- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Şu an özel üroloğa göründük ama devlette bi doktordan daha aldım randevu ona da görünelim diyoruz. Bide tabi doppler i Kaan hoca ya da gönderdim. Doğru söylüyorsun sil baştan yapacak gibiyim sanki her şeyi..Bence o biraz kısmet işi kimi devlette oluyor çok iyi geçiyor kimi özelde oluyor çok iyi geçiyor Yada tam tersi. Dr önemli bence iyi bir dr ve mikrocerrahi olmalı.
Özel üroloğa mı yoksa devlette ki üroloğa mı göründünüz.
Sanırım sperm sayısının 5ml un üstünde olması gerekiyor aşılama için başka bir zsarti yok bizde morfoloji 2iydi biz yaptırdık ama özelde tabi devleti bilmiyorum.Kızlar morfoloji sıkıntısı olan çiftlere aşılama yapıyorlar mı yada aşılama için istenilen sartlar neler acaba?
Sperm sayısı 98ml canim morfoloji 3 özelde nasıl ilerliyor işlemler ben daha yeni hsg çekildim eşimin testiyle aynı gün yapıldı başka ne isterler acaba bide özel de ne kadar masraf oluyor? Sizin tuttu mu aşılama?Sanırım sperm sayısının 5ml un üstünde olması gerekiyor aşılama için başka bir zsarti yok bizde morfoloji 2iydi biz yaptırdık ama özelde tabi devleti bilmiyorum.
Kusura bakma nete giremedim canm yeni gördüm aynı yerde mi yapıldı test iğne kullanmıstınız demi?bide o gün test günü eşinin stresi nasıldı o da cok etkiliyor o anki stresYa kızlar ben kafayı yicem. Bugün sonuç çıktı düşmesi gereken hasar daha da yükselmiş %61 olmuş. Ne olur bir şey söyleyin biz de mi bi tuhaflık var ? Niye herkes de normal giden şey biz de ters gidiyor ? Napcaz şimdi bizSaklicennet Bir melek gelsin
Peki bennn ??? Ben nie kalamym:)) herkeste ayni soruKızlar bise sorucam ben niye hamile kalamiyorum
Ya canm bak sorunun kaynagını bulmanız bile sorunu çözmektir cok şükür sorun ne bulunduKızlar bugün bi doktora daha göründük doppler istedi ve Nur topu gibi varikosel sorunumuz olduğunu öğrendik kaç aydır kimse bize bundan bahsetmedi.Saklicennet ve diğer varikosel sorunu olan arkadaşlar. Ameliyat dedi doktor.
Canım özelde yaptırma bence ben ilk aşılamamı özelde yaptırdım 1.600 gitti şuan üniversite hastanesinde yaptırıyorum işlemler aynı devlette yaptırman için eşinin orada 2 defa test yaptırması gerek yıkama işlemi sonrası 5 milyon sperm olması gerek başkada şart yok ne zamandır denıyorsunuz buda önemli senede muayene ediyor zaten bu sürede öyle aşılamada öyle özel bi durum yok bu yüzden özelede gerek yok benceSperm sayısı 98ml canim morfoloji 3 özelde nasıl ilerliyor işlemler ben daha yeni hsg çekildim eşimin testiyle aynı gün yapıldı başka ne isterler acaba bide özel de ne kadar masraf oluyor? Sizin tuttu mu aşılama?
Hiç anlamıyorum neden acaba bi yerde yanlış yapıoz ama nerdePeki bennn ??? Ben nie kalamym:)) herkeste ayni soru
Anladım canım biz 3 yıllık evliyiz 2 yıldır istiyoruz istedigimizden beri ara ara tedavi gördük en son esimin morfoloji 3 çıktı yıkama işlemi hasarlı spermleri mi temizliuorlar nasıl oluyor bende üni ye gideceğim İnşallah hemen baslatirlar sureciCanım özelde yaptırma bence ben ilk aşılamamı özelde yaptırdım 1.600 gitti şuan üniversite hastanesinde yaptırıyorum işlemler aynı devlette yaptırman için eşinin orada 2 defa test yaptırması gerek yıkama işlemi sonrası 5 milyon sperm olması gerek başkada şart yok ne zamandır denıyorsunuz buda önemli senede muayene ediyor zaten bu sürede öyle aşılamada öyle özel bi durum yok bu yüzden özelede gerek yok bence
KAAN hoca birşey demeyecek Eminim. Ben mesajda 2/3 soru soruyorum cvp vermiyor kendi ne biliyorsa onu söylüyor. En son ki mesaj da artık önemli olan sorumu mesajımın en sonuna yazmıştım da sağolsun ona cevap verebilmişti. Hocayı kötülemiyorum branşında çok iyi ama bence varikoselli hastalar da pek işe yaramıyor tedavileri eğer varikosel varsa çözüp gideceksin.Şu an özel üroloğa göründük ama devlette bi doktordan daha aldım randevu ona da görünelim diyoruz. Bide tabi doppler i Kaan hoca ya da gönderdim. Doğru söylüyorsun sil baştan yapacak gibiyim sanki her şeyi..
