- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ben bu aralar Kaan hocayı hiç anlamıyorum. Hemde hiç anlamıyorum be demek fshdan diyemeyiz. Evet tek sebep o olmayabilir ama oladabilir. Sen dr da araştır bu işin uzmanı kim.. kızlar sizde bildiğimiz kadarıyla yardımcı olun. Hangi dr düzenler hormonları.Şuan hormon ilaçı kullandığı içim birşeylerde denemek istemiyorum daha kötü olmasın diye ana ben kötü olmasın dedikçe işler karışıyor
Canım takipte olmaz mıyım ama genelde ora tese üzerine , bende bilmiyorum Canım İnan ki çok yoğun acaba hasta geçmişlerini karıştırıyor yada unutuyor mudurşey düşünmedim değil k yuden iki kere yazıştık ikisind de süreci baştan anlatma taraftarıyım 28 temmuzda tekrar yaZışma olacak k zman herşeyi yazacağın herşeyi soracağım bütün sorularıBen bu aralar Kaan hocayı hiç anlamıyorum. Hemde hiç anlamıyorum be demek fshdan diyemeyiz. Evet tek sebep o olmayabilir ama oladabilir. Sen dr da araştır bu işin uzmanı kim.. kızlar sizde bildiğimiz kadarıyla yardımcı olun. Hangi dr düzenler hormonları.
Aysel sen birde azolu hastaların grubu var oraları da oku. Genelde fsh azospermiye yol açıyor ve onlar daha çok hormonları dengelemek üzerine yoğunlaşıyorlar. Orada daha çok bilgi edinebilirsin. Burayı da orayı da takip et.
Geçmişi karıştırmıyor ama eskisi kadar önemsemediğini düşünüyorum. Tabiki sor inşallah cevap verir.Canım takipte olmaz mıyım ama genelde ora tese üzerine , bende bilmiyorum Canım İnan ki çok yoğun acaba hasta geçmişlerini karıştırıyor yada unutuyor mudurşey düşünmedim değil k yuden iki kere yazıştık ikisind de süreci baştan anlatma taraftarıyım 28 temmuzda tekrar yaZışma olacak k zman herşeyi yazacağın herşeyi soracağım bütün soruları
Bizde yüksekti cnm kaan hoca baktırmıştı kadınlık hormonu sanırım.sonra düştü bida da baktırmadık estitodol mü neydi diğer ismi hattaBakılmamış CAnım. Bizde de hiç bakılmamıştı. E2 yüksekliği spermleri öldürüyormuş.
Fsh cok artmış o yüzden sayınız düşmüş bizde klomen kullandık fsh artmıştı kaan hoca hemen kestiAynenn. Canım bizim fsh İlkinde 1518 arası değişiyordu sonra Kaan hocanın tedavisinden 15 gün sonra 37 oldu şuan ne durumdayız bilmiyorum aslında Kaan hoca fsh dandır diyemeyiz dedi ilk sonuca göre, tedaviden 15 gün sonra 37 geldi Onu da çok önemsemedi sanırım ,Bizden tekrardan fsh istemedi
Evet kuzum bende hemen eşime baktıracağım bize hiç bahsetmedi halbuki %93 haraketsizliğimiz var.. ürolog mu yazıyor testi. Kimde yaptırmam gerek??Bizde yüksekti cnm kaan hoca baktırmıştı kadınlık hormonu sanırım.sonra düştü bida da baktırmadık estitodol mü neydi diğer ismi hatta
Zeyno seni cok merak ettik canm kendini toparlanmanı diliyorum.her ay yeni bi umut die devam edicez hersey cok güzel olucak canmSlm kızlar @Afilim92 cnm bebişim hayırlı olsun. Bizim test sonuçlarımız çıktı patolojide bi sorun çıkmamış. Genetik testte çıkmış ama anlamadım ne olduğunu. Hala kahverengi akıntılarım arada parçalar geliyor. 24. Güne gireceğiz düşükten bu yana ama devam ediyor. Dr korunmayın bebek istiyorsanız dedi ama ben memlekete geldim. Bu ay boş geçer muhtemelen. Eşim bugün test yaptırdı 1 cc 10.4 milyon çıktı ama hızı falan iyi. Emodex ve o ilaçları kullanmaya başladı bi 10-15 gün oluyor. Bu aralar ev temizliği taşınma işiyle uğraşıcaz. Kafam dağılır biraz bari. Bi doktor bulduk Malatyada ona gidicez. Belki pıhtılaşma testini ve genetik testlerimizi Hacettepe yine yaptırırız buradaki doktor gidin hacettepede yaptırın dedi. Hala çok üzgünümbi türlü toparlayamıyorum. Bana özelden veya buradan yazan destek olan herkese çok teşekkür ederim. Sizi takip ediyorum yazmasam da.
