Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadasim merhaba ekstra hic bisey yapmadik biz ogreneli 3 ay olmustu esimin testini gecenlerde hatta paylastim arkadaşlar a acaba nasil diyr cunku hic bir fikrimiz yoktu doktor 2 kere test yapti sonra promotil kullan 3 ay sonra sonra tekrar yapalim demis kullandik 1 doz daha yeni bitmisti bu ay gecikince suphelendik ve test yaptik sonuc pozitif cikti hic beklemiyorduk cok sasirdi hatta birazda stres yapmamak gerekiyor nasilsa olmiyacak diye biz artik umudumuzu yitirip tup bebek tedavilerine bakmaya baslamistikAllahin takdiri ol dedigi zaman oluyor umarim hepimiz yasariz ayni duyguyu

Kız ona mı takıldın, veliaht doğuruyor sonuçta emziren kadın 2 ay sonra hemen nasıl gebe kalmış şaşırdım. Biz 1buçuk yıldır uğraşıyoruz tık yok.
Abimle benim aramda 11 ay var cnm annem 40 nin icinde bana hamile kalmis sütten kesilince anlamis bunuda .. cok ilginc gercekten

Süt mü gelmiomuş ilginç ilkkez duydum bu arada sen betana bugünde baktırdın mı nasıl ? İnşallan i gelmiştir
Ben annemi emerken annem 3 aylık kardeşime hamileymis haberi yok bende emmeye devam etmişim anlayınca zorla kesmişler memeden beni :)

Hayırlı ugurlu olsun cok sevindim :)

Saklicennet canım çakşır suyu geldi bunu günde kaç defa icicek bide progeny m de aldık aktara macunda söyledik bişe olurmu acaba bu kadar şey bı arada aktardaki daha gelmedi içeriği hakkında bilgim yok

TATlış hiç korkma ben neler eriyorum bil bilsen. :)
Hepsini kullandır. Çakşırı üzerinde yazıyor ama benim ölçeğim var 50 ml çakşır üzerine 100/110 ml kadar da su koyuyorum yani toplam 150/160 ml oluyor onu veriyorum sabah, akşamda yatmadan aynı şekilde yapıp veriyorum.

Tamam kaş yapayım derken göz çıkarmayım da günde iki defa vercem aç tok farkedermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…