Arkadasim merhaba ekstra hic bisey yapmadik biz ogreneli 3 ay olmustu esimin testini gecenlerde hatta paylastim arkadaşlar a acaba nasil diyr cunku hic bir fikrimiz yoktu doktor 2 kere test yapti sonra promotil kullan 3 ay sonra sonra tekrar yapalim demis kullandik 1 doz daha yeni bitmisti bu ay gecikince suphelendik ve test yaptik sonuc pozitif cikti hic beklemiyorduk cok sasirdi hatta birazda stres yapmamak gerekiyor nasilsa olmiyacak diye biz artik umudumuzu yitirip tup bebek tedavilerine bakmaya baslamistikAllahin takdiri ol dedigi zaman oluyor umarim hepimiz yasariz ayni duyguyuBizimde ileri hızımız maalesef 0 eşim keçiboynuzu pekmezi kürü filan kullanıyor henüz başka doktora gidip tekrar test yaptıramadık aracımız serviste olduğu için çıksın gideceğiz ilaç dışında herhangi bitkisel bişey yiyip içtiniz mi çok üzülüyoruz aşılamalara falan bakıyoruz artık o kadar umutsuz konuştu dr
Abimle benim aramda 11 ay var cnm annem 40 nin icinde bana hamile kalmis sütten kesilince anlamis bunuda .. cok ilginc gercektenKız ona mı takıldın, veliaht doğuruyor sonuçtaemziren kadın 2 ay sonra hemen nasıl gebe kalmış şaşırdım. Biz 1buçuk yıldır uğraşıyoruz tık yok.
Süt mü gelmiomuş ilginç ilkkez duydum bu arada sen betana bugünde baktırdın mı nasıl ? İnşallan i gelmiştirAbimle benim aramda 11 ay var cnm annem 40 nin icinde bana hamile kalmis sütten kesilince anlamis bunuda .. cok ilginc gercekten
Bize de böyle bir mucize olsa keşkeAbimle benim aramda 11 ay var cnm annem 40 nin icinde bana hamile kalmis sütten kesilince anlamis bunuda .. cok ilginc gercekten
Ben annemi emerken annem 3 aylık kardeşime hamileymis haberi yok bende emmeye devam etmişim anlayınca zorla kesmişler memeden beni :)Süt mü gelmiomuş ilginç ilkkez duydum bu arada sen betana bugünde baktırdın mı nasıl ? İnşallan i gelmiştir
Hadi güzel sonuçlar gelsin inşallah kaç güne cıkarmış?bizim mikrogende 5 günde çıkmıstı düzende uzun sürmüştükızlar salı günü tekrar hasar testi verdik.bekliyoruz bakalım ne oldu ne olmadı.
Perican pardon yanlış etiketlemişim yeni hamile kalan bi arkadas vardı ona sormuştumSüt mü gelmiomuş ilginç ilkkez duydum bu arada sen betana bugünde baktırdın mı nasıl ? İnşallan i gelmiştir
Kuzum 4 temmuz da veririz demişler sonucu ama. Geçen sefer bizi boşuna getirttiler ya ondan erken verecekler güya.Hadi güzel sonuçlar gelsin inşallah kaç güne cıkarmış?bizim mikrogende 5 günde çıkmıstı düzende uzun sürmüştü
Hayırlı ugurlu olsun cok sevindim :)Arkadasim merhaba ekstra hic bisey yapmadik biz ogreneli 3 ay olmustu esimin testini gecenlerde hatta paylastim arkadaşlar a acaba nasil diyr cunku hic bir fikrimiz yoktu doktor 2 kere test yapti sonra promotil kullan 3 ay sonra sonra tekrar yapalim demis kullandik 1 doz daha yeni bitmisti bu ay gecikince suphelendik ve test yaptik sonuc pozitif cikti hic beklemiyorduk cok sasirdi hatta birazda stres yapmamak gerekiyor nasilsa olmiyacak diye biz artik umudumuzu yitirip tup bebek tedavilerine bakmaya baslamistikAllahin takdiri ol dedigi zaman oluyor umarim hepimiz yasariz ayni duyguyu
bende cok sasirdim nasil olur diye ama farkli acidan bakayim dedimKız ona mı takıldın, veliaht doğuruyor sonuçtaemziren kadın 2 ay sonra hemen nasıl gebe kalmış şaşırdım. Biz 1buçuk yıldır uğraşıyoruz tık yok.
Ay sorma bende dün acile gittim bademciklerim bembeyaz iltihap 10 tane antibiyotik yazdı perisilinli aşılama yapan doktorumu aradım sorun olmaz vurul dediKizlar ben antibiyotik klanyrm disim icin sizce bu durum yumurtamayi gecikrttr mi
TATlış hiç korkma ben neler eriyorum bil bilsen. :)Saklicennet canım çakşır suyu geldi bunu günde kaç defa icicek bide progeny m de aldık aktara macunda söyledik bişe olurmu acaba bu kadar şey bı arada aktardaki daha gelmedi içeriği hakkında bilgim yok
Tamam kaş yapayım derken göz çıkarmayım daTATlış hiç korkma ben neler eriyorum bil bilsen. :)
Hepsini kullandır. Çakşırı üzerinde yazıyor ama benim ölçeğim var 50 ml çakşır üzerine 100/110 ml kadar da su koyuyorum yani toplam 150/160 ml oluyor onu veriyorum sabah, akşamda yatmadan aynı şekilde yapıp veriyorum.
Biz günde 3 kez bazen 2 kez alıyoruz progeny m ile birlikte bide e vitamini 1 tane alıoSaklicennet canım çakşır suyu geldi bunu günde kaç defa icicek bide progeny m de aldık aktara macunda söyledik bişe olurmu acaba bu kadar şey bı arada aktardaki daha gelmedi içeriği hakkında bilgim yok
FArk etmez sanırım. Benim ki çok aç kalamadığı için hep tok içiyor. :)Tamam kaş yapayım derken göz çıkarmayım dagünde iki defa vercem aç tok farkedermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?