- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Ne bilim vallaAynı şeyi düşünüyodum şuan hatta birkaç damla gözyaşı döktüm. Sonra topiğe bakayım kızlar ne yapıyor dedim. Mesajını okudum güldümsahi niye olmuyor
Ben de bu sorunun cevabını merak edenlerdenim çok ta aglarım tutamam yapacak bişey Yok.hiç olmayacak gibi düşünmek daha kötü .Ne bilim vallaağlama niye ağlıyorsun ben hiç ağlamadim daha bakalım biraz daha zaman geçerse ağlarım
Ayy sıkıntı basıyor bazen. Bazende diyorum bırakalım vitamini tedaviyi falan bakalım keyfimize kendiliğinden olursa olur. Adet günüm yaklaşıyor ya ondan hallerim geldi herhaldeNe bilim vallaağlama niye ağlıyorsun ben hiç ağlamadim daha bakalım biraz daha zaman geçerse ağlarım
Sizler olmasanız sanırım çabuk yıkılıp düşeceğim. 1 yıldan fazladır güç aldıklarımsınız. Uğraşmak didinmek her defasında yıkılmak üzüyor. Ama hala Ümit var haklısınız. Haklısın ne merhalelerden geçiyoruz ve geçmişsin. Yanımda olacağınız söylemen bile güç veriyor. Doğal yolla olmasına ümidim kalmıyor belki hasar düşse kendiliğinden olur diyorum ona bile düşünmeye fırsat kalmıyor ya o yüzden hep diyorum tüp bebek ama onda da hasar varken zor diyorlar boşa kürek bile bile lades gibi geliyor. Tabi başka hiç şansımız kalmazdıysa denemekten başka çıkar yol yok. Rabbim bu topicte ki bekleyen bütün arkadaşlarıma ve bana yardım etsin. Zorları kolay eylesin. Sıkıntılardan sonra feraha ulaştıran kullarından eylesin..Öyle düşünme CAnım istersen kendi hikayemin bir üstünden geçeyim. Ben tam 8 ay sonra sonuç aldım onda da sadece sayımız arttı. Birde başarısız ameliyatımız var onuda es geçmemek lazım. Ve hala daha savaşıyorum. 2 sene olacak Ağustos’ta ve 1 kez bile gebe kalamadım. Düşecek diyorum İnan’a bana düşecek en azından 20/30 arası olacak. DNA hasarının tek ilacı antioksidan en güçlü antioksidanları yükledin mi o hasar muhakkak düşecek. Bakalım Kaan aydos ne diyor ona göre haraket ederiz.
Ben bir arkadaşla görüştüm DNA hasarı var dr ona tesa demiş. Çok üzülmüştüm boşuna tesa yapacaklar diye başka bir dr daha git demiştim. Bir dr daha gitmiş o dr bunlara antioksidan takviyesi vermiş 2/3 ay kullanın tekrar bakalım tesalık birşey Yok demiş. Demem o ki tüp bebekte de şansınız var hasarı düşürme olasılığınız da var. Sadece size beyin fayda ettiğini bulmanız lazım. Ben elimden geleni yaparım bildiğim ne varsa paylaşırım ben yanındayım inşallah Allah’ta sizinle muhakkak hal yoluna girecek. Biz 8 ay sonra en azından sayıyı yükselten ilacımızı bulduk siz de bulacaksınız.
Tüp bebeğe gelecek olursak muhakkak mıkrocip yaptırmanız lazım bu sistem hasarlı/hasarsız sperm ayrımı yapıyor. Imsı de kullanırsanız oda en düzgün spermi seçiyor. İşte bu kadar gerisi de Rabbime kalmış zamanı geldiyse olur. Unutma sperm olması yeterli. Ya hiç sperm olmasaydı. Böyle insanlar da var. Umudu bile olmayan insanlar. Bizleri hayal kurmaya iten umutları bile olmayan insanlar...
