Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Madem Varikoselde bir etken dna hasarında neden en başta onu da dikkate alıp tedaviyi şekillendirmiyor.Sanki verdiği ilaçları bedava alıyoruz.

Canım bende bu zamana kadar ne asilama nede tüp bebeği araştırmadim eşimin değerleri hızı iyiydi ilk dusundugumuzde bakıldı ama morfoloji ye bakilmamisti en son testte morfoloji 3 hız da ileri hız %7 bende merak ediyorum süreçleri özel muayenesi olan tüp bebek uzmanina gidiyordum o da degerlerimizi iyi buldugu için hiç bahsetmedi süreçten en son gittiğimde esimin değerlere bakildi ve ben hsg çekildim bı iki ay gelemeyecegimizi söylediğim iz için ondan sonraki süreçten bahsetmedi ve bende şaşkınlık tan sormadım o doktorumu da arayabilirim şehir dışında olduğu için git gel sürecinde yorulduk o yüzden devam edemedik ama keşke o şehir de olsam devam ederdim

Ovülasyon testi kullansanız yumurtlama zamanı için.

Benim eşim in morfoloji 1ileri hız 14sayi 30 bende bir sorun yoktu hsg cekildigim 2.ayda doğal yollardan hamile kaldım Dr lar morfoloji yi sorun etmiyorlar bundan önce de 1tup 1asilama klomen çatlatma iğnesi kullandım hepsi negatif olmuştu biraz da kafayı rahatlatmak lazım en önemlisi bu aslında eğer olmasaydı bu ay tekrar tüp yapacaktım hiç beklemedigim biranda oldu.

Ne zamandır tedavi oluyorsun o farkedememismi aylardır boşuna mı tedavi oluyorsunuz, imtihan işte ya.uzulme canım ameliyat olsun inşallah duzelmede olur
Ne diyim kuzu ne diyim artık beynim durdu sağlıklı düşünemiyorum. Benim merak ettiğim ameliyat sonrası bekleme süresi mi vardı ? Burada konuşulmuştu ?

Madem Varikoselde bir etken dna hasarında neden en başta onu da dikkate alıp tedaviyi şekillendirmiyor.Sanki verdiği ilaçları bedava alıyoruz.
Kuzu ne diyim. Napim bi tüp bebek parası harcadım zaten. Sağlıklı düşünmek için zorluyorum kendimi. Doktorlara da hemen ulaşılmıyor bir şey soracak olsan. Ne bileyim öyle. Daha kendime bile doğru düzgün baktıramadım..

ayllllliiiin35 canim Mustafa Ulusoy da Medova da baslamis .Oranin tup bebek merkezi hizmete girmis .Gitmis miydin ?Ben Seçil Hoca yi duymuştum ama digerinden haberim yoktu .

Ovülasyon testi kullansanız yumurtlama zamanı için.
Kullanıyorum canım onu da ama tam zamanını denk getirmeyince sperm sorunundan dolayı olmuyor galiba yada nasip işte olacak olsa her türlü olur aslinda

Galiba tedavilerde kullanılan iğneleri de etkisi devam ediyor Muş birkaç ay o da vesile olmuş olabilir size ben yakın zamanda ne iğne ne de klomen kullanmadım son 3-4 aydır 3 ay önce rahim filmi cekindim adet olayım üniversite ye gidip aşılama ile ilgili tedavi isteyeceğim bakalım inşallah sorun çıkmaz

O tedavilerimi 6ay önce yapmıştım insalalh hayırlısıyla olur stres yapmayın hayırlısı olsun.

Bizi tam 4 yıl oyaladılar şimdi ameliyat öneriyorlar onunda garantisi yok 1 yıl ameliyattan sonra gebelik bekleniyor olmazsa tüp bebek yine.

İnşallah canım siz kaç yıllık evlisin iz kaç yasindasiniz özellikle 30 lu yaslari gormeden olsun diye de düşünüyorum biraz ben
İki yıl olacak kuzum ve 27yasindayim bende hep onu düşünürdüm çok geç olmadan anne olayım ama oyle dusundukce daha çok stres yapıyor insan olacağı varsa da olmuyor şimdi ben hamileyim diye böyle rahat konuştuğumu düşünürsün belki ama son bı kaç aydır çocuk mevzsusunu tamamen atmıştım kafamdan yani rahat olduğum için oldu onun için belki zor ama lütfen kafanızı biraz boşaltın inanın olacak .sizin yaş kaçtı.

Aynı yastayiz ve bizde 3 yıldır evliyiz iki yıldır istiyoruz:) canım ben kafamdan attığım zamanlarda oldu 7-8 ay ama bende adet düzensizliği var kendi haline bırakınca ne zaman yumurtluyorum ne zaman adet olacağım bilmiyorum

Anladım canım ama burda pko lu bir çok kadın hamile kaldı sende inşallah en kısa zamanda kalırsın.

Saklicennet kuzum hangi testlere baktıracaksın adette. Tsh, fsh,e2,prolaktin başka var mıydı? Amh her yerde olmuyormuş onu bir araştırmam lazım nerede yaptırabilirim diye

Bu arada aynı soruyu bende soruyorum neden bizim bebeğimiz olmuyor? 
Saklicennet Suskun Ceylan
@Tubeee
Benim ki belli? bizim sipoşlar çok tembel kaldırmak için vinç lazım. O yüzden beklenti olmayınca artık üzülmüyorum bile alıştım. Tüp bebeğe odaklandım o olmazsa haberlere çıkarım kk grubu size sesleniyorum dersem tanırsınız beni. Kesin haberlik olurum.

Saklicennet kuzum hangi testlere baktıracaksın adette. Tsh, fsh,e2,prolaktin başka var mıydı? Amh her yerde olmuyormuş onu bir araştırmam lazım nerede yaptırabilirim diye
İnan dr diyeceğim ne var ne Yok yaptırmak istiyorum. Tüp bebeğe başlayacağım herşeyi yaptıralım diyeceğim. Test ismi söyleyemem bilmiyorum çoğunu zaten. :)
Klasik fsh lh prolaktin tiroid e2 insülin direnci amh testosteronuma da baktıracağım bana pco olabilirsin demişti ya bir dr onunaraştırtacağım. Sağlık ocağına gidip kan değerlerime baktırmak istiyorum. Vitamin değerlerime falan da eksik bir vitamin varsa takviye alacağım. Birde benim gittiğim hastane çok büyük eğitim araştırma Cumhurbaşkanı bile ameliyatını burda oldu öyle diyeyim çok kapsamlı heryerden hastalar geliyor. Muhakkak herşeyi yapıyordur. Tüp bebek bölümü de var bünyesinde. Birde ben eşimle kendim için genetik test isteyeceğim inşallah yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…