- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
Ya ama eczaci gunde 1 tane dedi. Doktorun öyle yazmis dedi. Ben de anlamadim...Canım ben aşılama yaptırdım ama iğneli oldu hep klomen gunde 2 tane içiliyor Diye biliyorum sabah akşam doktorunu ara sor canım bi aksilik olmasın
Ben senin yerine düşünürümYok canım
Göğüslerim acıyordu geçti sadece dolgunduk var kasık ağrımda günde 1 belki 2 kez gelip gidiyor. Dün oldum sandım bir baktım su gibi akıntı beyaz kokusuz.
Ama ben bu ay yumurtlayamadığımdan şüphe ediyordum bu ayı kuru geçirdim avü.. dönemim hep akıntılı olurdu o geciktirmiştir diye düşünüyorum.
Aksini düşünemiyorum.
Hmm bilmiyorum canım 1 tane üç ozaman adetin kaçıncı günü basladinYa ama eczaci gunde 1 tane dedi. Doktorun öyle yazmis dedi. Ben de anlamadim...
Canım biz progeny m ve keçiboynuzu pekmezi kullanmistikKızlar bi fikrinizi alayım şimdi ameliyat olduk biliyorsunuz. çakşır a başlamıştık biz o ara devam edelim mi sizce ? Bide takviye ne alsak bilemedim teatrio var ona devam ediyoruz şimdilikte..Sanırım önümüzde uzun bir yol var..
2. Günü bugün ve doktor basla dedi....Hmm bilmiyorum canım 1 tane üç ozaman adetin kaçıncı günü basladin
Be değerlerle, düşünemiyorum bile.. 1 hafta geçsin gelmezse düşünürüz.Ben senin yerine düşünürümİnşallah güzel bir nedendir gecikme.
Ay inşallah canım Allah'ım bize o günleri göstersin.Be değerlerle, düşünemiyorum bile.. 1 hafta geçsin gelmezse düşünürüz.
Allahım bir minnoş daha gelse ne iyi olur ama
Meryem bence 12saatte bir iç beş gün boyunca hiç bişey olmaz en fazla 2 yada 3 yumurtan gelisir.ben hep sabah akşam birer tane verildigini duydum.bende öyle kullnadim2. Günü bugün ve doktor basla dedi....
Yok yok yapamam kalbim dayanmaz düşünmekte istemiyorum. Çok üzülürüm. Ama inşallah hamileyimdir rabbim bu üzüntüden beni de diğer arkadaşlarımı da kurtarsın. O ol derse yoktan da var olur bizim bu düşük değerlerimiz bile hiç olur ama bana nasip olur mu? Bilemiyorum.Ay inşallah canım Allah'ım bize o günleri göstersin.bir test mi yapsan acaba
Teşekkür ederm canım caok sağol peki ameliyattan snra nasıl bir dönem bizi bekliyor sizin nasıl geçtiEşiniz iyi bir doktorda ameliyat olsun sonra düzelmeye başlar.bizim öyle oldu.bu topigi okuyun baştan sona.buraki tavsiyelerde çok işinize yarayacak.Allah şifa versin
Çok sağolun teşekkürlerHız sorununuz yok çok şükür bu çok önemli. Eşin İyi bir hekime ameliyat olsun. Sonra vitamin ve sperra adında bitkisel kapsül alın sperm sayınız yükselecektir inşallah.
Öyle mi diyorsun? Senin asilamayla mi olmustu ki? Bilemedim gercekten ya.Meryem bence 12saatte bir iç beş gün boyunca hiç bişey olmaz en fazla 2 yada 3 yumurtan gelisir.ben hep sabah akşam birer tane verildigini duydum.bende öyle kullnadim
En maktiklisi doktorunu araman canim dedim ya o hap sabah akşam içiliyor geneldeÖyle mi diyorsun? Senin asilamayla mi olmustu ki? Bilemedim gercekten ya.
BEnce çakşıra devam et 3 ay bitince ara ver 1 ay sonuca bak cnmKızlar bi fikrinizi alayım şimdi ameliyat olduk biliyorsunuz. çakşır a başlamıştık biz o ara devam edelim mi sizce ? Bide takviye ne alsak bilemedim teatrio var ona devam ediyoruz şimdilikte..Sanırım önümüzde uzun bir yol var..
Canim devlet hastanesi yani doktor zaten yarim yamalak konusuyo tam anlamadim ya. Arasam ulasma ihtimalim cok düşük...En maktiklisi doktorunu araman canim dedim ya o hap sabah akşam içiliyor genelde
Bencede test yapma bırak gelene kadar mutlu oluyoruz en azından o bile yetio bazen yani şahsen ben öyleyimYok yok yapamam kalbim dayanmaz düşünmekte istemiyorum. Çok üzülürüm. Ama inşallah hamileyimdir rabbim bu üzüntüden beni de diğer arkadaşlarımı da kurtarsın. O ol derse yoktan da var olur bizim bu düşük değerlerimiz bile hiç olur ama bana nasip olur mu? Bilemiyorum.
Gozun aydin cnm Rabbim saglikli hayirli uzun omurler versin. Vatanina ailesine hayirli bir evlat olsun. Saglikla mutlulukla buyut kuzunu ..Beni merak eden herkesten Allah razı olsun ben tam iyilesemedim bebekle tam ilgilenemiyorum üzülüyorum. Dua edin sütüm artsin kizlar .Rabbim size de boyle uykusuzluklar nasip etsn bebisinizle ilgilenin geceleri:)
Canım hastaneyi ara direk doktoru söyle zaten sekreterine bağlarlar bende ünide yaptırıyorum aşılamaları numarasını aldım watsapdan bile yazıyorum :)Canim devlet hastanesi yani doktor zaten yarim yamalak konusuyo tam anlamadim ya. Arasam ulasma ihtimalim cok düşük...
Biz biraz bilincsizdik hiç takviye kullnamadik o yüzden iki kaybim var spermler güçlenmedi diye düşünüyorum tabi birazda nasip.oysaki ameliyattan sonraki 3.ayda hamile kaldım ben hemen.ama düştü.esiniz ameliyat olduktansonra hemen takviye kullanin.promen k ,emodex, progeny m yada sperra bu vitaminler çok iyiler.zaten bu topigi okursan neler yaptığımız hep yazıyor yemesine dikkat etsin doğal beslensin kuruyemiş te tüketin.kiminin 3ayda düzeliyor kiminin 6 ayda.insallah çabuk düzelir canım Allah'ım yardımcınız olsun.Teşekkür ederm canım caok sağol peki ameliyattan snra nasıl bir dönem bizi bekliyor sizin nasıl geçti
Ben hiç aşılama yaptirmadim ama klomen kullandim ve çatlatma iğnesi verdi doktor.yani asilamadan daha basit bir tedavide .sen aşılama yaptiriyorsun boşuna gitmesin ben hep genelde sabah akşam duydum klomeni ama belki seninki günde bir tane vermiştir .ama iki kullnamaninda sakıncası olduğunu düşünmüyorum olmadı yarın sor hastaneyeÖyle mi diyorsun? Senin asilamayla mi olmustu ki? Bilemedim gercekten ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?