Şimdi bir silkelen kendine gel kaybetmiş olduğun sadece 2 ayın olsun. Sağlık olsun de ve geç. Hiç birşey sizden önemli değil eşine bunu söyle. Önünüzde daha çoookkk zamanınız var Allah’ın izniyle. Buda geçecek.
İnan beni de güldürdün sonra gözlerimden yine yarılar aktı.Kızlar bise sorucam ben niye hamile kalamiyorum
Bizde geç öğrenmiştik. Hemen ameliyat olduk olmasaydık ta oluyormuş. Ama doktorların söylediği sayı ve hızı çok etkiliyormuş varikoselKızlar bugün bi doktora daha göründük doppler istedi ve Nur topu gibi varikosel sorunumuz olduğunu öğrendik kaç aydır kimse bize bundan bahsetmedi.Saklicennet ve diğer varikosel sorunu olan arkadaşlar. Ameliyat dedi doktor.
2yildir evliyim varikosel vardı ameliyat oldu onada 1 yıl oldu şuan değerlerimiz normal sadece hız sorunu var a+b %29 bununda dışında sorun yok 2 başarısız asilamam var adeti bekliyorum 3. İçin işte böyle hicde hamile kalamadimNe zamandır deniyorsunuz var mı gözüken bir sebeb
Aglamaniz için yazmadım birazcık gülelim dedim inşallah olucak ağlamak için erkenİnan beni de güldürdün sonra gözlerimden yine yarılar aktı.
Ağlama sen hep gülNe bilim vallaağlama niye ağlıyorsun ben hiç ağlamadim daha bakalım biraz daha zaman geçerse ağlarım
Kızlar bugün bi doktora daha göründük doppler istedi ve Nur topu gibi varikosel sorunumuz olduğunu öğrendik kaç aydır kimse bize bundan bahsetmedi.Saklicennet ve diğer varikosel sorunu olan arkadaşlar. Ameliyat dedi doktor.
Artık iğrendim ne doktor ne ilaç nede varikosel lafı duymak istemiyorum. Her doktor farklı şeyler diyor. Bizde vardı ameliyat oldukta ne oldu hala var kimi var diyor kimi Yok. Varsa kesinlikle ameliyat olun.Ya bizi kaç tane doktor elle muayene etti Kaan aydos da dahil ve cihazla da baktı hatta hiçbiri var demedi. Bu doktor elle muayene etmedi ama doppler istedi. Yan damarlarda varsa görünmemiştir zamanla 6-7 ayda damara otlamış olabilir gibi bir şeyler derdi. Kaan aydos a gönderdim bugün yazışma günümüzdüSaklicennet
İnan benim de stresim tavan düşünüyorum. Bi başka doktora daha görünsem diye düşündüm. Bide ameliyatı nerede olmak lazım özel devlet farkeder miArtık iğrendim ne doktor ne ilaç nede varikosel lafı duymak istemiyorum. Her doktor farklı şeyler diyor. Bizde vardı ameliyat oldukta ne oldu hala var kimi var diyor kimi Yok. Varsa kesinlikle ameliyat olun.
Olduk canım muayene YÖK demişti. Onlarda zaten olmadı pek bir değişiklik ama. Hasar da düşmediği gibi yüjseldiSiz Kaan hocaya muayene olmuşmuydunuz size varikosel olmadığını söylemişmiydi?
Eşimde muayene oldu ve varıkosel olmadığını söyledi ama 1 yıldır takvıyeler alıyor hız ve sayıda belirgin bir artış olmadı bizdede.
Bence o biraz kısmet işi kimi devlette oluyor çok iyi geçiyor kimi özelde oluyor çok iyi geçiyor Yada tam tersi. Dr önemli bence iyi bir dr ve mikrocerrahi olmalı.İnan benim de stresim tavan düşünüyorum. Bi başka doktora daha görünsem diye düşündüm. Bide ameliyatı nerede olmak lazım özel devlet farkeder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?