Tatli telaşlar sakin ol .Sonra cinsiyet ,seker yuklemesi ayrintili usg si vs vs .Hepsinin tadini cikar .Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Hamile kalınca da başka sorunlar oluyormuş derlerdi de inanmazdım. Önce kese görünecek telaşı şimdide kalp atışı meraktan ölücem
Kalp atışını duyunca normale döneceğimi umuyorum. İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlar olurlarTatli telaşlar sakin ol .Sonra cinsiyet ,seker yuklemesi ayrintili usg si vs vs .Hepsinin tadini cikar .Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
O zaman da seyi dusunuyorsun acaba kalbi hala atiyor muKalp atışını duyunca normale döneceğimi umuyorum. İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar
aynen hareketlerini hissetmeyince dr.a gitmeye hazirlaniyorum hemenO zaman da seyi dusunuyorsun acaba kalbi hala atiyor mu
Hareketlerini hissedince takip edebiliyorsun bu guzel bir sey.Bazen hareket etmiyor durtup uyandiriyorum.Gecen gun 3 saat hareketsiz kaldi .Tam hastaneye gidecektik ben burdayim dedi .
Canm sen bi sağdan bi soldan tekme hissediosundur o da ayrı bi heycandır maşallah bu arada ikizler erken dünyaya gelirmiş kaçıncı haftada alıcaklar bebişleriaynen hareketlerini hissetmeyince dr.a gitmeye hazirlaniyorum hemen
Nasilsin canim korkularin hafifledi mi?
Bende sanki bu ay yumurtlayamadım. Akıntım Yok benim rahim çöl tuttu sanki.Ve yine olmadıkırmızılar hiç sektirmeden geliyor maşallah.
Sizde morfoloji sorunumu Car acabaBiz solgarın 200lük olanından kullandık 2/3 ayda evicap kullandık ama bizde morfoloji açısından işe yaramadı. Sizde kullanın fakat progeny kullanacaksanız 200lük olanından almanız yeterli olun. İnternetten alabilirsin.
Kısmen evet sıfır değil ama iki ve yükselmiyor.Sizde morfoloji sorunumu Car acaba
Ya bu ay benim de akıntım azdı sanki. Ne bileyim ne düşüneceğimi şaşırdım tam dediğin gibi aman peçete de bir şey görmeyim hlee bide yumurtlama testinden dolayı adetin geleceği dün tam biliyorum o gün allahım ertesi sabah olsun da hala gelmemiş olsun diyorum ama nerdeeeee hemen damlıyor. Bide iki aydır çamur gibi geliyor ya ofBende sanki bu ay yumurtlayamadım. Akıntım Yok benim rahim çöl tuttu sanki.
Bekarken adet günüm gelsin diye beden gelmedi diye düşünürdüm. Gün sayardım. Şu işe bak şimdi de gelmesin diye gün sayıyorum. Aman belirti olmasın ama ağrım olasın, peçeteyle silerken aman kırmızı görmemeyeyim.... dünya insanı nasıl da tersine çeviriyor.
Sıkma canını yeni aylar yeni umutlar. Şu DNA hasarından kurtulun bir de gerisi gelir inşallah.
O bu ay bende de oldu. Çok endişe duyma eski kanlarmış onlar. Adet başlangıcı ve adet sonu gelebiliyorlar. Eğer tek kırmızıya dönüp döngü 3/4 gün o şekilde geliyorsa sorun yok diye biliyorum. Bende de bazı ay geliyor bazı ay gelmiyor. Anneme sormuştum onda da oluyormuş. Hatta bu ay parça bile geldi gebelik olsa düştü derdim.Ya bu ay benim de akıntım azdı sanki. Ne bileyim ne düşüneceğimi şaşırdım tam dediğin gibi aman peçete de bir şey görmeyim hlee bide yumurtlama testinden dolayı adetin geleceği dün tam biliyorum o gün allahım ertesi sabah olsun da hala gelmemiş olsun diyorum ama nerdeeeee hemen damlıyor. Bide iki aydır çamur gibi geliyor ya ofçok koyu rengi böyle çamur gibi. İnşallah onu da bekliyorum merakla. 3 gün soruna alırız inşallah güzel bi sonuç canım.
