- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Canım ya kadibkad kulübü de nerede görüyorsunuz benim 12.haftaya girdiğimi.ben gebelik takibini hiç bilmiyorum kk de .nasıl takip ediliyor.(ay kendimi çok cahil hissettim)Evet oyle ama arastirmak zorundayiz maalesef.Cunku çoğu seyi ne doktor söylüyor ne cevre .Insanlarin tecrubelerini okuyarak bir cok sey ogrendim .Mesela bebek uyuyor diye emzirmemek sarılığa neden oluyormus surekli durtup uyandircakmisiz filan :)) Ikili yaptirdin mi sen 12.haftaya girmissin.
Ayy insallah saglicakla gelir bebisin canimGece cok agrim vardi vücudum doguma hazirlaniyor artik .Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum.
Cnm ben bu yazı hiç düşünmedim önümüzdeki yaz içindi planımcanim sen taz tatilinde planliyordun ne zaman yaptiracaksin tup bebegi?
Ben de yaptırmadım pisman değilim:) erkekse doğru tahmin yapabilir dr ama kizsa bu haftada yanilma olur .Takvim yazdigin yorumun altinda görünüyorCanım doktorum önermedi sadece ense kalınlığı bakalım burun kemigine bakalım dedi.12+5te gideceğim doktora belki cinsiyetini de ogrenirim
Insallah canim. Rabbim size de nasip etsin.Ayy insallah saglicakla gelir bebisin canim
Canım benim bildiğim arı sütü bal polen.bunlar iyi geliyor .Arkadaşlar amh degerimi ölçtürdüm 1.03 çıktı yaşım 26 ben gidemedim doktora eşim sormuş degerim nasıl die normal demiş 0.7 den aşagı düşerse büyük sıkıntı demiş ben araştırdım 1.03 de çok düşük yaşıma göre bildiginiz kür ilaç var mı kızlar içeyim 3 seneye anca tüp bebek yaptırcam çünkü o zamana kadar iyice düşmesinden korkuorm
Benim bildiğim bu yumurtalıklarında ki yumurta sayısının değerleri o da doğuştan geliyor artmıyor sadece kürlerle o ay ki yumurtanın olgunlaşması sağlanıyor ben böyle biliyorum cnm istersen sende araştırArkadaşlar amh degerimi ölçtürdüm 1.03 çıktı yaşım 26 ben gidemedim doktora eşim sormuş degerim nasıl die normal demiş 0.7 den aşagı düşerse büyük sıkıntı demiş ben araştırdım 1.03 de çok düşük yaşıma göre bildiginiz kür ilaç var mı kızlar içeyim 3 seneye anca tüp bebek yaptırcam çünkü o zamana kadar iyice düşmesinden korkuorm
CAnım benim dur bakalım sakin ol. Kaan hocaya yazın bakalım ne diyecek. İlk yükselip sonra düşenleri biliyorum. Sabır. Tedavi yöntemini daha yeni değiştirdiniz. Düşecek inşallah.Ya kızlar ben kafayı yicem. Bugün sonuç çıktı düşmesi gereken hasar daha da yükselmiş %61 olmuş. Ne olur bir şey söyleyin biz de mi bi tuhaflık var ? Niye herkes de normal giden şey biz de ters gidiyor ? Napcaz şimdi bizSaklicennet Bir melek gelsin
Yarın yazışacağız ama bence bizi bırakacak zaten zorla devam etmişti tedaviye. Giymiyor aylardır zaten. İğne tedavisine devam eden var mı böyle? Yükseldikten sonra..yemek elimden geldiği kadar yapıyorum şu 2 haftadır karıştı biraz her şey.. çok yoruldum sadece hasarı bile düşüremedik ki önümüze bakalımCAnım benim dur bakalım sakin ol. Kaan hocaya yazın bakalım ne diyecek. İlk yükselip sonra düşenleri biliyorum. Sabır. Tedavi yöntemini daha yeni değiştirdiniz. Düşecek inşallah.
Eşinin yemek programını sen yap. Dar iç çamaşırı pantolon da giymesin.
