- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
Devlet hastanesinde tedavi gördüğümüz için cok da karar veren biz olmuyoruz canim. Doktor ne derse ne zamam derse öyle oluyor. Bir de iki tane asilama yapmadan tüp bebek yapmiyorlar malesef.Canım çok teşekkür ederim ederim. Nasip bu güneymiş. İnşallah rabbim sana da nasip eder hamileliği. Ben hala erken diyorum size aşılama için hem tüp bebeğe göre şans çok düşük diye biliyorum. Bşraz daha zaman tanısanız kendinize.
AMA bildiğim kadarıyla infertilite de o sayılara bakmıyorlarDevlet hastanesinde tedavi gördüğümüz için cok da karar veren biz olmuyoruz canim. Doktor ne derse ne zamam derse öyle oluyor. Bir de iki tane asilama yapmadan tüp bebek yapmiyorlar malesef.
canim noldu hayirdir? Dualarina amin.Iyi geceler kizlar.Su an cok rahatsizim .Ve hem geçsin diye dua ediyorum hem de sizin icin dua ediyorum.Agri cekerken ettigim dualarin kabul olacağına yurekten inanıyorum .Rabbim bu dertleri hic yasamamis gibi size mucizenizi göndersin. Bu konusmalar ani olarak kalsin ve hepiniz annelik duygusunu tadin insallah.
AmiiiiiiiiinnnnnIyi geceler kizlar.Su an cok rahatsizim .Ve hem geçsin diye dua ediyorum hem de sizin icin dua ediyorum.Agri cekerken ettigim dualarin kabul olacağına yurekten inanıyorum .Rabbim bu dertleri hic yasamamis gibi size mucizenizi göndersin. Bu konusmalar ani olarak kalsin ve hepiniz annelik duygusunu tadin insallah.
canim sen taz tatilinde planliyordun ne zaman yaptiracaksin tup bebegi?Amiiiiiiiiinnnnnhayeller neydi hayatlarımız ne oldu buna bin şükür tabiki.Allah sağlıkla kolayca bebişini sana kavuştursun canm
Allah razı olsun canım.Iyi geceler kizlar.Su an cok rahatsizim .Ve hem geçsin diye dua ediyorum hem de sizin icin dua ediyorum.Agri cekerken ettigim dualarin kabul olacağına yurekten inanıyorum .Rabbim bu dertleri hic yasamamis gibi size mucizenizi göndersin. Bu konusmalar ani olarak kalsin ve hepiniz annelik duygusunu tadin insallah.
Düşünmüyor değilim ama üzülüyorum yine de tatlım ya. Ne bileyim zormuş gerçekten..Canım bende her ay kırmızılar gelince üzülüyordum. Ama şöyle düşün ben öyle yaptım. Çok şükür sağlıklıyız ki geliyor demekki bi sonraki aya umudumuz var
Ben de Hız ve dna hasarından İnan morfolojiyr bakamıyorum artık kuzu morf hep 1 çıkıyordu.Biz sorunu ekim 2016da öğrendik o gün bu gündür uğraşıyoruz. Takviyelere başlayalı da 1 sene oldu diyebilirim. Biz eğitim araştırmada test yaptırdığımız zamanlarda hep sıfır gördük 1 bile hiç göremedik.
Şimdi düzen lab yaptırıyoruz 2 çıkıyor bu bile benim için şükür meselesi.
Zor düzeliyor ama düzeliyor bir şekilde inşallah sizin de biraz olsun yükselir ama 1 ile hamile kalanlar var. Tek ona bağlamayın bence.
Allah razı olsun bu acılı anında bile bize dua ettiğin için. Rabbim evladını sağlıkla kucağına aldırsın.Iyi geceler kizlar.Su an cok rahatsizim .Ve hem geçsin diye dua ediyorum hem de sizin icin dua ediyorum.Agri cekerken ettigim dualarin kabul olacağına yurekten inanıyorum .Rabbim bu dertleri hic yasamamis gibi size mucizenizi göndersin. Bu konusmalar ani olarak kalsin ve hepiniz annelik duygusunu tadin insallah.
