Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin cnm insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin .

Mis gibi kokuyor teyzesi .Sizlerin de evleri bebek kokusuyla dolsun insallah

Sagol canim bana benziyormus oyle diyorlar sapsarı
canim dogum yapmissin tebrik ederim Allah uzun saglikli bir omur versin yavruna. Sen nasilsin? Bebis nasil?

Canım bizde kullandık com vitex bizde ne kullandıysak işe yaramadı proxeed plus da işe yaramadı kullanın inş işe yarar

Arkadaşlar mrb.Bir sorum olacak. Bir jel den bahsedilmilti burda. İlişki sırasında mı kullanıyordunuz? Biraz bilgi verebilir misiniz?

Arkadaşlar mrb.Bir sorum olacak. Bir jel den bahsedilmilti burda. İlişki sırasında mı kullanıyordunuz? Biraz bilgi verebilir misiniz?
Pre-seed jel. İlişkiden 15 dk kadar önce vajina içine enjekte ediyorsun. İçinden aparat çıkıyor şırınga gibi. Kullanımı basit. İnternetten sipariş etmiştim ben.

Kizlar ben dogum yaptim. Bana özelden yazan herkese ismen dua ettim .Yazmayanlara da nickleriyle dua ettim .
Ayyy çok şükür canım gözünüz aydın. Duaların içinde Allah razı olsun. Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Ne güzel gözün aydın olsun darısı tüm bekleyenlerin basına Rabbim çocuk sesiyle evlerimizi şenlendirsin Afilim92

Hanimlar birsey sormam lazim acil. Asilamaya basliyoruz. Klomen+catlatma ignesi bir de folik asit verdi doktor. Bugun kullanmaya basliyorum. Haftaya carsamba cagirdi yani 1 hafta sonra. Simdi klomenin icinde 10 tane var. Günde bir tane icilecek. Ama bana 5 gün kullan dedi. Yani 5 tanesini kullanacagim anladigim. Asilama olan var mi? Bana yardimci olabilir misiniz

Canım ben aşılama yaptırdım ama iğneli oldu hep klomen gunde 2 tane içiliyor Diye biliyorum sabah akşam doktorunu ara sor canım bi aksilik olmasın

Afilim92 canım benim çok mutlu oldum. Rabbim bizlere de nasip etsin. Ne güzel bir duygudur eminim.. İkinize de sağlıkversin. Duaların için allah razı olsun.

Merhaba kızlar bana yardımcı olurmusunuz eşimin testi bu varikosel var bir tarafta 3. Derece bir tarafta 2. Derece d mişti doktor biz yeni doktora gittik oda test istedi tekrardan

Merhaba kızlar bana yardımcı olurmusunuz eşimin testi bu varikosel var bir tarafta 3. Derece bir tarafta 2. Derece d mişti doktor biz yeni doktora gittik oda test istedi tekrardan Eki Görüntüle 2170320
Eşiniz iyi bir doktorda ameliyat olsun sonra düzelmeye başlar.bizim öyle oldu.bu topigi okuyun baştan sona.buraki tavsiyelerde çok işinize yarayacak.Allah şifa versin

Saklicennet kuzum gelen giden var mı
Yok canım
Göğüslerim acıyordu geçti sadece dolgunduk var kasık ağrımda günde 1 belki 2 kez gelip gidiyor. Dün oldum sandım bir baktım su gibi akıntı beyaz kokusuz.
Ama ben bu ay yumurtlayamadığımdan şüphe ediyordum bu ayı kuru geçirdim avü.. dönemim hep akıntılı olurdu o geciktirmiştir diye düşünüyorum.
Aksini düşünemiyorum.

Merhaba kızlar bana yardımcı olurmusunuz eşimin testi bu varikosel var bir tarafta 3. Derece bir tarafta 2. Derece d mişti doktor biz yeni doktora gittik oda test istedi tekrardan Eki Görüntüle 2170320
Hız sorununuz yok çok şükür bu çok önemli. Eşin İyi bir hekime ameliyat olsun. Sonra vitamin ve sperra adında bitkisel kapsül alın sperm sayınız yükselecektir inşallah.

Kızlar bi fikrinizi alayım şimdi ameliyat olduk biliyorsunuz. çakşır a başlamıştık biz o ara devam edelim mi sizce ? Bide takviye ne alsak bilemedim teatrio var ona devam ediyoruz şimdilikte..Sanırım önümüzde uzun bir yol var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…