- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
Yumurtalarımızın gelişimi sağlıklı oldugu için o batmalar oluyor bende de oluyor hatta o dönemde akıntı da oluyor deme zamanı da olabilirBir de inofolic kullananlara sorum. Bu ilac sizde de asiri kasik agrisi, batmalar, gaz yapti mi? Adetime 8 gün var bazen batmalardan ölüyorum.
Canım bizimde DNA hasarı %15 gelmişti hasarla ilgili hiç bir tedavi uygulamadi hasar yok dedi .Kızlar bi bakarmısınız?
Dna hasar sonucumuz geldi %17 diyor normal yazıyor daha Kaan hocaya yollamadık.
Sonuçlar iyi gözüküyor ama morfolojiye bakılmamış ya ona canım sıkıldı ona. nasıl sizde %17 yine tedavi uygular mı Kaan hoca sizce?
Bugun cocugu 10senedir olmyn bi tandikla gorstm bana cocuk isi artk bizim ixin bi heves dyor ulssak okdr da mutlu olmyz bnce dyorKılar
Sanki hislerime tercüman oldun.Benimde içim sıkılıyor. Ruhum daralıyor. Ümitsizliğe düşmek istemiyorum ama hani artık pes ettim. Bıraktım herşeyi... Kimseyi görmek, kimseyle konuşmak istemiyorum. Kocaman bir boşluk var içimde. Avazım çıktığı kadar bağırsam kendi çığlığımda boğulucam sanki... Hayat niye böyle acımasız davranıyor diyorum bazen... Aklıma bebeklerini sokağa bırakan aileler geliyor...Çok mu fazla bişey istiyorum acaba diyorum. Bazıları için sıradan bir hadise olan hamilelik bizler için çok büyük birer mucize adeta.. Ulaşılmaz.... Büyüleyici.... İsyan etmek değil ama bilmiyorum bu karamsarlık... Bu çaresizlik...
Ama benim yumurtlama zamanım gecti. Ve agrim baya fazlalaştı.Yumurtalarımızın gelişimi sağlıklı oldugu için o batmalar oluyor bende de oluyor hatta o dönemde akıntı da oluyor deme zamanı da olabilir
Acaba o gerek duyduğu testler nelerdi? Bir de bunların dışında vitamin olur, ne bileyim bilmediğim ve ölçtürmem gereken bir şey var mı? Mesela kan pıhtılaşma sı testi diye bir şey duydum. Gebe kalmaya etkisi varımdır bilmiyorum ama. Bunun gibi infertilite ye sebep olabilecek herhangi bir değer aklınıza gelen?Canım amh fsh tsh prolaktin bunlara baktır amh heryerden bakılmıyor gittiğin hastanede varsa yaptır üniversite de ücretsiz yaptırdım ben bu hormonlar dışındakiler ise doktorum bana eğer bu tsh fsh prolatın bizi şüphelendirirse farklı testlere gerek duyarız demişti hı ben özele gittiğim dönemde ısrarla amh istemiştim ona istinaden bu cevabı vermişti
Genelde böyle olmaz mı zaten... Bir şeyi çok istersin,Çok beklersin, çok mücadele edersin ama o şey ısrarla olmaz. Sonra artık pes edersin. Bırakırsın peşini. Vee o Öyle bir zamanda gelir ki , artık ne sen o eski sensindir, ne istediğin şey eskisi kadar kıymetlidir senin için... Belirli bir eşik değerinden sonra sessiz bir kabulleniş kalır durumu sadece... onlarda bunu yaşamış bence.Bugun cocugu 10senedir olmyn bi tandikla gorstm bana cocuk isi artk bizim ixin bi heves dyor ulssak okdr da mutlu olmyz bnce dyor
Kan pihtilasmasi öğrenmek için 2-3 düşük yapman gerekiyor canım benim B12 bakmışlar di hatta düşük çıkınca 5 tane iğne vuruldum fazlada takma bı şekilde anlıyorlar canımAcaba o gerek duyduğu testler nelerdi? Bir de bunların dışında vitamin olur, ne bileyim bilmediğim ve ölçtürmem gereken bir şey var mı? Mesela kan pıhtılaşma sı testi diye bir şey duydum. Gebe kalmaya etkisi varımdır bilmiyorum ama. Bunun gibi infertilite ye sebep olabilecek herhangi bir değer aklınıza gelen?
Senin esinde sıkıntı vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum...adetlerin nasıl duzenlimiGenelde böyle olmaz mı zaten... Bir şeyi çok istersin,Çok beklersin, çok mücadele edersin ama o şey ısrarla olmaz. Sonra artık pes edersin. Bırakırsın peşini. Vee o Öyle bir zamanda gelir ki , artık ne sen o eski sensindir, ne istediğin şey eskisi kadar kıymetlidir senin için... Belirli bir eşik değerinden sonra sessiz bir kabulleniş kalır durumu sadece... onlarda bunu yaşamış bence.