CAnım maalesef morfoloji için üretilmiş herhangi birşey Yok. Bitkisel içerikli kapsüller sperra, ospravent, argımac gibi takviyeler. E, c, çinko, selenyumun birlikte kullanımı. Pycnogenol var çam kabuğu ekstresi Buda çok faydalı bir tek progeny m de var bir de ayrı solgar da satılıyor. Kullanmak istersen progeny alabilirsin. Başka birşey Yok amaalesef ama çok endişelenme hep diyorum eğer ki başında endişe edecek bozukluk yoksa her zaman yumurtayı dölleme olasılığı vardır.Ben de Hız ve dna hasarından İnan morfolojiyr bakamıyorum artık kuzu morf hep 1 çıkıyordu.
Nasil yani canim anlamadimAMA bildiğim kadarıyla infertilite de o sayılara bakmıyorlar
İnşallah kolay doğumun olur canım sabret son zamanlar artık. Sağlıkla gelsin bebişinGece cok agrim vardi vücudum doguma hazirlaniyor artik .Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum.
Insallah kuzum 30dan sonrasi hem zor ilerliyor hem agrili sancılı geciyor. ALLAH hepimizi bir avazda kurtarsin insallah .İnşallah kolay doğumun olur canım sabret son zamanlar artık. Sağlıkla gelsin bebişin
Canım Allah kolaylık versin hayirlisiyla bebeğine kavuş.anne olmak kolay değil ,değil miIyi geceler kizlar.Su an cok rahatsizim .Ve hem geçsin diye dua ediyorum hem de sizin icin dua ediyorum.Agri cekerken ettigim dualarin kabul olacağına yurekten inanıyorum .Rabbim bu dertleri hic yasamamis gibi size mucizenizi göndersin. Bu konusmalar ani olarak kalsin ve hepiniz annelik duygusunu tadin insallah.
Insallah canim .Evet oyle sütüm olcak mi uyku duzeni nasil olcak, sarılık olmaz insallah gibi bir ton soru var beynimi kemiren .Canım Allah kolaylık versin hayirlisiyla bebeğine kavuş.anne olmak kolay değil ,değil mi
Birde biz kolay elde edemediğimiz için cok daha pimpirikli oluyoruz.herseyi araştırıyoruz.diyorum ki bazen bilmemek yaşayarak öğrenmek ne güzelmis.Insallah canim .Evet oyle sütüm olcak mi uyku duzeni nasil olcak, sarılık olmaz insallah gibi bir ton soru var beynimi kemiren .
Evet oyle ama arastirmak zorundayiz maalesef.Cunku çoğu seyi ne doktor söylüyor ne cevre .Insanlarin tecrubelerini okuyarak bir cok sey ogrendim .Mesela bebek uyuyor diye emzirmemek sarılığa neden oluyormus surekli durtup uyandircakmisiz filan :)) Ikili yaptirdin mi sen 12.haftaya girmissin.Birde biz kolay elde edemediğimiz için cok daha pimpirikli oluyoruz.herseyi araştırıyoruz.diyorum ki bazen bilmemek yaşayarak öğrenmek ne güzelmis.
Mesela ikinci doğuma giren kadınlar daha tedirgin olurlarmis başlarına neyin geleceğini bildiği için :)
Sen rahat ol canım sadece bebeğini kucağına alacağın anın hayalini kur Allah'ım yardımcın olsun
Canım doktorum önermedi sadece ense kalınlığı bakalım burun kemigine bakalım dedi.12+5te gideceğim doktora belki cinsiyetini de ogrenirimEvet oyle ama arastirmak zorundayiz maalesef.Cunku çoğu seyi ne doktor söylüyor ne cevre .Insanlarin tecrubelerini okuyarak bir cok sey ogrendim .Mesela bebek uyuyor diye emzirmemek sarılığa neden oluyormus surekli durtup uyandircakmisiz filan :)) Ikili yaptirdin mi sen 12.haftaya girmissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?