- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Peki valsavra ile olan mı önemli yoksa öncesinde yazan mı ? Benim anlamadığım 6-7 ay önceki doppler de çıkmayışı gerçi eşim onda ıkınma yaptırmadıklarını söylüyor ama.Valsavra tabiri caizse ıkınma demek CAnım. :)
Allah be verirse hayırlısını versin CAnım. Ne yapalım bizimde bunları yaşamamız gerekiyormuş.
Hep diyorum ya ağlayan benim için ağlasın. 2 senedir %1 bile ilerleme Yok. Bünün altında çok büyük bir sorun yatıyorsa ya hiç bebeğim olmazsa diye çok korkuyorum.
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın. Umut olmasa yaşanmaz belki ama işte yoruluyorsun üzülüyorsun dediğin gibi..Korkma canım ben olacağına inanıyorum.bak benim 6.senem hamileyim ama kucağına almak nasip olurmu bilmiyorum.gozumun önünde büyüyor diğer kaybettigim hamileliklerimde benimle birlikte hamile kalan arkadaşların çocukları alıp kucağıma seviyorum.bazen napıyorsun diyorum.gozlerim doluyor caktirmamaya çalışıyorum .bazende severken korkuyorum nazar verecegimi dusunurlermi diye.zor günler geçirdik ama simdi unuttum .umudunu kaybetme canım hep dualarimdasiniz
@longway 2015 sende canım umudunu kaybetme .
Valsavra önemli. Valsavra varsa geri akım reflü var. Yani kan akışı sağlanmıyor. Durmadan olduğu yerde durduğu için ısı artışı oluyor ve spermler etkileniyor. Eğer valsavra ve reflü yoksa sorun yok demek oluyor. Sen bir kaç dr daha görün. Bakalım ne diyecekler. Ameliyat kolay bir ameliyat yeterki bilen kişi yapsın.Peki valsavra ile olan mı önemli yoksa öncesinde yazan mı ? Benim anlamadığım 6-7 ay önceki doppler de çıkmayışı gerçi eşim onda ıkınma yaptırmadıklarını söylüyor ama.
Haklısın ama hasar yok en azından tüp bebekte şansın çok yüksek bence. Ben ona bile cesaret edemiyorum 40 olan hasar 61 oldu şimdi. Varikoselden dolayı mı düzelmedi acaba diye üstüne gideyim diyorum. Ama kafamı önceden neden çıkmadı bu doppler de.
Eşim de çok inanıyor. Sen anne olacaksın diyor ama bilmiyorum sadece dua ediyorum. Sperm varsa umut var diyorum. İnşallah olur benim de bebeğim. Bir insanın çocuğunun olmama olasılığı yüreğini bu kadar yakacağı dünyada aklıma gelmezdi.Korkma canım ben olacağına inanıyorum.bak benim 6.senem hamileyim ama kucağına almak nasip olurmu bilmiyorum.gozumun önünde büyüyor diğer kaybettigim hamileliklerimde benimle birlikte hamile kalan arkadaşların çocukları alıp kucağıma seviyorum.bazen napıyorsun diyorum.gozlerim doluyor caktirmamaya çalışıyorum .bazende severken korkuyorum nazar verecegimi dusunurlermi diye.zor günler geçirdik ama simdi unuttum .umudunu kaybetme canım hep dualarimdasiniz
@longway 2015 sende canım umudunu kaybetme .
Bu bir imtihan ve siz de basariyla geçeceksiniz. Tek sorun zamanini bilmemek .Rabbim o kadar buyuk ki hic beklemedigimiz seyleri en zor animizda hediye paketi gibi önümüze koyuverir .Okuyunca yine ağladım. Bugün tüm gün uyudum sanırım dengem kaçtı. Buraya girip çıkıp uyuyorum. Amin dualarını eksik etme bizden.
Bende herşey cok normal hatta gayet iyi gözünüz aydın cnmSaklicennet Suskun Ceylan Bir melek gelsin @Rm_angel ve diger arkdslr bes bucuk aylik variksl amlyti ve kurleer sncu dusumz pek anlamdm tam harekltilk faln nasl yardmci olrsnz sevnrm onceki durumz sayi 155 mlyn tplm ileri hiz 10 yerinde hharetli 10 morfoji 2 ila 4 ckyrdu
Ben de ınanıyorum. Bazen zamani gelmemiştir bazen de vesile olacak doktor ,ilaç vs ile tanisilmamistir .Hepsi zamanini bekliyor .Eşim de çok inanıyor. Sen anne olacaksın diyor ama bilmiyorum sadece dua ediyorum. Sperm varsa umut var diyorum. İnşallah olur benim de bebeğim. Bir insanın çocuğunun olmama olasılığı yüreğini bu kadar yakacağı dünyada aklıma gelmezdi.
Allah razı olsun canım. Ben hep bir vesile aradım. Gitmedik dr kullanmadık katibiyle kalmadı diyebilirim.Ben de ınanıyorum. Bazen zamani gelmemiştir bazen de vesile olacak doktor ,ilaç vs ile tanisilmamistir .Hepsi zamanini bekliyor .
En azından denemedim acaba mi diye icini bir şeyler kemirmez .Ilerde bunlari yapmistim sana kavusmak icin diye anlatirsin kuzuna .Allah razı olsun canım. Ben hep bir vesile aradım. Gitmedik dr kullanmadık katibiyle kalmadı diyebilirim.
Yaptığım masrafların haddi hesabı Yok. Şimdi biraz daha serbestim. Fazla uğraşmıyorum. Tüp bebeğe odaklandım. Şimdiye kadar herşey benim için bir hüsrandı. Umarım tüp bebek bu gidişatı kırar. İnşallah bu kez olumlu birşey olur hayatımda.
