- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Madem Varikoselde bir etken dna hasarında neden en başta onu da dikkate alıp tedaviyi şekillendirmiyor.Sanki verdiği ilaçları bedava alıyoruz.Canım Kaan hoca yazmış tedaviye rağmen düşmesini engelleyen bir şey var bu yüzden varikosel i bir çözelim sol tarafta var yazmış. Ameliyat için bilgi için bana yazın demiş. Düşündüm kaldım şimdi. Evet ben de soru sormadım artık yazmıyor çünkü.
Canım bende bu zamana kadar ne asilama nede tüp bebeği araştırmadim eşimin değerleri hızı iyiydi ilk dusundugumuzde bakıldı ama morfoloji ye bakilmamisti en son testte morfoloji 3 hız da ileri hız %7 bende merak ediyorum süreçleri özel muayenesi olan tüp bebek uzmanina gidiyordum o da degerlerimizi iyi buldugu için hiç bahsetmedi süreçten en son gittiğimde esimin değerlere bakildi ve ben hsg çekildim bı iki ay gelemeyecegimizi söylediğim iz için ondan sonraki süreçten bahsetmedi ve bende şaşkınlık tan sormadım o doktorumu da arayabilirim şehir dışında olduğu için git gel sürecinde yorulduk o yüzden devam edemedik ama keşke o şehir de olsam devam ederdim
Ovülasyon testi kullansanız yumurtlama zamanı için.Bende pko var düzensiz adet oluyorum aslında klomen veya gonal f kullandığımda 2 tane yumurtam oluşuyor ama imkanlardan dolayı catlatma ignesinden sonraki sureci takip etmedi doktorlar ben yumurtalarımin çatlamasıula ilgili sorun olduğunu düşünüyorum ve kaliteli mi değil mi hep beklenen zamandan 3-4 gün sonra adet oluyorum çünkü eşimin morfoloji 3 ve ileri hızda %7 morfoloji ve hızda ikisi de sorunlu olunca bide benim yumurtanın tam catladigi anı tutturadigimizdan spermlerle benim yumurtam hic karsilasmiyor gibi birşey büyük ihtimalle ama hsg de çekildim artık ne yapmalıyım bilemedim bide asilama düşüneyim dedim
Benim eşim in morfoloji 1ileri hız 14sayi 30 bende bir sorun yoktu hsg cekildigim 2.ayda doğal yollardan hamile kaldım Dr lar morfoloji yi sorun etmiyorlar bundan önce de 1tup 1asilama klomen çatlatma iğnesi kullandım hepsi negatif olmuştu biraz da kafayı rahatlatmak lazım en önemlisi bu aslında eğer olmasaydı bu ay tekrar tüp yapacaktım hiç beklemedigim biranda oldu.Bende pko var düzensiz adet oluyorum aslında klomen veya gonal f kullandığımda 2 tane yumurtam oluşuyor ama imkanlardan dolayı catlatma ignesinden sonraki sureci takip etmedi doktorlar ben yumurtalarımin çatlamasıula ilgili sorun olduğunu düşünüyorum ve kaliteli mi değil mi hep beklenen zamandan 3-4 gün sonra adet oluyorum çünkü eşimin morfoloji 3 ve ileri hızda %7 morfoloji ve hızda ikisi de sorunlu olunca bide benim yumurtanın tam catladigi anı tutturadigimizdan spermlerle benim yumurtam hic karsilasmiyor gibi birşey büyük ihtimalle ama hsg de çekildim artık ne yapmalıyım bilemedim bide asilama düşüneyim dedim
Ne diyim kuzu ne diyim artık beynim durdu sağlıklı düşünemiyorum. Benim merak ettiğim ameliyat sonrası bekleme süresi mi vardı ? Burada konuşulmuştu ?Ne zamandır tedavi oluyorsun o farkedememismiaylardır boşuna mı tedavi oluyorsunuz, imtihan işte ya.uzulme canım ameliyat olsun inşallah duzelmede olur
Kuzu ne diyim. Napim bi tüp bebek parası harcadım zaten. Sağlıklı düşünmek için zorluyorum kendimi. Doktorlara da hemen ulaşılmıyor bir şey soracak olsan. Ne bileyim öyle. Daha kendime bile doğru düzgün baktıramadım..Madem Varikoselde bir etken dna hasarında neden en başta onu da dikkate alıp tedaviyi şekillendirmiyor.Sanki verdiği ilaçları bedava alıyoruz.
Kullanıyorum canım onu da ama tam zamanını denk getirmeyince sperm sorunundan dolayı olmuyor galiba yada nasip işte olacak olsa her türlü olur aslindaOvülasyon testi kullansanız yumurtlama zamanı için.
