- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
Tamam canim bir deneyeyim ben de..Canım hastaneyi ara direk doktoru söyle zaten sekreterine bağlarlar bende ünide yaptırıyorum aşılamaları numarasını aldım watsapdan bile yazıyorum :)
Canim klomen kullanarak gebe kaldin yani? Bana 50 mg vermis ve günde tek bana da az geldiBen hiç aşılama yaptirmadim ama klomen kullandim ve çatlatma iğnesi verdi doktor.yani asilamadan daha basit bir tedavide .sen aşılama yaptiriyorsun boşuna gitmesin ben hep genelde sabah akşam duydum klomeni ama belki seninki günde bir tane vermiştir .ama iki kullnamaninda sakıncası olduğunu düşünmüyorum olmadı yarın sor hastaneye
Yok onunla hamile kalmadım sadece doktor denemişti belki gebelik olur diye ama olmadiCanim klomen kullanarak gebe kaldin yani? Bana 50 mg vermis ve günde tek bana da az geldi
Anladim canim. Dua edin benim icin.Yok onunla hamile kalmadım sadece doktor denemişti belki gebelik olur diye ama olmadi
Biz sperra kullandık sayı 120| 140 milyon arası. Ama biz bir çok şey kullandık hangisi fayda etti bilmiyorum ama memnunum. İğne düşürüyor ama sonra çıkıyor diye duymuştum.Sperra kullananlar genel de olumlu sonuç almış varmı aranızda Sperra kullanan yaa neyden kaynaklı olabılır Kaan hoca ile irtibatta olup sayıydı dişen var mı kütler hemşireyi arıyorum teli kapalı
Yaaa iğneden mi dersin Canım çok sıkkın umudumu Kaan hoca idi ondan bir sonuç alamazsak çok üzüleceğim sürekli tüp mü yaptıracağız yaaBiz sperra kullandık sayı 120| 140 milyon arası. Ama biz bir çok şey kullandık hangisi fayda etti bilmiyorum ama memnunum. İğne düşürüyor ama sonra çıkıyor diye duymuştum.
Ah canım benimde son umudum Kaan hocaydı ama olmayınca olmuyor. Hız da sorun yoksa yükselir inşallah. Sperra ya devam edin. Sağlıklı beslenin propolis bal polen tarzı şeyler yedir çakşır için kuru incir yedir. Multivitamin içir. Bir de bunları deneyin.Yaaa iğneden mi dersin Canım çok sıkkın umudumu Kaan hoca idi ondan bir sonuç alamazsak çok üzüleceğim sürekli tüp mü yaptıracağız yaa
Sizin sayı ne kadardı ki??İlk on beş günde 1. Milyonu görünce nasıl sevinmiştik 15 günde binlerden milyon olmuştu ama şimdi offfff daha artması gerekmiyor muydu
Canım süreci etkilemeyeyim diye ekstra hiçbirşeyi kullanmadık hocandan tedavisini görelim diye açıkcası ama bunalrı yazarken bile ağlıyorum ne yapacağız şimdiAh canım benimde son umudum Kaan hocaydı ama olmayınca olmuyor. Hız da sorun yoksa yükselir inşallah. Sperra ya devam edin. Sağlıklı beslenin propolis bal polen tarzı şeyler yedir çakşır için kuru incir yedir. Multivitamin içir. Bir de bunları deneyin.
200 300 bin arası değişiyordu ikisefer tüp bebek denedik olmadı Kaan hocaya gidelim dedik , menegon başladı on beş gün sonra test istedi fsh sperm , fsh 37 idi sperm sayımız da ml de 1 milyon nasıl sevinmiştik anlatamam 15 günde böyle ise şimdi 10 milyon falan bekliyordum açıkçası offffff.Sizin sayı ne kadardı ki??
Sayınızın yükselmesi iyi bir durum. Fshın düşmesi gerek daha da düşmesi. Kaan hoca iğneyi bırak Yada devam et dedi mi? Eşin genetik testlerini yaptırdı mı?200 300 bin arası değişiyordu ikisefer tüp bebek denedik olmadı Kaan hocaya gidelim dedik , menegon başladı on beş gün sonra test istedi fsh sperm , fsh 37 idi sperm sayımız da ml de 1 milyon nasıl sevinmiştik anlatamam 15 günde böyle ise şimdi 10 milyon falan bekliyordum açıkçası offffff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?