- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Evicap mi canimBiz günde 3 kez bazen 2 kez alıyoruz progeny m ile birlikte bide e vitamini 1 tane alıo
Umutlaniyrm iste her ay ya hamilelik olrda falan diye ama gecikme olmdan onceki kullnlr ilaclar zarar vermyrms sanrm birde canm disimi cektrcm uyustrma ile onu dusubyrm bisy olr mu dye iste umut dunyasi .antibiyotik kullnrken gecikme olyrms adette faln ole okudm ama herksete olr mu bilmmAy sorma bende dün acile gittim bademciklerim bembeyaz iltihap 10 tane antibiyotik yazdı perisilinli aşılama yapan doktorumu aradım sorun olmaz vurul dedi
Canm bizde caksir suyu promen k cinko selenyum ve argimac killnryz bu ay caksir mi blmymr digerlrimi baha istek artrdi esim onceden bu kdr degldi .demekki fayda edyrTamam kaş yapayım derken göz çıkarmayım dagünde iki defa vercem aç tok farkedermi
Yok cnm solgar 400mg bi ara evicap kullandık ama solgar 0 dan 1 e çıkarmıştı evicapta artış olmadı bizde tekrar solgara geçtik zaten aynı fiyat nerdeyseEvicap mi canim
Çakşır kullanıyoruz bizde o durumu bizde fark ettik cnm doğrudurCanm bizde caksir suyu promen k cinko selenyum ve argimac killnryz bu ay caksir mi blmymr digerlrimi baha istek artrdi esim onceden bu kdr degldi .demekki fayda edyr
Korkma canım. Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde alacaksın bebeğini kucağınaIyi aksamlar kizlar .Dualarinizda bana da yer verin .Dogum stresi yasiyorum .Ruh halim berbat. Surekli ağlıyorum. Sukrum sonsuz Rabbime bu gunleri yasamak icin cok cabaladik .Ama inanın cok degisik bir korku .Anlamsiz tarifsiz sacma bisey.
Insallah canim .Hepinize dua etcem inşallahKorkma canım. Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde alacaksın bebeğini kucağına
Argımacdendir.Canm bizde caksir suyu promen k cinko selenyum ve argimac killnryz bu ay caksir mi blmymr digerlrimi baha istek artrdi esim onceden bu kdr degldi .demekki fayda edyr
Korkuluyomuş ilk olunca ama o kadar zor değilmiş normal doğum oldugu için yaraların falan hemen geçiomuş yani doğum bi başlasın hemen devamı geliomuş aklına böyle getir sonra rahat ediceksin canmIyi aksamlar kizlar .Dualarinizda bana da yer verin .Dogum stresi yasiyorum .Ruh halim berbat. Surekli ağlıyorum. Sukrum sonsuz Rabbime bu gunleri yasamak icin cok cabaladik .Ama inanın cok degisik bir korku .Anlamsiz tarifsiz sacma bisey.
Olablr icinde cobancokrrten ekstrasi falan biseylr yazyrdu ama caksiri daha once baskldk ozmn anladm oda katki etmstr tabiArgımacdendir.
Canim nasip olursa bi 1 haftya yaotcgz hem amelyt hem caksir hm digerlri ins fyda etmstr paylasacm tabikiKızlar çakşır kullanıp test yaptıran olursa testini bizle paylaşırmı biz 1-2hafta içinde test yaptırcaz bakalım artış devam etti mi sayımızda çok merak ediyorum
Ben paylaşırım temmuzda aşılama yapıcaz canım azda olsa belli olur yalnız şu sorun var eşim sabah giderken içmez akşam gelince ben verırsem içer nasıl iki defa verıcem onu düşünüyorumKızlar çakşır kullanıp test yaptıran olursa testini bizle paylaşırmı biz 1-2hafta içinde test yaptırcaz bakalım artış devam etti mi sayımızda çok merak ediyorum
Canım sana dua edicem. Hiç korka Rabbim yardımcın olsun. Herkes nasıl çatır çatır 2. 3. 4. Doğuruyor bunları düşün hiç korkmaIyi aksamlar kizlar .Dualarinizda bana da yer verin .Dogum stresi yasiyorum .Ruh halim berbat. Surekli ağlıyorum. Sukrum sonsuz Rabbime bu gunleri yasamak icin cok cabaladik .Ama inanın cok degisik bir korku .Anlamsiz tarifsiz sacma bisey.
Benim eşimde içmez di tadı kötü diye. Akşamları içiyordu sadeceBen paylaşırım temmuzda aşılama yapıcaz canım azda olsa belli olur yalnız şu sorun var eşim sabah giderken içmez akşam gelince ben verırsem içer nasıl iki defa verıcem onu düşünüyorum
Ben küçük cam su şişesine 2 ölçek koyoyor eşim işte üzerine su dolduyor iki sefere bölüp içiyor. Sen de akşam eve geleceği için tek ölçek yapabilirsin ama götürebilir mi bilmiyorum. Benimki çantayla gittiği için herşey verebiliyorum. Aklımda bulunsun yapabilirsen yap. Aksu vitalin tadı da kötü değil 1 çay bardağı zaten içsin de gitsin.Ben paylaşırım temmuzda aşılama yapıcaz canım azda olsa belli olur yalnız şu sorun var eşim sabah giderken içmez akşam gelince ben verırsem içer nasıl iki defa verıcem onu düşünüyorum
Genel muayene oldum cnm cok sukur hersey yolunda .. Dr yuruyuse spora devam diyor D vitaminim dusuktu gunesten onuda almisimdir ...Süt mü gelmiomuş ilginç ilkkez duydum bu arada sen betana bugünde baktırdın mı nasıl ? İnşallan i gelmiştir
Ah ne kadar guzel .. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Stres olma lutfen cnm o ilk ses ilk temas senden canindan b parca .. kavusmaniza az kaldi annesi, mis kokulun geliyooor ...Iyi aksamlar kizlar .Dualarinizda bana da yer verin .Dogum stresi yasiyorum .Ruh halim berbat. Surekli ağlıyorum. Sukrum sonsuz Rabbime bu gunleri yasamak icin cok cabaladik .Ama inanın cok degisik bir korku .Anlamsiz tarifsiz sacma bisey.
Korkuluyomuş ilk olunca ama o kadar zor değilmiş normal doğum oldugu için yaraların falan hemen geçiomuş yani doğum bi başlasın hemen devamı geliomuş aklına böyle getir sonra rahat ediceksin canm
Insallah rahatlıkla atlatirim kizlar. Doktora dedim her gece ruyamda sizi ve dogumhaneyi görüyorumAh ne kadar guzel .. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Stres olma lutfen cnm o ilk ses ilk temas senden canindan b parca .. kavusmaniza az kaldi annesi, mis kokulun geliyooor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?