Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar bana bi donun acill bu adetin ucuncu gunu yapiln hormon testine gldm doktr alttn da bakym kist faln vr mi gibisine ben de direk boyle tuhaf oldm istmedm ozmn test vermwszn gibisine dedi bende sinirldnm cktm ne alaka ya illa hormon icin alltn bakmasi mi gerekiyor ( esim de test vereck umrarm gecen verrgmz test dogrudr .bu arada sehir hastnelrde sonuclr sizce dogru mu baklyr

Dr sana sinirlendiği için öyle demiş olabilir. Testle muayenenin ne alakası var. Sen bir de aile hekimine gidip işte testleri. Belki o yapar.

Dr sana sinirlendiği için öyle demiş olabilir. Testle muayenenin ne alakası var. Sen bir de aile hekimine gidip işte testleri. Belki o yapar.
Hayr bana sinirlenmedi ki ben direk soyledm hormon testini tamm once allatn baklm dedi bende ya sadce test yaptmk istyrm dedi gayet nazik oda ztn neden bakmk bile istdgini aciklamdi kist mist bsylr dedi ilgiszce snra ben istmynce olzmn baklmz dedi .cok sacma

Hadi ya sitenin basında kullananları okudumda bilgi almak istemiştim..
Biz neofortille başladık emodex proxedd ımprtly şimdide progeny m ye geçtik deneme yanılma yöntemi biraz.içeriğine bak diğerleri ile kıyasla sonuçta vitamin bu hangisinin fayda edicegini bilemiyoruz biz en son kullandıgımızda performans olarak artış hissettik daha test yaptırmadık ama çakşır suyunu tavsiye ederim aktarda satılıyor aksu vital marka denemekte fayda var pahalı değil

Önemseme salla gitsin adetliyken alttan bakılmak sanki cok kolay bişe sen bugün test yaptır bi yerde boş dönme

Dondum bile daha dogrusu esime gelmsken sper testi verdik onu beklyrz ac gelmstm okdr bekldm sira snra yedm napaym (

O testler için aç olmaya gerek yok. Bugün 2. günse yarın aile hekiminde yaptırabilirsin

Kizzzzzz bakılıyor neye sinirlendin tüh noldu baktirmadinmi simdi

Bakılmaz değil bakilirda keşke sende baktirsaydin artık bu durumlara alışmamiz gerekiyor gayet normal zaten tedaviler sadece adetin 2-3 yapılıyor 4.gunu bile değersiz kabul ediyorlar tüh

Adetin 2. 3.günü muayene bulguları çok önemli ve tahlil sonuçları ile beraber değerlendirilir. Ben daha önce burda yazdım defalarca. Doktor haklı.

Ne bilim ya biraz pimpirikliyim sanırım vitamin de olsa kimyasal.yan etki olurmu diye korkuyorum da bakalım artik.

Dondum bile daha dogrusu esime gelmsken sper testi verdik onu beklyrz ac gelmstm okdr bekldm sira snra yedm napaym (
Benim son gittiğim doktorda alttan bakmak istemedi.Ama en sağlıklısı o tatlım yumurtalar konusunda da fikir veriyor başka bir sorun varsa onuda görür. Önümüzdeki adette yine gideceğim mesela. Tahlillerle birlikte muayenede edecektir. Dedikleri gibi aile hekiminden isteyebilirsin yeniden test.

Adetliyken folikülleri görüyorlar sayıyorlar, yaşla uyumlu mu bakıyorlar o yüzden bakmak istemiştir zaten tedaviye başlayacak olunursa hep Adetliyken ilk muayeneleri istiyorlar.

Tebrik ederim canım. Her şey yolundadır umarım. Sağlıkla büyüsün inşallah

Gözün aydın canım sabahtan beri aklimdasin.nasil geçti,sen nasılsın, bebeğin nasıl?nasıl bir duygu ?

Gözün aydın canım benim. Allah analı babalı büyütsün. Hoş geldi minik mucizemiz
Sağolun kizlar.Su an uyusugum hala karnimda cok aci var .Bebis surekli agliyor doyuramadik bir turlu dualarinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…