morfoloji düşük dedi çok üzüldüm meğerse doğruymuş üroloji sigara bıraksın dedi kür falan aldık inşallah etkili olur bu durumda olup sonuçlanan var mı acaba

Bizde suan deneme aşamasındayız keçiboynuzu pekmezi ve İbrahim saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü deniyoruz 1 hafta olacak henüz Yen'i dr gidip tekrar tahlil yaptırmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…