Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Şuan hormon ilaçı kullandığı içim birşeylerde denemek istemiyorum daha kötü olmasın diye ana ben kötü olmasın dedikçe işler karışıyor
Ben bu aralar Kaan hocayı hiç anlamıyorum. Hemde hiç anlamıyorum be demek fshdan diyemeyiz. Evet tek sebep o olmayabilir ama oladabilir. Sen dr da araştır bu işin uzmanı kim.. kızlar sizde bildiğimiz kadarıyla yardımcı olun. Hangi dr düzenler hormonları.
Aysel sen birde azolu hastaların grubu var oraları da oku. Genelde fsh azospermiye yol açıyor ve onlar daha çok hormonları dengelemek üzerine yoğunlaşıyorlar. Orada daha çok bilgi edinebilirsin. Burayı da orayı da takip et.

Canım takipte olmaz mıyım ama genelde ora tese üzerine , bende bilmiyorum Canım İnan ki çok yoğun acaba hasta geçmişlerini karıştırıyor yada unutuyor mudurşey düşünmedim değil k yuden iki kere yazıştık ikisind de süreci baştan anlatma taraftarıyım 28 temmuzda tekrar yaZışma olacak k zman herşeyi yazacağın herşeyi soracağım bütün soruları

Geçmişi karıştırmıyor ama eskisi kadar önemsemediğini düşünüyorum. Tabiki sor inşallah cevap verir.

Yani umarım veriri Canım, son yazışmada DNA hasarı YÖK bu çoçuk İçin engel değil demişti sayıyı bi oncede belirttik ml 1 milyon diye yazmıştık , sayı doğal yolla olma şansını düşürür demiş tekrar test yaptırın ona göre olamaz sa yüp bebek hazırlıklarına başlarız yazmıştı,,,,, sayı İçin meler yapabiliriz diye soracağım bakalım ne diyecek , offf Canım tüple kesin olacağını bilsem bi dakika durmam ama denedik olmayınca olmuyor

Fsh cok artmış o yüzden sayınız düşmüş bizde klomen kullandık fsh artmıştı kaan hoca hemen kesti

Bizde yüksekti cnm kaan hoca baktırmıştı kadınlık hormonu sanırım.sonra düştü bida da baktırmadık estitodol mü neydi diğer ismi hatta
Evet kuzum bende hemen eşime baktıracağım bize hiç bahsetmedi halbuki %93 haraketsizliğimiz var.. ürolog mu yazıyor testi. Kimde yaptırmam gerek??

Zeyno seni cok merak ettik canm kendini toparlanmanı diliyorum.her ay yeni bi umut die devam edicez hersey cok güzel olucak canm

Bütün soruları yaz o aralasından tek sorunua cvp verir emin ol benimde ona hiç güvenim kalmadı keşke istanbuldaki dr a gitseydim ml de 4 milyonla doğal bekle dedi bana şaka gibi o dediği için değil imkanım olmadıgı için tüpe geçemiyorum

Fsh cok artmış o yüzden sayınız düşmüş bizde klomen kullandık fsh artmıştı kaan hoca hemen kesti
Ama biz tedavinin 15. Gününde sperm ve fsh gönderdik hiçbirşeyi demedi fsh 37 çımıştı sanırım klomen kullanıyordu onu bıraktırıp sperra kullanın yazmıştı . Menegon iğneye devam , bu seferki yazışmamızda da aynı şekilde sadece DNA hasar testi üzerine yazmıştı biz kendimiz fsh yaptırdık bugun sonuçları almadık yarın alacağız . Bu durum da menegon iğneye devam demesi yanlış mı oluyor offffffff

Evet kuzum bende hemen eşime baktıracağım bize hiç bahsetmedi halbuki %93 haraketsizliğimiz var.. ürolog mu yazıyor testi. Kimde yaptırmam gerek??
Kaan hoca istedi her hastane yapmıyor bende özel hastanede direk tahlil bölümüne yaptırdım can gecen yaz cidden yüksek çıkmıştı gögüs büyümesi yapıomus ama sonra tekrar yaptırdık düşmüş onu da yolladık kaan hocaya bida üstelemedi bide bizden SHBG testide istemişti onla birlikte

Ama o kadar örnek var ki sizin gibi doğal olan hasarınız var mı Canım

O kes demeden kesme iğneyi ama menegon iğne klomenden daha agır bi hormon tedavisi fsh ı artırıyor cvp artık erken gelio bizim zamanımızda 50 günde gelirdi

Ama o kadar örnek var ki sizin gibi doğal olan hasarınız var mı Canım
Kaan hocanın zaten kafayı taktıgı sadece hasar!!! İlk %29 du tedavi ederken %51 e çıktı tedaviyi değiştirdi %7 ye düştü ama sayımız ilk gittiğimizde de 4 milyon tedavi biterkende 4 milyondu ml de.sonra ben çakşır suyu kullandırdım eşime ml de 10 milyon oldu 7 haftada hemde

Canım İşte bizde fsh sıkıntı onu halletmeden sıkıntı olursa diye ek birşeyler yapmaya ceserat edemiyorum

Bizim üzerimizde neden bu kadar durmadı. Bizden bu testleri istemedi. Bu istediği test ne testi? ?

Selam arkadaşlar iyisiniz umarım. Pek giremiyorum buralara ama hep aklımda ve dualarımdasınız. Rabbim en yakın zamanda sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder ve inşallah biz hamile olanlar da sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Bşraz zor atlatıyorum bu günleri havanın sıcaklığı bi taraftan halszilk mide bulantıları bi taraftan. Allah yardımcımız olsun. İnşallah sizlerde bu günleri görür ama daha rahat bi hamilelik yaşarsınız sonunu düşününce gerçi hiç önemli değil diyor insan buna da şükür. Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…