Kullanıyorlar CAnım. 3 ay kullananlar var. Allahtan hayırlısı inşallah düşer. Varikosel falan yoktu değil mi sizde?Yarın yazışacağız ama bence bizi bırakacak zaten zorla devam etmişti tedaviye. Giymiyor aylardır zaten. İğne tedavisine devam eden var mı böyle? Yükseldikten sonra..yemek elimden geldiği kadar yapıyorum şu 2 haftadır karıştı biraz her şey.. çok yoruldum sadece hasarı bile düşüremedik ki önümüze bakalım
Yoktu canım doktorlar YÖK dedi hep elle muayene de ve doppler de çıkmadı. Düşmeyen var mı hiç ya? Tedaviye başlamasam daha iyiymiş resmen katladı hasarKullanıyorlar CAnım. 3 ay kullananlar var. Allahtan hayırlısı inşallah düşer. Varikosel falan yoktu değil mi sizde?
Ay havalarda cok sicak cnm bulundugun yer nasil bilmiyorum .. tansiyonuna cok dikkatet zaten bu son bikac haftada yanliz kalma..Gece cok agrim vardi vücudum doguma hazirlaniyor artik .Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum.
Tansiyonum surekli dusuyor .Ayaklarim ve ellerimde ödem olustu.Yalniz dışarıya cikamiyorum 32.haftadan beri ve cok bunalıyorum. Nefes alamiyorum. Ama halime bin sukur. Sonucu her seye degecek Allah in izniyle .Ay havalarda cok sicak cnm bulundugun yer nasil bilmiyorum .. tansiyonuna cok dikkatet zaten bu son bikac haftada yanliz kalma..
Böyle deme lütfen deneye yanıla neyin iyi geldiğini öğreneceksin. Keşke dememek için uyguluyorsun herşeyi. Hem daha yeni başladın. Eğer ki bu düşürmeyecekse bırakınca eski haline dönecektir böyle kalacak değil. Nasıl ilaçları bırakınca ilk haline dönüyor bu da ilk haline döner.Yoktu canım doktorlar YÖK dedi hep elle muayene de ve doppler de çıkmadı. Düşmeyen var mı hiç ya? Tedaviye başlamasam daha iyiymiş resmen katladı hasar
Evet ama eşimle moral kalmadı 6 aydır uğraşıyoruz bırak bi adım ileriyi her defasında daha da kötü oluyor. Sanırım düşmeyen tek örnek biziz. Çok üzülüyorum İnan. Tüp bebek de bile şansım yok sanki bu hasarla. Düşmeden denemek mantıksız. Çok mutsuzum kuzu yaBöyle deme lütfen deneye yanıla neyin iyi geldiğini öğreneceksin. Keşke dememek için uyguluyorsun herşeyi. Hem daha yeni başladın. Eğer ki bu düşürmeyecekse bırakınca eski haline dönecektir böyle kalacak değil. Nasıl ilaçları bırakınca ilk haline dönüyor bu da ilk haline döner.
İğne tedavisi de olumlu olmazsa antioksidana dönersin.
Öyle düşünme CAnım istersen kendi hikayemin bir üstünden geçeyim. Ben tam 8 ay sonra sonuç aldım onda da sadece sayımız arttı. Birde başarısız ameliyatımız var onuda es geçmemek lazım. Ve hala daha savaşıyorum. 2 sene olacak Ağustos’ta ve 1 kez bile gebe kalamadım. Düşecek diyorum İnan’a bana düşecek en azından 20/30 arası olacak. DNA hasarının tek ilacı antioksidan en güçlü antioksidanları yükledin mi o hasar muhakkak düşecek. Bakalım Kaan aydos ne diyor ona göre haraket ederiz.Evet ama eşimle moral kalmadı 6 aydır uğraşıyoruz bırak bi adım ileriyi her defasında daha da kötü oluyor. Sanırım düşmeyen tek örnek biziz. Çok üzülüyorum İnan. Tüp bebek de bile şansım yok sanki bu hasarla. Düşmeden denemek mantıksız. Çok mutsuzum kuzu ya
Aynı şeyi düşünüyodum şuan hatta birkaç damla gözyaşı döktüm. Sonra topiğe bakayım kızlar ne yapıyor dedim. Mesajını okudum güldümKızlar bise sorucam ben niye hamile kalamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?