Galiba tedavilerde kullanılan iğneleri de etkisi devam ediyor Muş birkaç ay o da vesile olmuş olabilir size ben yakın zamanda ne iğne ne de klomen kullanmadım son 3-4 aydır 3 ay önce rahim filmi cekindim adet olayım üniversite ye gidip aşılama ile ilgili tedavi isteyeceğim bakalım inşallah sorun çıkmazBenim eşim in morfoloji 1ileri hız 14sayi 30 bende bir sorun yoktu hsg cekildigim 2.ayda doğal yollardan hamile kaldım Dr lar morfoloji yi sorun etmiyorlar bundan önce de 1tup 1asilama klomen çatlatma iğnesi kullandım hepsi negatif olmuştu biraz da kafayı rahatlatmak lazım en önemlisi bu aslında eğer olmasaydı bu ay tekrar tüp yapacaktım hiç beklemedigim biranda oldu.
O tedavilerimi 6ay önce yapmıştım insalalh hayırlısıyla olur stres yapmayın hayırlısı olsun.Galiba tedavilerde kullanılan iğneleri de etkisi devam ediyor Muş birkaç ay o da vesile olmuş olabilir size ben yakın zamanda ne iğne ne de klomen kullanmadım son 3-4 aydır 3 ay önce rahim filmi cekindim adet olayım üniversite ye gidip aşılama ile ilgili tedavi isteyeceğim bakalım inşallah sorun çıkmaz
İnşallah canım siz kaç yıllık evlisin iz kaç yasindasiniz özellikle 30 lu yaslari gormeden olsun diye de düşünüyorum biraz benO tedavilerimi 6ay önce yapmıştım insalalh hayırlısıyla olur stres yapmayın hayırlısı olsun.
Bizi tam 4 yıl oyaladılar şimdi ameliyat öneriyorlar onunda garantisi yok 1 yıl ameliyattan sonra gebelik bekleniyor olmazsa tüp bebek yine.Kuzu ne diyim. Napim bi tüp bebek parası harcadım zaten. Sağlıklı düşünmek için zorluyorum kendimi. Doktorlara da hemen ulaşılmıyor bir şey soracak olsan. Ne bileyim öyle. Daha kendime bile doğru düzgün baktıramadım..
Bize 1 yıl demişti canımNe diyim kuzu ne diyim artık beynim durdu sağlıklı düşünemiyorum. Benim merak ettiğim ameliyat sonrası bekleme süresi mi vardı ? Burada konuşulmuştu ?
İki yıl olacak kuzum ve 27yasindayim bende hep onu düşünürdüm çok geç olmadan anne olayım ama oyle dusundukce daha çok stres yapıyor insan olacağı varsa da olmuyor şimdi ben hamileyim diye böyle rahat konuştuğumu düşünürsün belki ama son bı kaç aydır çocuk mevzsusunu tamamen atmıştım kafamdan yani rahat olduğum için oldu onun için belki zor ama lütfen kafanızı biraz boşaltın inanın olacak .sizin yaş kaçtı.İnşallah canım siz kaç yıllık evlisin iz kaç yasindasiniz özellikle 30 lu yaslari gormeden olsun diye de düşünüyorum biraz ben
Aynı yastayiz ve bizde 3 yıldır evliyiz iki yıldır istiyoruz:) canım ben kafamdan attığım zamanlarda oldu 7-8 ay ama bende adet düzensizliği var kendi haline bırakınca ne zaman yumurtluyorum ne zaman adet olacağım bilmiyorumİki yıl olacak kuzum ve 27yasindayim bende hep onu düşünürdüm çok geç olmadan anne olayım ama oyle dusundukce daha çok stres yapıyor insan olacağı varsa da olmuyor şimdi ben hamileyim diye böyle rahat konuştuğumu düşünürsün belki ama son bı kaç aydır çocuk mevzsusunu tamamen atmıştım kafamdan yani rahat olduğum için oldu onun için belki zor ama lütfen kafanızı biraz boşaltın inanın olacak .sizin yaş kaçtı.
Anladım canım ama burda pko lu bir çok kadın hamile kaldı sende inşallah en kısa zamanda kalırsın.Aynı yastayiz ve bizde 3 yıldır evliyiz iki yıldır istiyoruz:) canım ben kafamdan attığım zamanlarda oldu 7-8 ay ama bende adet düzensizliği var kendi haline bırakınca ne zaman yumurtluyorum ne zaman adet olacağım bilmiyorum
İnşallah canımAnladım canım ama burda pko lu bir çok kadın hamile kaldı sende inşallah en kısa zamanda kalırsın.
Benim ki belli?Bu arada aynı soruyu bende soruyorum neden bizim bebeğimiz olmuyor? 
Saklicennet Suskun Ceylan
@Tubeee
İnan dr diyeceğim ne var ne Yok yaptırmak istiyorum. Tüp bebeğe başlayacağım herşeyi yaptıralım diyeceğim. Test ismi söyleyemem bilmiyorum çoğunu zaten. :)Saklicennet kuzum hangi testlere baktıracaksın adette. Tsh, fsh,e2,prolaktin başka var mıydı? Amh her yerde olmuyormuş onu bir araştırmam lazım nerede yaptırabilirim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?