- 21 Şubat 2018
- 205
- 43
- 18
- 34
Eee iki aşılama tutmadı 3.yapılcak oda olmazsa tüp bebek durumun ciddiyetinin farkına varmaya başladı çok şükür bide şu sigarayı bıraksaBen küçük cam su şişesine 2 ölçek koyoyor eşim işte üzerine su dolduyor iki sefere bölüp içiyor. Sen de akşam eve geleceği için tek ölçek yapabilirsin ama götürebilir mi bilmiyorum. Benimki çantayla gittiği için herşey verebiliyorum. Aklımda bulunsun yapabilirsen yap. Aksu vitalin tadı da kötü değil 1 çay bardağı zaten içsin de gitsin.
Şunu da atlamayayım eşin dr harici verdiği birşeyi kabul etmiyordu bunu kullanmayı nasıl kabul etti şaşırdım. :)
Hayırlısı olsun canım belki bu kez olur.Eee iki aşılama tutmadı 3.yapılcak oda olmazsa tüp bebek durumun ciddiyetinin farkına varmaya başladı çok şükür bide şu sigarayı bıraksacanım bu solgar 400ü nettenmi aldınız yoksa eczanedenmi 50tl falan nette fiyatı...bende öyle hazırlayım cam şişem var içer :)
E vitamini alıcam dedim ya solgarı önerdi bi ark burdan ben evicapı sormuştumHayırlısı olsun canım belki bu kez olur.
Solgar 400 ne CAnım e vitamini mi folik asit mi anlayamadım.
Biz solgarın 200lük olanından kullandık 2/3 ayda evicap kullandık ama bizde morfoloji açısından işe yaramadı. Sizde kullanın fakat progeny kullanacaksanız 200lük olanından almanız yeterli olun. İnternetten alabilirsin.E vitamini alıcam dedim ya solgarı önerdi bi ark burdan ben evicapı sormuştum
He tamam canım şimdi söyledim insallah almamıştır 400 demistimBiz solgarın 200lük olanından kullandık 2/3 ayda evicap kullandık ama bizde morfoloji açısından işe yaramadı. Sizde kullanın fakat progeny kullanacaksanız 200lük olanından almanız yeterli olun. İnternetten alabilirsin.
2 ye çıkar onu kesin aşıma öncesi sayıyı artırıyor cnmBen paylaşırım temmuzda aşılama yapıcaz canım azda olsa belli olur yalnız şu sorun var eşim sabah giderken içmez akşam gelince ben verırsem içer nasıl iki defa verıcem onu düşünüyorum
BiZim sonuc etkili olmuştur bence eniştedeBen küçük cam su şişesine 2 ölçek koyoyor eşim işte üzerine su dolduyor iki sefere bölüp içiyor. Sen de akşam eve geleceği için tek ölçek yapabilirsin ama götürebilir mi bilmiyorum. Benimki çantayla gittiği için herşey verebiliyorum. Aklımda bulunsun yapabilirsen yap. Aksu vitalin tadı da kötü değil 1 çay bardağı zaten içsin de gitsin.
Şunu da atlamayayım eşin dr harici verdiği birşeyi kabul etmiyordu bunu kullanmayı nasıl kabul etti şaşırdım. :)
Ben ilkkez duydum kızlarda duymamıstır sanmıyorum olsa konusu geçerdi denemekte fayda var inşallah şifa olurkızlar selam hiç enginar yapraklarını ve sapını eşi çig yiyen ve faydasını gören oldumu bizde tıkanıklık var kanallarda internette faydalı oldugu yazıyor tecrube eden varmı aranızda
Tamamdır inşallah adama bişe olmaz düz duvara tırmanıcak yakında2 ye çıkar onu kesin aşıma öncesi sayıyı artırıyor cnm
Ya bu durumdan bende şikayetciyim de napalım herşey anne olabilmek için cnmTamamdır inşallah adama bişe olmaz düz duvara tırmanıcak yakında
Hamile kalsakta rahatlasakYa bu durumdan bende şikayetciyim de napalım herşey anne olabilmek için cnm
Ya bu durumdan bende şikayetciyim de napalım herşey anne olabilmek için cnm
İnşallah inşallahHamile kalsakta rahatlasak
Aynen öyle oluyor ya nasıl korkuyorum bişey olacak diye bir de benim düşük riskim var aramızda sadece 1 gün var sen keseyi gördün mü canımHamile kalınca da başka sorunlar oluyormuş derlerdi de inanmazdım. Önce kese görünecek telaşı şimdide kalp atışı meraktan ölücem
Evet keseyi gördük. Allahım bizlere bağışlasın yavrularımızıAynen öyle oluyor ya nasıl korkuyorum bişey olacak diye bir de benim düşük riskim var aramızda sadece 1 gün var sen keseyi gördün mü canım
Amin sırada kalp atışı varEvet keseyi gördük. Allahım bizlere bağışlasın yavrularımızı
Beklemek Ah beklemekAmin sırada kalp atışı var
Öncelikle umarım herşey yolunda gider ve bebeğini alırsın kucağına.Hamile kalınca da başka sorunlar oluyormuş derlerdi de inanmazdım. Önce kese görünecek telaşı şimdide kalp atışı meraktan ölücem
Amin inşallah sağlıkla gelir bebeğimiz. Haklısınız aslında benim de ilk hamileliğim. Hiç yaşamayınca bilemiyor insan içinde oldugu durumu idrak edemiyor. Hala inanamayışım bu sebepledir. İnşallah sizler de en yakın zamanda bu duyguyu yaşayacaksınız. Rabbim nasip etsinÖncelikle umarım herşey yolunda gider ve bebeğini alırsın kucağına.
Bu çok özel ve kutsal bir süreç, Eminim ki duygusu da öyledir. Ben ve benim gibi daha önce hiç gebelik yaşamamış arkadaşlar bu duyguyu maalesef bilmiyoruz sonuç acı veya tatlı her ne şekilde olacaksa olsun sadece duygusu için veremeyeceği şey olmayan insanlar vardır bende dahil. Bu nedenden dolayı çok özel insanlarsınız. Kafanızı rahat tutun kendinizi bunaltmayın yaşadığınız duygunun tadını çıkarın. Zaten herşey olacağına varmıyor mu? Tedbir alın gerisi yüce Allah’a kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?