Rabbim sizlere bağışlasın canım inşallah iyi olur beslersin yavrunu sen güçlü bir kadınsınSağolun kizlar.Su an uyusugum hala karnimda cok aci var .Bebis surekli agliyor doyuramadik bir turlu dualarinizi bekliyorum
Ayyy nasıl güzel kokuyordur o şimdi rabbim sana ve babasına bağışlasın inşallah canımKizlar ben dogum yaptim. Bana özelden yazan herkese ismen dua ettim .Yazmayanlara da nickleriyle dua ettim .
Gözünüz aydın cnmmmmmmKizlar ben dogum yaptim. Bana özelden yazan herkese ismen dua ettim .Yazmayanlara da nickleriyle dua ettim .
Amin cnm insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin .Rabbim sizlere bağışlasın canım inşallah iyi olur beslersin yavrunu sen güçlü bir kadınsın
Mis gibi kokuyor teyzesi .Sizlerin de evleri bebek kokusuyla dolsun insallahAyyy nasıl güzel kokuyordur o şimdi rabbim sana ve babasına bağışlasın inşallah canım
Sagol canim bana benziyormus oyle diyorlar sapsarıGözünüz aydın cnmmmmmmkime benzio kuzu
Oy maşallah canım doğum yapmışsın gözünüz Aydın.Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı güzel ömürler versin oğlusuna :))Amin cnm insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin .
Mis gibi kokuyor teyzesi .Sizlerin de evleri bebek kokusuyla dolsun insallah
Sagol canim bana benziyormus oyle diyorlar sapsarı
Aminnn inşallah canım :)Amin cnm insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin .
Mis gibi kokuyor teyzesi .Sizlerin de evleri bebek kokusuyla dolsun insallah
Sagol canim bana benziyormus oyle diyorlar sapsarı
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün çok geçmiş olsun .,allah en kısa zamanda bizlere de yaşatsın inşallah. Nasıl bi duygu?Kizlar ben dogum yaptim. Bana özelden yazan herkese ismen dua ettim .Yazmayanlara da nickleriyle dua ettim .
Rabbim sağlıkla hayırla büyüdüğünü de görmeyi nasip etsin çok sevindim. Darısı diğer hamilelerimizin ve bizlerin başına inşallah...Kizlar ben dogum yaptim. Bana özelden yazan herkese ismen dua ettim .Yazmayanlara da nickleriyle dua ettim .
Tebrik ederim canim.hayirli bir evlat olur ins. Sağlikla mutlukla buyusun miniğin..Kizlar ben dogum yaptim. Bana özelden yazan herkese ismen dua ettim .Yazmayanlara da nickleriyle dua ettim .
Spermlerin yüzde kaçının canlı olduğunu belirtiyormuş canım netten baktımdaKizlar biz dun test verdik orda eosin y diye bisey vardi %88 cikti bu ne demek .testte morfoloji yoktu birde
Ben de arastrdm ama tam anlamadm ozel bi boyama mi diyor yikmamami diyor ole bisey sonrasi mi neSpermlerin yüzde kaçının canlı olduğunu belirtiyormuş canım netten baktımda
Ne istediniz de bunu yaptı? Böyle bir test ilk defa gördüm.Kizlar biz dun test verdik orda eosin y diye bisey vardi %88 cikti bu ne demek .testte morfoloji yoktu birde
Biz istemedik norml sperm testi verdik boyle bi bolum de cikms eosin y diye %58den buyuk olmasi lazmms diger testte ole gosteriyorNe istediniz de bunu yaptı? Böyle bir test ilk defa gördüm.
İşte bende tam bu yüzden hamile kalamiyorum hareket a+b %29 bunun için takviye ilaçlar kullanıyoruz isteSpermlerimiz canli ise bu kadar hareketleri neden dusuk acaba???Suskun Ceylan
Yıkama işlemi yapılıyordur canım sadece canlılara bakmak içinBen de arastrdm ama tam anlamadm ozel bi boyama mi diyor yikmamami diyor ole bisey sonrasi mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?