Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Devlet hastanesinde tedavi gördüğümüz için cok da karar veren biz olmuyoruz canim. Doktor ne derse ne zamam derse öyle oluyor. Bir de iki tane asilama yapmadan tüp bebek yapmiyorlar malesef.

Iyi geceler kizlar.Su an cok rahatsizim .Ve hem geçsin diye dua ediyorum hem de sizin icin dua ediyorum.Agri cekerken ettigim dualarin kabul olacağına yurekten inanıyorum .Rabbim bu dertleri hic yasamamis gibi size mucizenizi göndersin. Bu konusmalar ani olarak kalsin ve hepiniz annelik duygusunu tadin insallah.

canim noldu hayirdir? Dualarina amin.

Amiiiiiiiiinnnnn hayeller neydi hayatlarımız ne oldu buna bin şükür tabiki.Allah sağlıkla kolayca bebişini sana kavuştursun canm

Allah razı olsun canım.
Her ağrın ve acın için birsürü sevaplar kazanıyorsun yüce allahımın öyle bir adaleti var ki acı çektirdiği için bile sevap veriyor. Elhamdulillah.
Sen de Tez vakitte kurtulup Evladına kavuşursun inşallah.

Ben de Hız ve dna hasarından İnan morfolojiyr bakamıyorum artık kuzu morf hep 1 çıkıyordu.

Allah razı olsun bu acılı anında bile bize dua ettiğin için. Rabbim evladını sağlıkla kucağına aldırsın.

Ben de Hız ve dna hasarından İnan morfolojiyr bakamıyorum artık kuzu morf hep 1 çıkıyordu.
CAnım maalesef morfoloji için üretilmiş herhangi birşey Yok. Bitkisel içerikli kapsüller sperra, ospravent, argımac gibi takviyeler. E, c, çinko, selenyumun birlikte kullanımı. Pycnogenol var çam kabuğu ekstresi Buda çok faydalı bir tek progeny m de var bir de ayrı solgar da satılıyor. Kullanmak istersen progeny alabilirsin. Başka birşey Yok amaalesef ama çok endişelenme hep diyorum eğer ki başında endişe edecek bozukluk yoksa her zaman yumurtayı dölleme olasılığı vardır.

Canım Allah kolaylık versin hayirlisiyla bebeğine kavuş.anne olmak kolay değil ,değil mi

Insallah canim .Evet oyle sütüm olcak mi uyku duzeni nasil olcak, sarılık olmaz insallah gibi bir ton soru var beynimi kemiren .
Birde biz kolay elde edemediğimiz için cok daha pimpirikli oluyoruz.herseyi araştırıyoruz.diyorum ki bazen bilmemek yaşayarak öğrenmek ne güzelmis.
Mesela ikinci doğuma giren kadınlar daha tedirgin olurlarmis başlarına neyin geleceğini bildiği için :)
Sen rahat ol canım sadece bebeğini kucağına alacağın anın hayalini kur Allah'ım yardımcın olsun

Evet oyle ama arastirmak zorundayiz maalesef.Cunku çoğu seyi ne doktor söylüyor ne cevre .Insanlarin tecrubelerini okuyarak bir cok sey ogrendim .Mesela bebek uyuyor diye emzirmemek sarılığa neden oluyormus surekli durtup uyandircakmisiz filan :)) Ikili yaptirdin mi sen 12.haftaya girmissin.

Canım doktorum önermedi sadece ense kalınlığı bakalım burun kemigine bakalım dedi.12+5te gideceğim doktora belki cinsiyetini de ogrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…