Şunu da düşünüyorum her şerde bir hayır vardır hayır arayın. Çözüm darlığın içindedir. Bu sözleri de çok düşünüyorum.tasavvufla ilgilenmeye başladım. :)
SADEce morfolojiye bağlanmak lazım. Zaten aşılama şansı düşük kafanı ona takma. Aşılama normal gebeliğin ilaçlı hali olarak düşün. Sen hormonlarına baktır ona göre takviye alırsın.Bugün malesef kırmızılar geldi yineartık ne yapacağımı bilmiyorum. Tüp bebeğe gidip başvurmak istiyorum ama bir taraftan korkuyorum ya o da olmazsa önce gidip şu hormonlarıma bir daha baltırocam. Acaba bir düzelme oldu mu merak ediyorum. Gerçekten bunaldım artık. Gücüm kalmadı. Şimdi bu morfoloji kafama takıldı. Bizim aşılama acaba morfoloji düşük diye mi olmadı. Saklicennet
Nasip canım nasip benim 2 başarısız asilamam var bizde morfoloji sorunu yok 14milyon ve hepsi hareketli spermle yapıldı ama yok tutmadı adeti bekliyorum 3. Aşılama için nasip yaniBugün malesef kırmızılar geldi yineartık ne yapacağımı bilmiyorum. Tüp bebeğe gidip başvurmak istiyorum ama bir taraftan korkuyorum ya o da olmazsa önce gidip şu hormonlarıma bir daha baltırocam. Acaba bir düzelme oldu mu merak ediyorum. Gerçekten bunaldım artık. Gücüm kalmadı. Şimdi bu morfoloji kafama takıldı. Bizim aşılama acaba morfoloji düşük diye mi olmadı. Saklicennet
Cnm tüp bebek düşünmüyor musun? Bende kararsız kaldım acaba bir aşılama daha mı yaptırayım. Yoksa tüp bebek mi direk... Benim hormonlar hatırlarsanız geçen ay biraz problemli çıkmıştı. Ya o konuyu da tam bilmiyorum. Doktorlar daha çok amh ı baz alıyor ama bilmiyorum. Bir taraftan yaş faktörü var. Ben otuzu geçeli çok oluyor... O yüzden artık beklemek istemiyorum. Ama tüp bebek nolur kimse yanlış anlamasın ama beni çok korkutuyor...Nasip canım nasip benim 2 başarısız asilamam var bizde morfoloji sorunu yok 14milyon ve hepsi hareketli spermle yapıldı ama yok tutmadı adeti bekliyorum 3. Aşılama için nasip yani
Benim amh 1.39 çıktı canım ve 33 yaşındayım aşılama devlette 3 hak var benim ilk aşılama özelde olduğu için o sayılmadı yani devlette 2 hakkı kullanıp sonra evet tüp bebek düşünüyorum bende sorun yok aşılamayı rapor için yaptırıyorum ama evlilik şartı uymuyor şuan 2 yıllık evliyim bu süreyi beklermiyim beklemezmiyim şuan bilmiyorum çünkü eşimle pek konusamiyorum bu konulari cunku kavgaya dönüşüyor konuşma bekliyorum sadece aşılama Faslı bitsin karar vericez artikCnm tüp bebek düşünmüyor musun? Bende kararsız kaldım acaba bir aşılama daha mı yaptırayım. Yoksa tüp bebek mi direk... Benim hormonlar hatırlarsanız geçen ay biraz problemli çıkmıştı. Ya o konuyu da tam bilmiyorum. Doktorlar daha çok amh ı baz alıyor ama bilmiyorum. Bir taraftan yaş faktörü var. Ben otuzu geçeli çok oluyor... O yüzden artık beklemek istemiyorum. Ama tüp bebek nolur kimse yanlış anlamasın ama beni çok korkutuyor...
Ne kadar enteresan varlıklarız değil mi? Bebek istiyoruz onu karnımız da büyütmekten Doğumdan Doğum sancısından yaralardan korkmuyoruz tüp bebekten korkuyoruz.Cnm tüp bebek düşünmüyor musun? Bende kararsız kaldım acaba bir aşılama daha mı yaptırayım. Yoksa tüp bebek mi direk... Benim hormonlar hatırlarsanız geçen ay biraz problemli çıkmıştı. Ya o konuyu da tam bilmiyorum. Doktorlar daha çok amh ı baz alıyor ama bilmiyorum. Bir taraftan yaş faktörü var. Ben otuzu geçeli çok oluyor... O yüzden artık beklemek istemiyorum. Ama tüp bebek nolur kimse yanlış anlamasın ama beni çok korkutuyor...
Yeminle ben de bi an once olsn bitsn istyrm ben de ofkemi uzuntumu hep cevreden alyrm herks suclu gibi gelyr bana cok sacma ama oleNe kadar enteresan varlıklarız değil mi? Bebek istiyoruz onu karnımız da büyütmekten Doğumdan Doğum sancısından yaralardan korkmuyoruz tüp bebekten korkuyoruz.
Bende çok korkuyordum ama alıştırdım kendimi artık korkmuyorum. Hatta Bir an önce olsun ve bitsin istiyorum.
Bu isin psikolojik tarafi cok onemli cnm, sen kendini boyle strese sokarsan zaten olumsuzluk orda baslar .. biliyorum cok zor bende yasadim ama biraz akisina birakmakda en hayirlisiYeminle ben de bi an once olsn bitsn istyrm ben de ofkemi uzuntumu hep cevreden alyrm herks suclu gibi gelyr bana cok sacma ama ole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?