Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim klomen kullanarak gebe kaldin yani? Bana 50 mg vermis ve günde tek bana da az geldi

Kızlar mrb. Dün farklı bir doktora danıştım durumumuzu anlattım. Bana değerlerimiz iyi, olmaması için bir sebep yok dedi. Sebepsiz infertilite gibi gözüküyor dedi. Sadece östrojeni düzeltmemiz gerekiyor dedi. Onun için de Cyclo-progynova yazdı. Adetin 2.gümünden itibaren 21 gün kullan dedi. Sonrada değerlere göre 1 aşılama daha denenebilir dedi. Bu ilacı kullanan var mı?

kızlar size 2 sorum daha olacak.
1.) Hayıt tohumunın hapı var. Ben ondan kullanıyorum. Her gün 1 tane içiyorum. Acaba ilişki günlerinde almak bir sıkıntı oluşturur mu?
2) Bir de Bu folik asit ya da B vit hapları kilo mu aldırıyor? Ya da macunlar mı bilmiyorum. Eskisine göre çok daha az yiyorum ama vücudumda garip bi şişlik var. Şiştikçe şişiyorum sanki... Sanki bana bişey fazla yarıyor ama nedir bilemiyorum

Kızlar acil yardımlarınıza desteklerinize ihtiyacım var, kaanhocanın hastasıyız menegon iğne vermişti on gün sonra da test istedi ml de1 toplamda 4 milyon şeklindeydi.. 21 Mayıs’ta Sperra adlı ilaçı başladık ve menegon haftada 3 gün devam etti 12 temmuzda yazışmamız vardı DNA hasar testinide yolladık , hatırlatmak İçin önceki sayımızıda yazdık . Gelen cevap ta DNA hasarı yoktur demiş , sayıda doğalla yolla olma şansını düşürür demiş tekrar sperm testi yaptırın 28 temmuzda yazın demiş , Bizim normalde manuel yanı elle sayım yapan yerleri tercih etmemiz gerekiyor aslında ama o merkezdeki çalışan izinde olduğu için bizd normal eğitim araştırma hastanesine gittik keşke gitmez olsaydık sayı 2 milyonun altında olunca makine saymıyormuş şuan o kadar moralim boZukkı testi aldığından beri ağlıyorum menegon ve sperra aynı anda olunca mı böyle oldu bilemedim offff yorum yapan fikir veren olur mu aranızda

Sperra kullananlar genel de olumlu sonuç almış varmı aranızda Sperra kullanan yaa neyden kaynaklı olabılır Kaan hoca ile irtibatta olup sayıydı dişen var mı kütler hemşireyi arıyorum teli kapalı

Sperra kullananlar genel de olumlu sonuç almış varmı aranızda Sperra kullanan yaa neyden kaynaklı olabılır Kaan hoca ile irtibatta olup sayıydı dişen var mı kütler hemşireyi arıyorum teli kapalı
Biz sperra kullandık sayı 120| 140 milyon arası. Ama biz bir çok şey kullandık hangisi fayda etti bilmiyorum ama memnunum. İğne düşürüyor ama sonra çıkıyor diye duymuştum.

Biz sperra kullandık sayı 120| 140 milyon arası. Ama biz bir çok şey kullandık hangisi fayda etti bilmiyorum ama memnunum. İğne düşürüyor ama sonra çıkıyor diye duymuştum.
Yaaa iğneden mi dersin Canım çok sıkkın umudumu Kaan hoca idi ondan bir sonuç alamazsak çok üzüleceğim sürekli tüp mü yaptıracağız yaa

İlk on beş günde 1. Milyonu görünce nasıl sevinmiştik 15 günde binlerden milyon olmuştu ama şimdi offfff daha artması gerekmiyor muydu

Yaaa iğneden mi dersin Canım çok sıkkın umudumu Kaan hoca idi ondan bir sonuç alamazsak çok üzüleceğim sürekli tüp mü yaptıracağız yaa
Ah canım benimde son umudum Kaan hocaydı ama olmayınca olmuyor. Hız da sorun yoksa yükselir inşallah. Sperra ya devam edin. Sağlıklı beslenin propolis bal polen tarzı şeyler yedir çakşır için kuru incir yedir. Multivitamin içir. Bir de bunları deneyin.

Canım süreci etkilemeyeyim diye ekstra hiçbirşeyi kullanmadık hocandan tedavisini görelim diye açıkcası ama bunalrı yazarken bile ağlıyorum ne yapacağız şimdi

Sizin sayı ne kadardı ki??
200 300 bin arası değişiyordu ikisefer tüp bebek denedik olmadı Kaan hocaya gidelim dedik , menegon başladı on beş gün sonra test istedi fsh sperm , fsh 37 idi sperm sayımız da ml de 1 milyon nasıl sevinmiştik anlatamam 15 günde böyle ise şimdi 10 milyon falan bekliyordum açıkçası offffff.

Sayınızın yükselmesi iyi bir durum. Fshın düşmesi gerek daha da düşmesi. Kaan hoca iğneyi bırak Yada devam et dedi mi? Eşin genetik testlerini yaptırdı mı?

Sayı ilk zaman yukseldi Canım işte ayni merkezde baktırmadık gerçi Kaan hoca elle sayım yapan yerleri tercih edin dedi ama bu sefer makine sayımı yapan yere gitmek zorunda kaldı eşim offff offf , 12 temmuzda iğnwye devam sperra günde 1 tablet olsun yazmış sperm testi istedi işte öyle canım

Genetik yaptırdım Canım tüpe başlamadan önce bı sıkıntı YÖK DNA hasar testinde bi sıkıntı YÖK şükür, bazıları forumda sayı az olunca hasara bakılmıyor yazmıştı Bilgin var mı Canım sayımız çokkk az olsa bakmazlardı demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…