Valla cnm bizim ne sıkıntımız olduğu çok da belli değil esasında. Eşimin değerleri en son olanı söyleyim 32 milyon toplam sperm %58 total hareketli %51 ileri hareketli. Morfoloji %3. Bilmiyorum doktorlara göre bu değerler normal. Bana gelince doktor muayeneye göre her şey yolunda bir sıkıntı yok diyor. İşte bir tek filmde rahim tersliği çıktı. Bir de bilmiyorum geçen çıkan hormonlarla alakalı değerlerim. Fsh 9 çıktı.e2 64 çıktı. İşte prolaktin 19 çıktı. Amh 2.11. Yani hormonal değerler bir yüksek sanki... Durum bu sebebini bizde bilmiyoruz tam olarak neden olmuyor.Senin esinde sıkıntı vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum...adetlerin nasıl duzenlimi
#Hba1c ,insülin direnci,D vitamini,TSH ,prl,progesteron,E2,hemogram,açlık kan şekeri,anti Tg ,anti tpo,T3,t2, ca 125,testosteron,folik asit,ve evlenirken yapılan bulaşıcı hastalık var mı falan diye yapılan Eliza testleri bunlar sağlık ocağında aile hekimin yapar ve diğer değerlerime de bakılsın dersin ,içlerinde adetin 2. 3. Günü yapılacaklar var internetten bakarsın.Genelde böyle olmaz mı zaten... Bir şeyi çok istersin,Çok beklersin, çok mücadele edersin ama o şey ısrarla olmaz. Sonra artık pes edersin. Bırakırsın peşini. Vee o Öyle bir zamanda gelir ki , artık ne sen o eski sensindir, ne istediğin şey eskisi kadar kıymetlidir senin için... Belirli bir eşik değerinden sonra sessiz bir kabulleniş kalır durumu sadece... onlarda bunu yaşamış bence.
#Hba1c ,insülin direnci,D vitamini,TSH ,prl,progesteron,E2,hemogram,açlık kan şekeri,anti Tg ,anti tpo,T3,t2, ca 125,testosteron,folik asit,ve evlenirken yapılan bulaşıcı hastalık var mı falan diye yapılan Eliza testleri bunlar sağlık ocağında aile hekimin yapar ve diğer değerlerime de bakılsın dersin ,içlerinde adetin 2. 3. Günü yapılacaklar var internetten bakarsın.
#Amh özel yapılıyor laboratuvarlarda önemli buda
#biz genetik bölümünde kromozomlara baktırmıştık aynı yerde pıhtılaşma var mı diye de baktırdım düşüğe gerek yok tüp bebek doktorum istiyor diyebilirsin,
#D vitamini erkek içinde önemli,
#rahim filmi çektirdim tüp bebeğe başlamadan önce buda önemli
#birde histereskopi bunu da başarısız denemeden sonra bakıyorlar.
Rica ederim canım
Canım bizdede vardı ameliyat oldu eşim 17 Ağustos da devlet Hastanesi'nde 6 milyon çıkan sayı 15 gün sonra detay lab. Da 14 milyon çıkmıştı ve bu sayıyla ameliyat oldu evet düzelme oldu 35 milyon sonra 50 milyon 24milyon ve şuan 13 milyon ameliyat ise yaradimi bilmiyorum ve ben hiç hamile kalmadım bu rakamlar ml de bu arada sizin sayiniz kaç bu arada 3.dereceydi bizim varikosel solda ultrasonda da gorunduSuskun Ceylan adetlerim düzenli en fazla 1,2 günlük kaymalar oluyor.Bir de eşimde varikosel şüphesi oldu. Doktorlar çok kararsız kaldı. Dobbler de çıkmadı. Ama elle muayenede var gibi dedi en son 1 tanesi. Ama şöyle söylendi olsa bile bu değerlerle ameliyata gerek yok dediler. İlaç verdiler. Dna hasar da yaptırdık. Çok şükür onda bişey çıkmadı. Oksidatif stres sadece normalin biraz üzerinde çıktı. O da Kaan aydost bunun normal yolla olmaya bir engel teşkil etmediğini söyleyerek ilaç verdi. Onu kullandı eşim.
Ben çok fark hissetmedim kullanırken. Yumurta çatlayana kadar normaldir belki.Sonrasını bilmiyorum tabii.Bu saydıkların hamilelik belirtisi aynı zamanda. Bakalım hayırlısı hakkındaBir de inofolic kullananlara sorum. Bu ilac sizde de asiri kasik agrisi, batmalar, gaz yapti mi? Adetime 8 gün var bazen batmalardan ölüyorum.
İnşallah gidip görüşmeyi düşünüyoruz canım eşime de gelmiş msj mustafa ulusoy ve seçil kahveci hasta kabülüne başlamıştır diye. Umarım mikrochip kullanıyorlardır.ayllllliiiin35 canim Mustafa Ulusoy da Medova da baslamis .Oranin tup bebek merkezi hizmete girmis .Gitmis miydin ?Ben Seçil Hoca yi duymuştum ama digerinden haberim yoktu .
Bizimde 18di maalesef tedavi uygulamadı takviye verdi.Kızlar bi bakarmısınız?
Dna hasar sonucumuz geldi %17 diyor normal yazıyor daha Kaan hocaya yollamadık.
Sonuçlar iyi gözüküyor ama morfolojiye bakılmamış ya ona canım sıkıldı ona. nasıl sizde %17 yine tedavi uygular mı Kaan hoca sizce?
Rüyacım sizde hasar yokmuydu. HATTa dındurulmuş embriyolarında sperm hasarı varken yapılmıştı diye hatırlıyorum.Canım bizimde DNA hasarı %15 gelmişti hasarla ilgili hiç bir tedavi uygulamadi hasar yok dedi .
Sayı hareket için takviyeye geçmişti
Valla cnm bizim ne sıkıntımız olduğu çok da belli değil esasında. Eşimin değerleri en son olanı söyleyim 32 milyon toplam sperm %58 total hareketli %51 ileri hareketli. Morfoloji %3. Bilmiyorum doktorlara göre bu değerler normal. Bana gelince doktor muayeneye göre her şey yolunda bir sıkıntı yok diyor. İşte bir tek filmde rahim tersliği çıktı. Bir de bilmiyorum geçen çıkan hormonlarla alakalı değerlerim. Fsh 9 çıktı.e2 64 çıktı. İşte prolaktin 19 çıktı. Amh 2.11. Yani hormonal değerler bir yüksek sanki... Durum bu sebebini bizde bilmiyoruz tam olarak neden olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?