- 29 Nisan 2018
- 139
- 136
- 18
- 39
Bizim morfoloji 1 di takviyeler ile 4 oldu son testte 3 oldu yani düzelebiliyor değerler Allahın izni ile. Eşiniz sigara alkol alıyor mu onlar önemli. Ayrıca doktor birsey vermedi miAllah yardımcımız olsun morfoloji mi var sizde de
E vitamini olan gidalari araştırıp eşinize yedirip icirin .Coban cokerten cayi meselaAllah yardımcımız olsun morfoloji mi var sizde de
Promenk verdi doktor sigara çok içiyor eşim alkol yk şükür bırakmaz sanmam ama azaltacağım dedi sizin yükselince. Ne kadar sürdü acaba gebe kalmanızBizim morfoloji 1 di takviyeler ile 4 oldu son testte 3 oldu yani düzelebiliyor değerler Allahın izni ile. Eşiniz sigara alkol alıyor mu onlar önemli. Ayrıca doktor birsey vermedi mi
Sigarayi birakmazsa bosa kurek cekersiniz .Esim ne zaman sigarayı birakti o zaman yol kat ettikPromenk verdi doktor sigara çok içiyor eşim alkol yk şükür bırakmaz sanmam ama azaltacağım dedi sizin yükselince. Ne kadar sürdü acaba gebe kalmanız
Takviyelerden sonra 9 ay gibi bi zamanda olduPromenk verdi doktor sigara çok içiyor eşim alkol yk şükür bırakmaz sanmam ama azaltacağım dedi sizin yükselince. Ne kadar sürdü acaba gebe kalmanız
Yazınızı okuyacağım ona duacıyız şifa rabbimden inşallahSigarayi birakmazsa bosa kurek cekersiniz .Esim ne zaman sigarayı birakti o zaman yol kat ettik
canim bizden o sart aranmkyor diye biliyorum. Asilama eslerinin spermi cok olan aileler icin gecerli bizim eslerde spwrm az oldugu icin asilama zaten yapilamiyor.Kuzu günaydın ben bu ayda umutsuzum ya merkezleri araştırırken rapor için 2 aşıla şartını okudum diğer tüm koşullar sağlanıyor ama aşılama yok sende olmuşmuydu?
Tmm cnm tşk edrrimcanim bizden o sart aranmkyor diye biliyorum. Asilama eslerinin spermi cok olan aileler icin gecerli bizim eslerde spwrm az oldugu icin asilama zaten yapilamiyor.
canım 5 milyondan az ise sayı aşılama yapılmıyorTmm cnm tşk edrrim
Düşmeden önce denedi cnm tuttuArkadaşınız hasar varken mi denedi tüpü yoksa hasar düştükten sonra mı?
Ml de mi yoksa toplamda mı canm 5 milyondan altında olmamalı aşılama için?canım 5 milyondan az ise sayı aşılama yapılmıyor
Yıkama işlemi sonrası toplamda 5 milyondan az ise aşılama yapılmıyor canımMl de mi yoksa toplamda mı canm 5 milyondan altında olmamalı aşılama için?
Yaaa çok sevindin inş .bizimki de tutar yaa.Düşmeden önce denedi cnm tuttu
Şimdi gördüm çok üzüldüm. Allah sana ve eşine sabır versin.Kızlar meleğim gittiçok kötüyüm Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı ağlamaktan yazamıyorum , yeni çıktım operasyondan. Suni sancıyla aldılar meleğimi genetik ve patalojik inceleme yapılacak biraz uzak kalıcam şuan çok kötüyüm. Allah dua eden herkesten razı olsun şunu da söyleyeyim bu benim başıma geldi sizin başınıza gelecek diye birşey yok endişe etmeyin stres yaşamayın kendinize iyi bakın....
jnanamiyorum ya (prenses oluyor di mi hala o kralice yasadigina gore prenses yani :) ) prenseste olsan karnindan sipayi eksik etmiyorlar2 ay önce doğum yapan Kate Middleton yine hamileymiş.
Kız ona mı takıldın, veliaht doğuruyor sonuçtajnanamiyorum ya (prenses oluyor di mi hala o kralice yasadigina gore prenses yani :) ) prenseste olsan karnindan sipayi eksik etmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?