Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim morfoloji 1 di takviyeler ile 4 oldu son testte 3 oldu yani düzelebiliyor değerler Allahın izni ile. Eşiniz sigara alkol alıyor mu onlar önemli. Ayrıca doktor birsey vermedi mi
Promenk verdi doktor sigara çok içiyor eşim alkol yk şükür bırakmaz sanmam ama azaltacağım dedi sizin yükselince. Ne kadar sürdü acaba gebe kalmanız

Kuzu günaydın ben bu ayda umutsuzum ya merkezleri araştırırken rapor için 2 aşıla şartını okudum diğer tüm koşullar sağlanıyor ama aşılama yok sende olmuşmuydu?
canim bizden o sart aranmkyor diye biliyorum. Asilama eslerinin spermi cok olan aileler icin gecerli bizim eslerde spwrm az oldugu icin asilama zaten yapilamiyor.

Sperm Kalitesi ve sayısı için neler uyguladınız kızlar. Promen k isimli ilacı doktor bizede önermişti.Kalitesin de işe yarıyor mu gerçekten.

Şimdi gördüm çok üzüldüm. Allah sana ve eşine sabır versin.

jnanamiyorum ya (prenses oluyor di mi hala o kralice yasadigina gore prenses yani :) ) prenseste olsan karnindan sipayi eksik etmiyorlar
Kız ona mı takıldın, veliaht doğuruyor sonuçta emziren kadın 2 ay sonra hemen nasıl gebe kalmış şaşırdım. Biz 1buçuk yıldır uğraşıyoruz tık yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…