Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi görünüyor, düzelmeler var bence ,morfoloji ileri hız gebe kalmak için önemli sizinde 6 olmuş morfoloji inşallah yakında gebelik olur cnm.

Bir gun o magazaya karni burnunda gidersin insallah .

Hadi bakalım gebelik yakın görünüyor. :)
İleri haraket 29 olmuş. Değerler gayet normal gittikçe daha da düzelir. Sperm sayınızda iyi morfoloji de gayet iyi...
Canim cok sagol ama ordaki 16 ileri yazan ne bi suru haraket farkli farkli yazms sen neden onu baz aldn ve morfolijide 10 bide 6 yazan var onu da anlamdm

Bir gun o magazaya karni burnunda gidersin insallah .
CAnım benim ağzından bal damlıyor. Şu mübarek saatlerde kabul olan dualar arasında olsun inşallah.
O kadar çok istiyorum ki anlatamam. Ben kendimi bildim bileli bir prensesim olsun çok istiyordum. Kendimi hamile hayal ettiğim zamanlarım bile olmuştur. Birşey aldığımda bir gün hamile olursam giyerim diye bakıyordum. Beğendiğim şeyleri alıyordum. Hepsi eskidi ben hamile kalmadım.
Çok istiyorum olmuyor diye düşünüyorum. Çünki ben çok istedim evli değilken bile çocuğum olsun diye dua ettiğimi biliyorum. Demek ki güzel istiyememişim...
Sizler benim yerime isteyin. Sizin dualarınız belki bebişlerimi getirir bana...
Dün bir teyze size dua ettim dedi. Ne dedin dedik. İkizleriniz olsun demiş. İşine mi doğdu ne.

Canim cok sagol ama ordaki 16 ileri yazan ne bi suru haraket farkli farkli yazms sen neden onu baz aldn ve morfolijide 10 bide 6 yazan var onu da anlamdm
Şimdi kuzum orada bir çok yazılan sipermmsayısı. Mesela. 57 milyonun onaltısı ileri haraket eden toplam sperm 57 milyonun yirmi kürüsüde haraketli olan yani ileri ve yerinde haraketli olan spermin toplamı.
Sonra toplam sperm sayısını vermiş. 40 milyon küsürüne ileri haraket eden siperm demiş. 70li bir rakam daha vermiş oda toplam hareketli sperm yani ileri hız ve yerinde hız. Tabi bu rakamlar şuan aklımda kalan rakamlar sperm testine bakmadım. Şimdi bakıp morfolojiyi de söyleyeceğim. Ama değerler benim yorumladığım gibi.

Kizlar deglerime iyilseme var dednz sagoln bende bu 5 buck surecte sunlari yaptm soylleym belki fikir olr. 2 ay combi fertili 3 ay promen k kulnndk 4 ay e vitamini kullndk . Son bi aydir argimac selenyum ve cinko kullnyrz onun disinda 2 sise caksir kecibiynuz kuru ve inciri zeytn yagda bekltme yaptm ama bu kurleri hergun olmsada yapmaya calstm yemk mevzsunda ise dkkt etmege clstm ama asiri degl haa unutmadan sigariyu gunde bi paket icyrdi smdi bi pakaeti 10 gunde icyr bzende almyr .bu sekilde ins digrudur bu sonclr ve gebelk olusr ins hepmizde

Hamileligi dusunmedigim donemlerde bir tane t shirt almistim .Esim demisti ki bu sana cok yakıştı. Hamileyken de giy .Gecen sene giymiyordum giyince üzülüyordum .Esim bana moral vermek icin bak cok yakışacak diye yastık koymuştu ve fotoğraf cekmisti.Ben de dalga mi geciyorsun olmuyor diye aglamistim .Simdi o tshirt i giyiyorum.Tam o fotodaki gibi karnim. Cok sukur bin şükür. Rabbim size de nasip edecek insallah .
Bazen tedavi sureciyle bile eğlenebiliyoruz. Esim bi yerim agriyor diyor .Ben propolis bal yemiyorsun hep ondan diyorum.Allah size mucizeyi gönderdiği zaman tum acilariniz yok olup gidiyor hic yasanmamis gibi .

Bazı anlamadığım kısımlar var mesela 2.2/7.2 gibi rakamlar ne onu anlamadım. Morfoloji kısmı 6 kurugere göre hesaplanmış. 10u niye koymuş onu da anlamadım. 16 olan milimde yani 57 milyonda ileri haraket eden toplam sperm sayısı. Haraket yüzdeniz. %29 CAnım. :)

Vallaha canim adam senim kadar acklmadi omce 16 dedi snra 29u baz alyrz dedi morfoljiyide dkkte almymr daha ayrintili bi yerde yaptrn dedi bi hfatyada ozelde bi yere yptrcm ins

Vallaha canim adam senim kadar acklmadi omce 16 dedi snra 29u baz alyrz dedi morfoljiyide dkkte almymr daha ayrintili bi yerde yaptrn dedi bi hfatyada ozelde bi yere yptrcm ins
İçin rahat olsun. 16nın yüzdeyle alakası Yok onlar sperm sayısı. %29 ileri haraket %12 yerinde %59 haraketsiz. Diğerleri hep sperm sayıları. Çok ayrıntılı yazmışlar. Karıştırman normal.

Kuzum ne demek istediğini tam anlayamadım ama 3mm olunca ameliyat ediyorlar. Sizde de yanlış hatırlamıyorsam doblerde valsavra manevrasıyla 3.7ye çıkıyor sanırım.
Hani şey diyor ya arkadaşlar grade 2 grade 3 falan onu nerden anlıyoruz bilemedim de ben. Evet 3mm olunca mu ediyorlar evet valsavra manevrasıyla 3.7 mm yazıyor. Valsavra ne demek ? Çok cahilim bu konuya ben sıfırdan başlamak demek benim için şuan

Okuyunca yine ağladım. Bugün tüm gün uyudum sanırım dengem kaçtı. Buraya girip çıkıp uyuyorum. Amin dualarını eksik etme bizden.

Valsavra tabiri caizse ıkınma demek CAnım. :)
Allah be verirse hayırlısını versin CAnım. Ne yapalım bizimde bunları yaşamamız gerekiyormuş.
Hep diyorum ya ağlayan benim için ağlasın. 2 senedir %1 bile ilerleme Yok. Bünün altında çok büyük bir sorun yatıyorsa ya hiç bebeğim olmazsa diye çok korkuyorum.

Korkma canım ben olacağına inanıyorum.bak benim 6.senem hamileyim ama kucağına almak nasip olurmu bilmiyorum.gozumun önünde büyüyor diğer kaybettigim hamileliklerimde benimle birlikte hamile kalan arkadaşların çocukları alıp kucağıma seviyorum.bazen napıyorsun diyorum.gozlerim doluyor caktirmamaya çalışıyorum .bazende severken korkuyorum nazar verecegimi dusunurlermi diye.zor günler geçirdik ama simdi unuttum .umudunu kaybetme canım hep dualarimdasiniz
L longway 2015 sende canım umudunu kaybetme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…