Bizim 1 çıktı ay sonu test olacak tekrarKısmen evet sıfır değil ama iki ve yükselmiyor.
Biz sorunu ekim 2016da öğrendik o gün bu gündür uğraşıyoruz. Takviyelere başlayalı da 1 sene oldu diyebilirim. Biz eğitim araştırmada test yaptırdığımız zamanlarda hep sıfır gördük 1 bile hiç göremedik.Bizim 1 çıktı ay sonu test olacak tekrarpromenk başladık bi kaçgündür keçiboynuzu kürü aldık bekliyoruz bakalım sigara da azalttı eşim zor yükselen birşey mi siz ne kadar zamandırlar uğraşıyorsunuz
Bizim diğer tüm sonuçlarımız iyi ama Aralık’tan beri deniyorduk bizde testimi de kadındoğumcu değil kürü yapan Lokman hekim farketti ürolojiye gittik bu ay testte morfoloji değişmezse bakalım bizde bu süreçlere gireceğiz herhalde :Biz sorunu ekim 2016da öğrendik o gün bu gündür uğraşıyoruz. Takviyelere başlayalı da 1 sene oldu diyebilirim. Biz eğitim araştırmada test yaptırdığımız zamanlarda hep sıfır gördük 1 bile hiç göremedik.
Şimdi düzen lab yaptırıyoruz 2 çıkıyor bu bile benim için şükür meselesi.
Zor düzeliyor ama düzeliyor bir şekilde inşallah sizin de biraz olsun yükselir ama 1 ile hamile kalanlar var. Tek ona bağlamayın bence.
Bazen dışarıdan görünmeyen sebepler olabiliyor. Morfoloji İnanın çok çok büyük bir etken değil. Siz takviyeler kullanmaya başlayın spermler güçlendikçe şansınız artacaktır. Antioksidan ağırlıklı beslenmeye gayret edin. Antioksidan spermlerin ve yumurtanın yaşaması ve daha sağlam olması için zemin hazırlıyor dış etkenlere karşı savaşıyor. Geçmiş olsun inşallah güzel haberi en kısa zamanda alırsınız.Bizim diğer tüm sonuçlarımız iyi ama Aralık’tan beri deniyorduk bizde testimi de kadındoğumcu değil kürü yapan Lokman hekim farketti ürolojiye gittik bu ay testte morfoloji değişmezse bakalım bizde bu süreçlere gireceğiz herhalde :rabbim yar yardımcımız olsun
Şunu anladım ki annelik en başından beri çok zor meşakkatli bir süreç. Annemi şimdiden anladım.O zaman da seyi dusunuyorsun acaba kalbi hala atiyor mu
Hareketlerini hissedince takip edebiliyorsun bu guzel bir sey.Bazen hareket etmiyor durtup uyandiriyorum.Gecen gun 3 saat hareketsiz kaldi .Tam hastaneye gidecektik ben burdayim dedi .
Canım bende her ay kırmızılar gelince üzülüyordum. Ama şöyle düşün ben öyle yaptım. Çok şükür sağlıklıyız ki geliyor demekki bi sonraki aya umudumuz varVe yine olmadıkırmızılar hiç sektirmeden geliyor maşallah.
Gun yaklaştıkça artiyor. Farkli bir his hem korku hem bir an once olsun istegi.aynen hareketlerini hissetmeyince dr.a gitmeye hazirlaniyorum hemen
Nasilsin canim korkularin hafifledi mi?
Evet kuzum oyle .Şunu anladım ki annelik en başından beri çok zor meşakkatli bir süreç. Annemi şimdiden anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?