Başlatırlar canım yıkama işlemi sadece canlı olan sperleri kalması için aşılama da sadece canlı spermler rahme yakın yere bırakılıyor bukadar ama hasar için farklı bi işlem varmı tam olarak bilemiyorum ama mikroçip mi ne öle bişe var onu araştır istersen ben sordum bizim üniversite de yoktuAnladım canım biz 3 yıllık evliyiz 2 yıldır istiyoruz istedigimizden beri ara ara tedavi gördük en son esimin morfoloji 3 çıktı yıkama işlemi hasarlı spermleri mi temizliuorlar nasıl oluyor bende üni ye gideceğim İnşallah hemen baslatirlar sureci
Kaan hoca bize de varikosel yok demişti oysa ki iki tarafta da varikosel var hem de 4 yıl öncesinden çekilen doppler var .Doktorları anlamak çok zor gerçekten.Şu an özel üroloğa göründük ama devlette bi doktordan daha aldım randevu ona da görünelim diyoruz. Bide tabi doppler i Kaan hoca ya da gönderdim. Doğru söylüyorsun sil baştan yapacak gibiyim sanki her şeyi..
Hım anladım canım çok teseteşe ederim yardımcı olduğun içinBaşlatırlar canım yıkama işlemi sadece canlı olan sperleri kalması için aşılama da sadece canlı spermler rahme yakın yere bırakılıyor bukadar ama hasar için farklı bi işlem varmı tam olarak bilemiyorum ama mikroçip mi ne öle bişe var onu araştır istersen ben sordum bizim üniversite de yoktu
Yok benim tutmadı aşılama tutma ihtimali çok yüksek olmuyor zaten sizde sorun ne acaba sayı da iyi morfoloji de Dr Lara göre kötü diil benim eşim in sperm sayısı ve morfoloji sıkıntılıydı işte 1yildan sonra gidip yaptırdık 1000tl artı ilaç parası ödedik 350filandi galiba ozeller pek kurcalamak yapmak isterseniz yaparlarSperm sayısı 98ml canim morfoloji 3 özelde nasıl ilerliyor işlemler ben daha yeni hsg çekildim eşimin testiyle aynı gün yapıldı başka ne isterler acaba bide özel de ne kadar masraf oluyor? Sizin tuttu mu aşılama?
Canım Kaan hoca yazmış tedaviye rağmen düşmesini engelleyen bir şey var bu yüzden varikosel i bir çözelim sol tarafta var yazmış. Ameliyat için bilgi için bana yazın demiş. Düşündüm kaldım şimdi. Evet ben de soru sormadım artık yazmıyor çünkü.KAAN hoca birşey demeyecek Eminim. Ben mesajda 2/3 soru soruyorum cvp vermiyor kendi ne biliyorsa onu söylüyor. En son ki mesaj da artık önemli olan sorumu mesajımın en sonuna yazmıştım da sağolsun ona cevap verebilmişti. Hocayı kötülemiyorum branşında çok iyi ama bence varikoselli hastalar da pek işe yaramıyor tedavileri eğer varikosel varsa çözüp gideceksin.
İyi yaptın devlet hastanesine de gidin bakalım ne diyecek. Ben de devlet hastanesinde bir üroloğa gideceğim.
İkisinide aynı doktor mu şöyledi.bence asilamada daha önemli morfoloji çünkü kendisi gidip yumurtayı dileyecek.ne kadar düzgün sperm varsa okadar şans vardır aşılama tutması icin.ama tüp bebekte zaten spermi kendileri seviyorlar o %3luk morfoloji de daha kolay bulup yumurtaya enjekte ederler.benim bilgim böyle .ki bence %3morfoljiyle hamile kalabilirsiniz.%1ile kalan bile var.Allahim tez vakitte nasıp etsin inşallah
Ne zamandır tedavi oluyorsun o farkedememismiCanım Kaan hoca yazmış tedaviye rağmen düşmesini engelleyen bir şey var bu yüzden varikosel i bir çözelim sol tarafta var yazmış. Ameliyat için bilgi için bana yazın demiş. Düşündüm kaldım şimdi
Bende pko var düzensiz adet oluyorum aslında klomen veya gonal f kullandığımda 2 tane yumurtam oluşuyor ama imkanlardan dolayı catlatma ignesinden sonraki sureci takip etmedi doktorlar ben yumurtalarımin çatlamasıula ilgili sorun olduğunu düşünüyorum ve kaliteli mi değil mi hep beklenen zamandan 3-4 gün sonra adet oluyorum çünkü eşimin morfoloji 3 ve ileri hızda %7 morfoloji ve hızda ikisi de sorunlu olunca bide benim yumurtanın tam catladigi anı tutturadigimizdan spermlerle benim yumurtam hic karsilasmiyor gibi birşey büyük ihtimalle ama hsg de çekildim artık ne yapmalıyım bilemedim bide asilama düşüneyim dedimYok benim tutmadı aşılama tutma ihtimali çok yüksek olmuyor zaten sizde sorun ne acaba sayı da iyi morfoloji de Dr Lara göre kötü diil benim eşim in sperm sayısı ve morfoloji sıkıntılıydı işte 1yildan sonra gidip yaptırdık 1000tl artı ilaç parası ödedik 350filandi galiba ozeller pek kurcalamak yapmak isterseniz yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?