Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar sizden çokkkk dua istiyorum inş herşey yoluna girer biz çok umutlanmışız ohh anladım, bi arkadaş vardı forumlarda onlarda menegon iğne ve sperra kullanmışlar sayımız çok arttı diye yazışmıştık bizdede öyle olacak sandım kendimi çokkkk kaptırmışım , inş böyle dibe vurmayız bir daha

Emin misin? Evet biraz önce leke oldu geldi gelecek ama sabah saatinde gitsem 2 gün olmuyor. Bence doğru sonuç vermez. Zaten gidemem de randevu yoktu.
Ben kanama olmadan 1 diye saymıyorum zaten adetten 2 3 gün önceden kahverengi lekelerim başlıyor ozmn 10 gün adet sürmüş olur. Tüp bebek yaptırırken kanamanın başladığı günü sayıyor doktorlar hatta öğleden sonra 3 4 gibi başlarsa 1. Gün kabul etmiyorlar .

Birde Kaan hocanın hasta yorumlarını hatim ettim desem yalan olmaz , bizim gibi olup tedavi sonucunda Tedavi sürecinde yada sonraki 6 ay içinde doğalı yolla gebelik yakalayan yada tüp yaptırıp gebelik elde eden o kadar çok kişi varki onlar bana hep umut oluyordu , inş bende buraya hikayemi yazacağım yakın zamanda inanmak istiyorum buna

Neye baktıracaksın Canım tam olarak , değişiyor demekki bizim doktor lekeyi ilk günden sayıyor tabi leke süresi uzunsa farklı olabilir

Yani benim hesabım doğru oluyor değil mi? Bende kanamamım tam anlamıyla başladığı günü ve saati dikkate alıyorum. Çünki bende de 1. Gün kahverengi geliyor ve zor sökülüyor 7/8 saat ağrı çekiyorum öyle sökülüyorum. Yarın bana göre sabah 1. Gün bile olmuyor. 24 saat dolmuyor. Ama Pazartesi’de 3 günü geçmiş olacak 3. Gün testlerimi yaptıramayacağım. Diğerlerini yaptırırım sadece.

Neye baktıracaksın Canım tam olarak , değişiyor demekki bizim doktor lekeyi ilk günden sayıyor tabi leke süresi uzunsa farklı olabilir
Hormonlarıma neye bakılıyorsa baktırmak istiyorum ama şuan tam hasta olmadım. Yarın baktıramayacağım.

İnşallah yazarsın. Bende senin gibi hatmetmiştim ama bizde sonuç yok inşallah sizde olur.

Evet hesabın doğru bana hemşireler aktif kanamanın başladığı gün 1. Gün oluyor demşllerdi ona göre tedavi uyguluyorlar ve kan testleri istiyorlar.acillerde yaptırabilirsin diye düşünüyorum sonuçta sadece 2. 3. Gün bakılıyor.

Hormonlarıma neye bakılıyorsa baktırmak istiyorum ama şuan tam hasta olmadım. Yarın baktıramayacağım.
Bilmiyorum sizdeki durum nedir ama erkek kaynaklı ise sendede bi problem yoksa kasma Canım hormonları alt üst edersin stresten etkileniyoruz ne yazık ki, bende çok şükür bir problem YÖK ama tüp denediğimiz aylarda prolaktın yüksek çıkıyor ve ilaç kullanmak zorund kalıyorum diğer zamanlarda normal mesela herşeyin başı stres, tabi hiç baktır madıysan genel muayene ol tabi Canım

Teşekkür ederim. O zaman acile gidip bir şansımı denerim.

Sizde durum nedir Canım Kaan hocaya mı gidiyorsunuz
Bende sorun yok. Sadece 30 günde bir hasta oluyordum şimdi 35e kadar çıktı ama drlar problem etmiyorlar. Tekrar bir kontrollerimi yaptırmak istiyorum. Allah izin verirse sene sonu tüp bebeğe geçeceğiz. Eşimde haraket problemi var düzelmiyor. 40 milyon sperm %7 haraket 93 haraketsizdi.. şimdi sperm 100 küsür milyonlarda ama haraketsizlik hala %93 artık tedavinin fayda getireceğine inancım kalmadı.

Ooooo sayınız çok ii Canım ne yaptınız bunun İçin fsh falan nasıldı eşinin

Ooooo sayınız çok ii Canım ne yaptınız bunun İçin fsh falan nasıldı eşinin
Eşimde fsh 5 lh 5 prolaktin 11di. Sayı iyi olsa da hız olmayınca olmuyor işte. Biz Kaan hocaya gitmeden önce promen k proxeed plus kullandık hiç ilerleme olmadı. Sonra hacamat tedavisi olduk 3 seans hemen akabinde Kaan hocaya gittik 1 ay impryl ve sperra kullandık sağlıklı beslendik eşim kuruyemiş kurutulmuş meyve hurma incir tüketti. Birde kendim karışık bal yapmıştım polenli onu yedi. 1 ay sonra test verdik 130 milyon falan çıktı. Ama hız aynıydı. Ertesi ay aynı şeyleri yaptım ekstra multivitamin ekledim biraz daha yükseldi. Fayda eden ne bilmiyorum ama sayıya iyi geldi.

Offff süper Canım keşke bizdede artış olsa hız İçin havuç suyunu duydun mu Canım artırıyor Muş

Offff süper Canım keşke bizdede artış olsa hız İçin havuç suyunu duydun mu Canım artırıyor Muş
İnşallah olur inşallah güzel güzel evlatların olur. Hiç vazgeçme sürekli araştır oku dene mutlaka olacaktır hep İnan..
Havuç suyunu duydum ama denemedim. 1 ay havuç suyu 1 ay k.boynuzu kürü uyguluyorlarmış. Birde çakşır suyu işe yarıyormuş. Ama siz muhakkak fshı sabitleyin referans aralığında olsun. O çok büyük etken..

Aynenn. Canım bizim fsh İlkinde 1518 arası değişiyordu sonra Kaan hocanın tedavisinden 15 gün sonra 37 oldu şuan ne durumdayız bilmiyorum aslında Kaan hoca fsh dandır diyemeyiz dedi ilk sonuca göre, tedaviden 15 gün sonra 37 geldi Onu da çok önemsemedi sanırım ,Bizden tekrardan fsh istemedi

Şuan hormon ilaçı kullandığı içim birşeylerde denemek istemiyorum daha kötü olmasın diye ana ben kötü olmasın dedikçe işler karışıyor

Slm kızlar Afilim92 cnm bebişim hayırlı olsun. Bizim test sonuçlarımız çıktı patolojide bi sorun çıkmamış. Genetik testte çıkmış ama anlamadım ne olduğunu. Hala kahverengi akıntılarım arada parçalar geliyor. 24. Güne gireceğiz düşükten bu yana ama devam ediyor. Dr korunmayın bebek istiyorsanız dedi ama ben memlekete geldim. Bu ay boş geçer muhtemelen. Eşim bugün test yaptırdı 1 cc 10.4 milyon çıktı ama hızı falan iyi. Emodex ve o ilaçları kullanmaya başladı bi 10-15 gün oluyor. Bu aralar ev temizliği taşınma işiyle uğraşıcaz. Kafam dağılır biraz bari. Bi doktor bulduk Malatyada ona gidicez. Belki pıhtılaşma testini ve genetik testlerimizi Hacettepe yine yaptırırız buradaki doktor gidin hacettepede yaptırın dedi. Hala çok üzgünüm bi türlü toparlayamıyorum. Bana özelden veya buradan yazan destek olan herkese çok teşekkür ederim. Sizi takip ediyorum yazmasam da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…