Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bir Bilgim yok ama bence bakarlar zaten 400/500 spermi baz alarak bakıyorlar bizimkinde öyle yapmışlar. Sen yine de düzen lab arayıp bilgi al. Eşin kromozom testi yaptırdı mı?

Kızlar kimse bilmiyor mu?

Eylül'de test yapicaz ozaman söylerim canım bakilsin
Bizde de hiç bakılmadı aile hekimi de bakılmıyor diyor. Mecbur hastaneye gideceğiz.
Bende pazartesi günü için infertilite kliniğine randevu aldım. Bugün kesin adet olacağım ama hormonlarıma pazartesi nasıl baktırırım bilmiyorum. Kaç gün oluyor bu ayda mı baktıramayacağım. Hafta sonu giriyor.

Bir Bilgim yok ama bence bakarlar zaten 400/500 spermi baz alarak bakıyorlar bizimkinde öyle yapmışlar. Sen yine de düzen lab arayıp bilgi al. Eşin kromozom testi yaptırdı mı?
Genetik diye geçiyor Canım test iki yıl önce yaptırmıştık sıkıntı YÖK dediler kromozom farklı mı oluyor

Testte 1118 tanesine bakılmış yazıyor Canım normal spermiyogram istemedik biz sadece DNA hasar istedik

Bugün olursan yarın baktırabilirsin canım adetin 2-3 günü bakılıyor ben üni ilk gittiğimde adetin 4.günü gittim baktılar ama değersiz bi gün olduğunu söyledi hemşire benimde öyle hafta sonu girmişti araya

Bugünü 1 diye sayamam çünki ilk gün sökülmeye çalışarak geçiyor. Hem akşam oldu. Bu ayda mı baktıramayacağım. Geçen ay bayrama bu ay hafta sonuna gelecek.
Doktor sana kullanman için hangi vitamini vermişti?

iMom bide d vitamini kullaniyorum canım leke gordugun anda adetin başlamış demektir

Emin misin? Evet biraz önce leke oldu geldi gelecek ama sabah saatinde gitsem 2 gün olmuyor. Bence doğru sonuç vermez. Zaten gidemem de randevu yoktu.
Oluyor canım eminim yarın 2.gunun oluyor git sen normal devlet Hastanesi'ne git bugün alışveriş randevu herhangi bir doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…