- 13 Mayıs 2017
- 187
- 84
- 98
Sanki hislerime tercüman oldun.Benimde içim sıkılıyor. Ruhum daralıyor. Ümitsizliğe düşmek istemiyorum ama hani artık pes ettim. Bıraktım herşeyi... Kimseyi görmek, kimseyle konuşmak istemiyorum. Kocaman bir boşluk var içimde. Avazım çıktığı kadar bağırsam kendi çığlığımda boğulucam sanki... Hayat niye böyle acımasız davranıyor diyorum bazen... Aklıma bebeklerini sokağa bırakan aileler geliyor...Çok mu fazla bişey istiyorum acaba diyorum. Bazıları için sıradan bir hadise olan hamilelik bizler için çok büyük birer mucize adeta.. Ulaşılmaz.... Büyüleyici.... İsyan etmek değil ama bilmiyorum bu karamsarlık... Bu çaresizlik...Kizlar canim arkdslrm gene bir darlandm dun oysa o teste sevnmsrm ama cocuk olmyck hssine kapildm bugubnde sanki hayatta hc biseyi basarmamis biri gibi hs edyrm. Ne bileym ya cok sukur ama bu kendmle alakali bi durum hc biseyi suclammm hadidime de degl ama bu ic huzrszlk gecmyr
Adetin 2.gunu başlıyorum canım ama iğneye 4.gunu başlamıştım yumurtam çabuk büyüyor...ben rahim filmi çekildiğimde doktor hemen aşılama yapmayalım demişti çünkü rahim filminden sonra hamile kalma şansı yuksemiş beni 3 ay sonra çağırmıştı canım yani kasımda rahim filmi çekildim şubatta aşılama yaptırmıştımSuskun Ceylan canım benim aşılamada ne zaman başlanıyor iğnelere? Rahim filmi lazım nasılsa bu ay bana. Acaba diyorum hemen sonrasında aşılama mı yaptırsak
Cnm korkum şöyle tüp bebek kolay bir aşama değil elbette. Hani her anlamda farklı bir sürece gireceğiz hem psikolojik, hem fiziksel hem maddi. Ben en çok olayın psikolojik kısmından korkuyorum. Olumsuz olursa bunu kaldırabilir miyim Bilmiyorum.aşılamada bile sanki bir tarafım eksildi. Hala etkisinden kurtulamadım.açıkçası En büyük korkum bu. . P Perican01Ne kadar enteresan varlıklarız değil mi? Bebek istiyoruz onu karnımız da büyütmekten Doğumdan Doğum sancısından yaralardan korkmuyoruz tüp bebekten korkuyoruz.
Bende çok korkuyordum ama alıştırdım kendimi artık korkmuyorum. Hatta Bir an önce olsun ve bitsin istiyorum.
Anladım kuzum. Bu ay böyle geçsin bakalım. Testleri ve filmi hallederim en azındanAdetin 2.gunu başlıyorum canım ama iğneye 4.gunu başlamıştım yumurtam çabuk büyüyor...ben rahim filmi çekildiğimde doktor hemen aşılama yapmayalım demişti çünkü rahim filminden sonra hamile kalma şansı yuksemiş beni 3 ay sonra çağırmıştı canım yani kasımda rahim filmi çekildim şubatta aşılama yaptırmıştım
Senin umudundan istiyorum bir parçaHey kendinize gelin bi ne bu olumsuzluk herşey iyi olucak inşallah
Hayırlısı olsun cnm. Aramızda 1 yaş var. Eşininde bu dönemde daha çok destak olması ve işbirliği yapıp işini kolaylaştırması lazım. İnş sonu güzel olur da emeklerimize değer. Artık aşılama tüp bebek hangisinden olursa...Benim amh 1.39 çıktı canım ve 33 yaşındayım aşılama devlette 3 hak var benim ilk aşılama özelde olduğu için o sayılmadı yani devlette 2 hakkı kullanıp sonra evet tüp bebek düşünüyorum bende sorun yok aşılamayı rapor için yaptırıyorum ama evlilik şartı uymuyor şuan 2 yıllık evliyim bu süreyi beklermiyim beklemezmiyim şuan bilmiyorum çünkü eşimle pek konusamiyorum bu konulari cunku kavgaya dönüşüyor konuşma bekliyorum sadece aşılama Faslı bitsin karar vericez artik
