Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canm sen bi sağdan bi soldan tekme hissediosundur o da ayrı bi heycandır maşallah bu arada ikizler erken dünyaya gelirmiş kaçıncı haftada alıcaklar bebişleri
evet ayni anda tekme attiklari oluyor. Bir alt bir ust nir sag taraf bir sol taraf karisik :) Allah sizlere de insallah nasip etsin canim benim. 37-38.haftalari hedefliyor dr.lar daha kacinci hafta olacagini konusmadik dr.umla

Gun yaklaştıkça artiyor. Farkli bir his hem korku hem bir an once olsun istegi.

Evet kuzum oyle .
dogrudur bende daha yok oyle bir korku canim. Sen normal dogum mu yapacaksin? Benim kesin sezaryan olacagi icin herhalde korku yok. Sadece dikisler icin canim sıkıliyor

Benim de sezeryan ama normal de olsa sezeryan da insani 30.haftadan sonra bir korku sariyor.Sen yaz tatilini yatarak gecir .Iyi bir firsat sonrasinda istesen de yatamiyorsun belin agriyor hemen.

Benim de sezeryan ama normal de olsa sezeryan da insani 30.haftadan sonra bir korku sariyor.Sen yaz tatilini yatarak gecir .Iyi bir firsat sonrasinda istesen de yatamiyorsun belin agriyor hemen.
benim simdiden basladi canim agrilarim sirtim belim gobegimin ust tarafinda sanki etimi parcaliyorlar gibi aciyor. Yatmadan yapamiyorum. Evet yaz tatili cok iyi oldu. Yata yata gidicem hastahaneye

Afilim92 canım korkma Allah bir kolaylık verir.rahat ol.sen bebeğini kucağına alacağın günü düşün mutlu ol.neden canım sezaryan dedi.hayirlisi olsun .
Beth18 canım sen kaç haftalik oldu sende sağlıcakla al insallah kucagina.
K Karabiberim123 gözün aydın inşallah böyle sağlıklı devam eder.
L Longway2015 canım üzülme Alalh büyük kader birgün gülecek .çok zor bir süreç okadar iyi anlıyorum ki sizi .
Bir melek gelsin, suskun ceylan,saklicennet,sonican,rvydmrt ve diğer arkadaşlar hep aklımda dualarimdasiniz.umudunuzu kaybetmeyin.
Bizde bugün 11haftalik olduk teyzeleri bizede dua edin hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım yavrumu

Sağol canım benim inşallah sağlıkla gelir bebişler

benim simdiden basladi canim agrilarim sirtim belim gobegimin ust tarafinda sanki etimi parcaliyorlar gibi aciyor. Yatmadan yapamiyorum. Evet yaz tatili cok iyi oldu. Yata yata gidicem hastahaneye
Yükün agir tabii canim .Aman ayaklarin ve ellerinde ödem olmasin dikkat et .O zaman hic bir sey yapamiyorsun .Simdi ayakkabılarım olmuyor.2 haftaya kadar odemsiz gelebildim şükür. Bundan sonrasi kacinilmaz .
Amin canim insallah .Rabbim size de hayırlı dogumlar nasip etsin.

min canim sagol 24+4teyim canim

cok su iciyorum zaten tuzsuz yerim ben bobrek rahatsizligimdan dolayi hic odem olmadi simdiye kadar insallah bundan sonra da olmaz canim. Allah kolayliklar versin hepimize

Amin inşallah canm gecen piknikte ikiz erkek cocuk gördüm cok şekerlerdi bi an bende ikiz istedim Allah nasip ederse hem zordur hem cok güzel düşünsüne ikisi aynı anda büyücek bida uğraşmıcaksın

Amin canm cok tşk ederiz bizi düşündüğünüz dua ettiğiniz için inşallah sağlıkla yavruna kavuşursun canm
K Karabiberim123 gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah cnm

Amin inşallah canm gecen piknikte ikiz erkek cocuk gördüm cok şekerlerdi bi an bende ikiz istedim Allah nasip ederse hem zordur hem cok güzel düşünsüne ikisi aynı anda büyücek bida uğraşmıcaksın
yaa evet Allah saglik versin insallah bende buyuteyim darisi basina o zaman

9 ay boyunca beklemeler hiç bitmicek. Ama çok tatlı bir bekleyiş çok şükür
evet cok sukur Rabbime

Arkadaşlar merhaba. Bir süredir girmiyordum kpss calisma sürecinden. Bir girdim K Karabiberim123 ün hamilelik haberini aldim cok mutlu oldum. Hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin :) Dualarimiz kabul oldu. Rabbim bana da o gunleri gösterecek mi bilmiyorum. Akisina biraktim baya şuan. Takviyeler ve yapilmasi gerekenleri yapiyorum ama kafama takmiyorum pek. Zaten takacak vaktim de yok. Bu arada asilama icin raporumuz cikti. Bu ay gebelik olmamis ise sanirim bir sonraki ay asilama olacak.

Canım çok teşekkür ederim ederim. Nasip bu güneymiş. İnşallah rabbim sana da nasip eder hamileliği. Ben hala erken diyorum size aşılama için hem tüp bebeğe göre şans çok düşük diye biliyorum. Bşraz daha zaman tanısanız kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…