- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Size tavsiyem ameliyatı Kaan hoca da olmayın. Ben varikosel konusunda ona güvenemiyorum nedense. Karışmak istemem ama ameliyat yaptığını çok duymadım. Sen araştırma yap eğer özelde yaptırmak istersen Levent Türk var internetten bir araştır o benim içime sinmişti ama bizi ameliyat etmedi maalesef. Muayene ücreti 200 tl. Ben bu doktorlara ne paralar dökmüşüm yazdıkça hatırlıyorum. :)Canım Kaan hoca yazmış tedaviye rağmen düşmesini engelleyen bir şey var bu yüzden varikosel i bir çözelim sol tarafta var yazmış. Ameliyat için bilgi için bana yazın demiş. Düşündüm kaldım şimdi. Evet ben de soru sormadım artık yazmıyor çünkü.
Morfoloji 0 ile bile tüp bebek olur. Yeterki spermin çekirdeği sağlam olsun. Mesela spermin sadece kuyruğunda problem var gerisi sağlam zaten tüp bebeği yaparken mikroenjeksiyonda kuyruğu kesip yumurtanın içine enjekte ediyorlar ama teste bakarsanız o sperm anormal sperm çünkü kuyruğu sorunlu ama tüp bebekte kuyruk önemli değil baş kısmındaki genetik materyalleri taşıyan çekirdek önemli. Bu yüzden de takviye kullanıyoruz sağlam olsun diye. Kaldı ki 3 ile normal yolla da hamile kalırsın.@srplmtmtk aşılamada morfoloji önemli değil. Benimde eşimin %3 tü. Doktor aşılamada önemli olmadığını söyledi. Biz yaptırdık. Sayı ve hıza bakıyorlar. Ama tüp bebekte önemli demişti morfoloji. Benimde kafama bu takılıyor. Acaba %3 morfoloji ile tüp bebek şansı düşük mü oluyor şimdi?
Hamilemisin değerleriniz nasıldı? Toplam sayı ve toplam hızı merak ettim. Toplam derken ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı. Bende 27 yaşımdayım 2 yıldır tık Yok. :)İki yıl olacak kuzum ve 27yasindayim bende hep onu düşünürdüm çok geç olmadan anne olayım ama oyle dusundukce daha çok stres yapıyor insan olacağı varsa da olmuyor şimdi ben hamileyim diye böyle rahat konuştuğumu düşünürsün belki ama son bı kaç aydır çocuk mevzsusunu tamamen atmıştım kafamdan yani rahat olduğum için oldu onun için belki zor ama lütfen kafanızı biraz boşaltın inanın olacak .sizin yaş kaçtı.
Evet hamileyim morfoloji 1 ileri hız 14 diğerini hatırlamıyorum sayı 30ml bende bir sıkıntı yoktu biz de 1yildan fazla bekledik hiç beklemedigim bir anda geldi Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah.Hamilemisin değerleriniz nasıldı? Toplam sayı ve toplam hızı merak ettim. Toplam derken ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı. Bende 27 yaşımdayım 2 yıldır tık Yok. :)
Şimdi baktım toplamda 32mişHamilemisin değerleriniz nasıldı? Toplam sayı ve toplam hızı merak ettim. Toplam derken ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı. Bende 27 yaşımdayım 2 yıldır tık Yok. :)
İleri haraket 32 sanırım. 30 milyon sperm de milimdeyse eğer. Sizde pek sıkıntı yokmuş. Maaşallah diyelim bebeğine de.Şimdi baktım toplamda 32miş
Yok toplamda 30milyon canım yani dediğim gibi Dr lar hep doğal yollardan olur bekleyin dediler tabi biz inanmadik ama oldu inşallah size de isteyen herkese de nasip olur.İleri haraket 32 sanırım. 30 milyon sperm de milimdeyse eğer. Sizde pek sıkıntı yokmuş. Maaşallah diyelim bebeğine de.
Ben anlatsam roman olur sıkıntıları ama şükür ne yapalım. Olması gereken oluyor muhakkak.
Ben üniversite de ücretsiz yaptırdım canım amh yı normalde ucretliymisSaklicennet kuzum hangi testlere baktıracaksın adette. Tsh, fsh,e2,prolaktin başka var mıydı? Amh her yerde olmuyormuş onu bir araştırmam lazım nerede yaptırabilirim diye
Aşılamada evlilik şartı gibi bir şey var mı canım? Bir kere denesek mi diyorum? Oran düşük ama şans bu ya tutarsaBen üniversite de ücretsiz yaptırdım canım amh yı normalde ucretliymis
Yok canım ben gittim durumu anlattım hemen asilama dedi banaAşılamada evlilik şartı gibi bir şey var mı canım? Bir kere denesek mi diyorum? Oran düşük ama şans bu ya tutarsa
Yok canım tam yazmamışım tüp bebekte var ya belli bir yıl evli olmak şartıEvlilik cüzdanı isteniyor yani evli olmayan neden aşılama yaptırsın dimi
Heee anladım :))Yok canım tam yazmamışım tüp bebekte var ya belli bir yıl evli olmak şartıOnun gibi bir şey olabilir mi dedim
Şanslımıyım bilmiyorum. AMELiyatı da orada yaptırdık ama sonucu biliyorsun. :)Saklicennet valla bu sizin şansınız kuzum. Doktor ve hastane alternatifi bol. Tepeden tırnağa kadar baktır gitmişken. Benim düşünmem gereken o kadar çok şey var ki Nasıl gözümde büyüyor. Daha doktoru bile bulmadım.
Ikinci doktor yok dediğine göre kuzum yine de başarılı bir ameliyat sayılabilir. Sadece sonuçlara etkisi geç olacak galiba. Bu ay sürpriz yapsa keşke bizim tembellerŞanslımıyım bilmiyorum. AMELiyatı da orada yaptırdık ama sonucu biliyorsun. :)
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Hadi bakalım gebelik yakın görünüyor. :)Saklicennet Suskun Ceylan Bir melek gelsin moonlovers ve diger arkdslr bes bucuk aylik variksl amlyti ve kurleer sncu dusumz pek anlamdm tam harekltilk faln nasl yardmci olrsnz sevnrm onceki durumz sayi 155 mlyn tplm ileri hiz 10 yerinde hharetli 10 morfoji 2 ila 4 ckyrdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?