Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben senin yerine düşünürümİnşallah güzel bir nedendir gecikme.

Canım biz progeny m ve keçiboynuzu pekmezi kullanmistik

Ay inşallah canım Allah'ım bize o günleri göstersin.bir test mi yapsan acaba
Yok yok yapamam kalbim dayanmaz düşünmekte istemiyorum. Çok üzülürüm. Ama inşallah hamileyimdir rabbim bu üzüntüden beni de diğer arkadaşlarımı da kurtarsın. O ol derse yoktan da var olur bizim bu düşük değerlerimiz bile hiç olur ama bana nasip olur mu? Bilemiyorum.

Eşiniz iyi bir doktorda ameliyat olsun sonra düzelmeye başlar.bizim öyle oldu.bu topigi okuyun baştan sona.buraki tavsiyelerde çok işinize yarayacak.Allah şifa versin
Teşekkür ederm canım caok sağol peki ameliyattan snra nasıl bir dönem bizi bekliyor sizin nasıl geçti

BEnce çakşıra devam et 3 ay bitince ara ver 1 ay sonuca bak cnm

Bencede test yapma bırak gelene kadar mutlu oluyoruz en azından o bile yetio bazen yani şahsen ben öyleyim

Beni merak eden herkesten Allah razı olsun ben tam iyilesemedim bebekle tam ilgilenemiyorum üzülüyorum. Dua edin sütüm artsin kizlar .Rabbim size de boyle uykusuzluklar nasip etsn bebisinizle ilgilenin geceleri:)
Gozun aydin cnm Rabbim saglikli hayirli uzun omurler versin. Vatanina ailesine hayirli bir evlat olsun. Saglikla mutlulukla buyut kuzunu ..

Teşekkür ederm canım caok sağol peki ameliyattan snra nasıl bir dönem bizi bekliyor sizin nasıl geçti
Biz biraz bilincsizdik hiç takviye kullnamadik o yüzden iki kaybim var spermler güçlenmedi diye düşünüyorum tabi birazda nasip.oysaki ameliyattan sonraki 3.ayda hamile kaldım ben hemen.ama düştü.esiniz ameliyat olduktansonra hemen takviye kullanin.promen k ,emodex, progeny m yada sperra bu vitaminler çok iyiler.zaten bu topigi okursan neler yaptığımız hep yazıyor yemesine dikkat etsin doğal beslensin kuruyemiş te tüketin.kiminin 3ayda düzeliyor kiminin 6 ayda.insallah çabuk düzelir canım Allah'ım yardımcınız olsun.

Öyle mi diyorsun? Senin asilamayla mi olmustu ki? Bilemedim gercekten ya.
Ben hiç aşılama yaptirmadim ama klomen kullandim ve çatlatma iğnesi verdi doktor.yani asilamadan daha basit bir tedavide .sen aşılama yaptiriyorsun boşuna gitmesin ben hep genelde sabah akşam duydum klomeni ama belki seninki günde bir tane vermiştir .ama iki kullnamaninda sakıncası olduğunu düşünmüyorum olmadı yarın sor hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…