Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Size tavsiyem ameliyatı Kaan hoca da olmayın. Ben varikosel konusunda ona güvenemiyorum nedense. Karışmak istemem ama ameliyat yaptığını çok duymadım. Sen araştırma yap eğer özelde yaptırmak istersen Levent Türk var internetten bir araştır o benim içime sinmişti ama bizi ameliyat etmedi maalesef. Muayene ücreti 200 tl. Ben bu doktorlara ne paralar dökmüşüm yazdıkça hatırlıyorum. :)

Morfoloji 0 ile bile tüp bebek olur. Yeterki spermin çekirdeği sağlam olsun. Mesela spermin sadece kuyruğunda problem var gerisi sağlam zaten tüp bebeği yaparken mikroenjeksiyonda kuyruğu kesip yumurtanın içine enjekte ediyorlar ama teste bakarsanız o sperm anormal sperm çünkü kuyruğu sorunlu ama tüp bebekte kuyruk önemli değil baş kısmındaki genetik materyalleri taşıyan çekirdek önemli. Bu yüzden de takviye kullanıyoruz sağlam olsun diye. Kaldı ki 3 ile normal yolla da hamile kalırsın.

Hamilemisin değerleriniz nasıldı? Toplam sayı ve toplam hızı merak ettim. Toplam derken ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı. Bende 27 yaşımdayım 2 yıldır tık Yok. :)

Hamilemisin değerleriniz nasıldı? Toplam sayı ve toplam hızı merak ettim. Toplam derken ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı. Bende 27 yaşımdayım 2 yıldır tık Yok. :)
Evet hamileyim morfoloji 1 ileri hız 14 diğerini hatırlamıyorum sayı 30ml bende bir sıkıntı yoktu biz de 1yildan fazla bekledik hiç beklemedigim bir anda geldi Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Yok toplamda 30milyon canım yani dediğim gibi Dr lar hep doğal yollardan olur bekleyin dediler tabi biz inanmadik ama oldu inşallah size de isteyen herkese de nasip olur.

Kızlar ben dün ne yaptım biliyor musunuz?
Eşimle şu İsveç markası olan merkez var ya oraya gittik. Bebek odası baktık. Haha
O kadar güzel şeyler vardı ki... küçük oyuncak mutfaktan tut küçük yemek masası çocuk sandalyesi sallanan tabure. Herşey minyatür boyutta. Oda dizaynı için herşey. Çok eğlendim anlatamam. Eşime hep takıldım. İşte babas bak kızımız sana fırında en sevdiğin kurabiyeyi yapıp davet edecek. Oğlumuz şu topla lambaları kıracak. Eyvah eyvah yandın sen diyorum bebeğinin böyle bir annesi olduğu sürece çoookkk çalışıp paralar kazanman gerek falan. Çok tatlıydık. Gören kesin beni hamile falan sanmıştır.
O tabloda kendimi görebiliyorum. Çok şekerdi eşimde hep bir tebessümle dolaştı Emin’im o da çok heyecanlandı. :))))))))

Saklicennet valla bu sizin şansınız kuzum. Doktor ve hastane alternatifi bol. Tepeden tırnağa kadar baktır gitmişken. Benim düşünmem gereken o kadar çok şey var ki Nasıl gözümde büyüyor. Daha doktoru bile bulmadım.

Şanslımıyım bilmiyorum. AMELiyatı da orada yaptırdık ama sonucu biliyorsun. :)
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Şanslımıyım bilmiyorum. AMELiyatı da orada yaptırdık ama sonucu biliyorsun. :)
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Ikinci doktor yok dediğine göre kuzum yine de başarılı bir ameliyat sayılabilir. Sadece sonuçlara etkisi geç olacak galiba. Bu ay sürpriz yapsa keşke bizim tembeller

Hadi bakalım gebelik yakın görünüyor. :)
İleri haraket 29 olmuş. Değerler gayet normal gittikçe daha da düzelir. Sperm sayınızda iyi morfoloji de gayet iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…