Ne güzel yazmışsın cnmm. Ağzına sağlık. Keşkee... :)Guzel gunler goreceksiniz kizlar .Buna inanin .Zaman zaman insan yoruluyor ama bebek hayali yeniden canlanmaniza yeter .Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepinize. Sonra sizin de basari hikayenizi okuyalim burada. Ve birilerine isik olun .Okuyan kisi x in yillar sonra bebegi olmus .Sunlari uygulamis .Biz de deneyelim desin .Sizden guc alsin .Sizi de burdan hamile topigine transfer edelim .Orda kalp atisini ,keseyi ,cinsiyeti konuşun insallah
Canım amh fsh tsh prolaktin bunlara baktır amh heryerden bakılmıyor gittiğin hastanede varsa yaptır üniversite de ücretsiz yaptırdım ben bu hormonlar dışındakiler ise doktorum bana eğer bu tsh fsh prolatın bizi şüphelendirirse farklı testlere gerek duyarız demişti hı ben özele gittiğim dönemde ısrarla amh istemiştim ona istinaden bu cevabı vermiştiKızlar sizden bişey rica edeceğim. Yarın ve pazartesi test yaptırmayı düşünüyorum. Bana hangi hormon testleri, hangi vitaminler ya da extra bilmediğim ve önemli olan değerleri nerelerde yaptırabileceğimi detaylı olarak yazabilir misiniz?
Hemen veriyorum o umuttanSenin umudundan istiyorum bir parçaKarın ağrım yoklamaya başladı ve modum yerlerde Her zamankinden farklı olarak kasıklarımda batma vardı acaba mı dedim ama yok yine hüsran
Eşim destek oluyorlar da doktor ne derse onu yapıyordu eskidenHayırlısı olsun cnm. Aramızda 1 yaş var. Eşininde bu dönemde daha çok destak olması ve işbirliği yapıp işini kolaylaştırması lazım. İnş sonu güzel olur da emeklerimize değer. Artık aşılama tüp bebek hangisinden olursa...
Anladım canım İnan bende düşünüyorum ya olmazsa diye sonra diyorum ki her ay olmuyor zaten. Fark sadece paramız gider o kadar ama birde olduğunu düşün ben bazen diyorum 2 tane transfer yaptırırım 1 tanesi tutar elbet. Ne bileyim pozitif olmaya çalışıyorum allah büyük.Cnm korkum şöyle tüp bebek kolay bir aşama değil elbette. Hani her anlamda farklı bir sürece gireceğiz hem psikolojik, hem fiziksel hem maddi. Ben en çok olayın psikolojik kısmından korkuyorum. Olumsuz olursa bunu kaldırabilir miyim Bilmiyorum.aşılamada bile sanki bir tarafım eksildi. Hala etkisinden kurtulamadım.açıkçası En büyük korkum bu. . P Perican01
AL benden de o kadar benimki de hazır ol kendini hazırla bu ayda birşey Yok aklında olsun sonra salya sümük ağlama diyor bana sanki. :)Senin umudundan istiyorum bir parçaKarın ağrım yoklamaya başladı ve modum yerlerde Her zamankinden farklı olarak kasıklarımda batma vardı acaba mı dedim ama yok yine hüsran
Bir kere şaşırtsalar ya biziAL benden de o kadar benimki de hazır ol kendini hazırla bu ayda birşey Yok aklında olsun sonra salya sümük ağlama diyor bana sanki. :)
Bende hepinizi seviyorumSuskun Ceylan seviyorum seni ve pozitif ruh halini Gülümsettin yüzümü Aman işte her ay darlanıyoruz biraz. Sonra yine kalkıp ayağa yola devam diyoruz. Pes etmek yok. Allah sağlık versin yeter ki. Daha fazla bekletmeden gelsin nazlı meleklerimiz. Bir bilseler ne kadar özlemle beklendiklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?