- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Bir Bilgim yok ama bence bakarlar zaten 400/500 spermi baz alarak bakıyorlar bizimkinde öyle yapmışlar. Sen yine de düzen lab arayıp bilgi al. Eşin kromozom testi yaptırdı mı?Genetik yaptırdım Canım tüpe başlamadan önce bı sıkıntı YÖK DNA hasar testinde bi sıkıntı YÖK şükür, bazıları forumda sayı az olunca hasara bakılmıyor yazmıştı Bilgin var mı Canım sayımız çokkk az olsa bakmazlardı demi
Bizim şunlara bakılmışArkadaşlar eşlerinize e2 hormonuna baktırdınız mı?????????????
Kızlar kimse bilmiyor mu?Kızlar mrb. Dün farklı bir doktora danıştım durumumuzu anlattım. Bana değerlerimiz iyi, olmaması için bir sebep yok dedi. Sebepsiz infertilite gibi gözüküyor dedi. Sadece östrojeni düzeltmemiz gerekiyor dedi. Onun için de Cyclo-progynova yazdı. Adetin 2.gümünden itibaren 21 gün kullan dedi. Sonrada değerlere göre 1 aşılama daha denenebilir dedi. Bu ilacı kullanan var mı?
Daha önce aşılama denedinizmi canımKızlar kimse bilmiyor mu?
1 kez denedik canım. Tutmadı.Daha önce aşılama denedinizmi canım
Bakılmamış CAnım. Bizde de hiç bakılmamıştı. E2 yüksekliği spermleri öldürüyormuş.Eki Görüntüle 2170625
Bizim şunlara bakılmış
Eylül'de test yapicaz ozaman söylerim canım bakilsinBakılmamış CAnım. Bizde de hiç bakılmamıştı. E2 yüksekliği spermleri öldürüyormuş.
Bende 2 defa denedim tutmadı.bence erkek infertilitesinde aşılama fasarya ama rapor çıkartıcaksan yapabilirsin ben öyle yapıyorum1 kez denedik canım. Tutmadı.
Bizde de hiç bakılmadı aile hekimi de bakılmıyor diyor. Mecbur hastaneye gideceğiz.Eylül'de test yapicaz ozaman söylerim canım bakilsin
Genetik diye geçiyor Canım test iki yıl önce yaptırmıştık sıkıntı YÖK dediler kromozom farklı mı oluyorBir Bilgim yok ama bence bakarlar zaten 400/500 spermi baz alarak bakıyorlar bizimkinde öyle yapmışlar. Sen yine de düzen lab arayıp bilgi al. Eşin kromozom testi yaptırdı mı?
Testte 1118 tanesine bakılmış yazıyor Canım normal spermiyogram istemedik biz sadece DNA hasar istedikBir Bilgim yok ama bence bakarlar zaten 400/500 spermi baz alarak bakıyorlar bizimkinde öyle yapmışlar. Sen yine de düzen lab arayıp bilgi al. Eşin kromozom testi yaptırdı mı?
Bugün olursan yarın baktırabilirsin canım adetin 2-3 günü bakılıyor ben üni ilk gittiğimde adetin 4.günü gittim baktılar ama değersiz bi gün olduğunu söyledi hemşire benimde öyle hafta sonu girmişti arayaBizde de hiç bakılmadı aile hekimi de bakılmıyor diyor. Mecbur hastaneye gideceğiz.
Bende pazartesi günü için infertilite kliniğine randevu aldım. Bugün kesin adet olacağım ama hormonlarıma pazartesi nasıl baktırırım bilmiyorum. Kaç gün oluyor bu ayda mı baktıramayacağım. Hafta sonu giriyor.
Kromozom testi ne diye geçiyor bilmiyorum. Belkide içinde vardır.Genetik diye geçiyor Canım test iki yıl önce yaptırmıştık sıkıntı YÖK dediler kromozom farklı mı oluyor
Bugünü 1 diye sayamam çünki ilk gün sökülmeye çalışarak geçiyor. Hem akşam oldu. Bu ayda mı baktıramayacağım. Geçen ay bayrama bu ay hafta sonuna gelecek.Bugün olursan yarın baktırabilirsin canım adetin 2-3 günü bakılıyor ben üni ilk gittiğimde adetin 4.günü gittim baktılar ama değersiz bi gün olduğunu söyledi hemşire benimde öyle hafta sonu girmişti araya
iMom bide d vitamini kullaniyorum canım leke gordugun anda adetin başlamış demektirBugünü 1 diye sayamam çünki ilk gün sökülmeye çalışarak geçiyor. Hem akşam oldu. Bu ayda mı baktıramayacağım. Geçen ay bayrama bu ay hafta sonuna gelecek.
Doktor sana kullanman için hangi vitamini vermişti?
Emin misin? Evet biraz önce leke oldu geldi gelecek ama sabah saatinde gitsem 2 gün olmuyor. Bence doğru sonuç vermez. Zaten gidemem de randevu yoktu.iMom bide d vitamini kullaniyorum canım leke gordugun anda adetin başlamış demektir
Oluyor canım eminim yarın 2.gunun oluyor git sen normal devlet Hastanesi'ne git bugün alışveriş randevu herhangi bir doktordanEmin misin? Evet biraz önce leke oldu geldi gelecek ama sabah saatinde gitsem 2 gün olmuyor. Bence doğru sonuç vermez. Zaten gidemem de randevu yoktu.
Bir bakayım inşallah randevu bulabilirim.Oluyor canım eminim yarın 2.gunun oluyor git sen normal devlet Hastanesi'ne git bugün alışveriş randevu herhangi bir doktordan
Bilmiyorum ki Canım tüp bebek tedavisine başlarken genetik istedi doktor sıkıntı YÖK dediler , 46 xy yani daha da ayrıntısı var mı bilmiyorumKromozom testi ne diye geçiyor bilmiyorum. Belkide içinde vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?