Bütün soruları yaz o aralasından tek sorunua cvp verir emin ol benimde ona hiç güvenim kalmadı keşke istanbuldaki dr a gitseydim ml de 4 milyonla doğal bekle dedi bana şaka gibi o dediği için değil imkanım olmadıgı için tüpe geçemiyorumCanım takipte olmaz mıyım ama genelde ora tese üzerine , bende bilmiyorum Canım İnan ki çok yoğun acaba hasta geçmişlerini karıştırıyor yada unutuyor mudurşey düşünmedim değil k yuden iki kere yazıştık ikisind de süreci baştan anlatma taraftarıyım 28 temmuzda tekrar yaZışma olacak k zman herşeyi yazacağın herşeyi soracağım bütün soruları
Ama biz tedavinin 15. Gününde sperm ve fsh gönderdik hiçbirşeyi demedi fsh 37 çımıştı sanırım klomen kullanıyordu onu bıraktırıp sperra kullanın yazmıştı . Menegon iğneye devam , bu seferki yazışmamızda da aynı şekilde sadece DNA hasar testi üzerine yazmıştı biz kendimiz fsh yaptırdık bugun sonuçları almadık yarın alacağız . Bu durum da menegon iğneye devam demesi yanlış mı oluyor offffffffFsh cok artmış o yüzden sayınız düşmüş bizde klomen kullandık fsh artmıştı kaan hoca hemen kesti
Kaan hoca istedi her hastane yapmıyor bende özel hastanede direk tahlil bölümüne yaptırdım can gecen yaz cidden yüksek çıkmıştı gögüs büyümesi yapıomus ama sonra tekrar yaptırdık düşmüş onu da yolladık kaan hocaya bida üstelemedi bide bizden SHBG testide istemişti onla birlikteEvet kuzum bende hemen eşime baktıracağım bize hiç bahsetmedi halbuki %93 haraketsizliğimiz var.. ürolog mu yazıyor testi. Kimde yaptırmam gerek??
Ama o kadar örnek var ki sizin gibi doğal olan hasarınız var mı CanımBütün soruları yaz o aralasından tek sorunua cvp verir emin ol benimde ona hiç güvenim kalmadı keşke istanbuldaki dr a gitseydim ml de 4 milyonla doğal bekle dedi bana şaka gibi o dediği için değil imkanım olmadıgı için tüpe geçemiyorum
O kes demeden kesme iğneyi ama menegon iğne klomenden daha agır bi hormon tedavisi fsh ı artırıyor cvp artık erken gelio bizim zamanımızda 50 günde gelirdiAma biz tedavinin 15. Gününde sperm ve fsh gönderdik hiçbirşeyi demedi fsh 37 çımıştı sanırım klomen kullanıyordu onu bıraktırıp sperra kullanın yazmıştı . Menegon iğneye devam , bu seferki yazışmamızda da aynı şekilde sadece DNA hasar testi üzerine yazmıştı biz kendimiz fsh yaptırdık bugun sonuçları almadık yarın alacağız . Bu durum da menegon iğneye devam demesi yanlış mı oluyor offffffff
Evet 28 temmuzda Canım yazışmaO kes demeden kesme iğneyi ama menegon iğne klomenden daha agır bi hormon tedavisi fsh ı artırıyor cvp artık erken gelio bizim zamanımızda 50 günde gelirdi
Kaan hocanın zaten kafayı taktıgı sadece hasar!!! İlk %29 du tedavi ederken %51 e çıktı tedaviyi değiştirdi %7 ye düştü ama sayımız ilk gittiğimizde de 4 milyon tedavi biterkende 4 milyondu ml de.sonra ben çakşır suyu kullandırdım eşime ml de 10 milyon oldu 7 haftada hemdeAma o kadar örnek var ki sizin gibi doğal olan hasarınız var mı Canım
Canım İşte bizde fsh sıkıntı onu halletmeden sıkıntı olursa diye ek birşeyler yapmaya ceserat edemiyorumKaan hocanın zaten kafayı taktıgı sadece hasar!!! İlk %29 du tedavi ederken %51 e çıktı tedaviyi değiştirdi %7 ye düştü ama sayımız ilk gittiğimizde de 4 milyon tedavi biterkende 4 milyondu ml de.sonra ben çakşır suyu kullandırdım eşime ml de 10 milyon oldu 7 haftada hemde
Bizim üzerimizde neden bu kadar durmadı. Bizden bu testleri istemedi. Bu istediği test ne testi? ?Kaan hoca istedi her hastane yapmıyor bende özel hastanede direk tahlil bölümüne yaptırdım can gecen yaz cidden yüksek çıkmıştı gögüs büyümesi yapıomus ama sonra tekrar yaptırdık düşmüş onu da yolladık kaan hocaya bida üstelemedi bide bizden SHBG testide istemişti onla birlikte
Özelden yazdımBizim üzerimizde neden bu kadar durmadı. Bizden bu testleri istemedi. Bu istediği test ne testi? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?