Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bazı ünlüler özellikle yabancılar. Taşıyıcı anne ile çocuk sahibi oluyorlar. Onlarda da sperm var bizim eşlerimizde de var çok şükür. Belki onlardaki miktar daha fazladır ama sonuçta sadece tek 1 sperm değil mi gerekli olan. Bizlerde neden olmasın? Bizler bu süreçleri çok önemseyip üzerinde çok yoğunlaşıyoruz. Artık iliklerimiz bile bu duyguyu stresi hissederek yaşıyor ve olumsuz etkileniyoruz. Sonuç hüsran oluyor. Rahatlamak lazım buna çok inanıyorum. Benim düzenli olan adetim artık her ay farklı günlerde geliyor. Bazen 30. Gün bazen 31. 32,33,34,35 diye gidiyor bu ay gün diğer aya tutmuyor. Bunun tek sebebi çok fazla yoğunlaşmak. Artık adet günüm geldiğinde bedenim hamile reaksiyonları veriyor Yada ben öyle anlıyorum. Midem bulanıyor başım dönüyor, uyku hali oluyor kramp giriyor. Beynime ne sinyaller yolluyorsam artık vücudum ona göre tepkime gösteriyor. Halbuki bebek istemediğimiz zaman kim bu belirtileri hissediyordu şahsen ben hiç hissetmiyordum. Ne değişti? Değişen tek şey beyin ve rahim arasındaki sinyaller. Artık beynimiz bebek, bebek diye Rahmi sersemletiyor bir tokat misali neye uğradığını şaşırıyor.
Bu süreci bizim daha rahat atlatmamız lazım. İnsanlar hiç bir sorunları yokken evlilik dışı tüp bebek yaptırıyorlar. Donasyon ile taşıyıcı anne ile bazen oluyor bazen olmuyor. Beynimizi rahatlatmalıyız ilk önce kendimize ve yumurtalarımıza bakmalıyız. Bizde maksimum 10/15 yumurta oluşuyorken eşlerimizde milyonlardan 10/15 tane seçiliyor. O kadar spermden de bu sayılar çıkabiliyor diye düşünüyorum ama hamileliğin her adımı kadında başlıyor. Rahmi temizletmek yumurtaları güçlendirmek lazım.
Bu gümden sonra lütfen biraz da kendimize yoğunlaşalım.

Wawwww ne güzel demişsin Canım kesinlikle katılıyorum kesinlikleeee, helede erkek te sıkı yı yok kadında sıkıntı YÖK bekliyoruz olmuyor diyenlere gelsin bu yazın rahat olsalar zaten olacak..... dediğin gibi regl dönemlerim hiç şaşma Benim ama eşimin durumunu öğrenip sürece başlayınca leke şekilde gelmeler ha olacak ha olacak diye beklemeler acaba birşey var mı demeler derken alt üst oluyoruz hiçççççç gereği yokken, inşallah yazdıklarını hayata geçirebiliriz... dün Bir melek gelsin e özelden birşeyler gönderdim bence arkadaşımızın bebeği kısa sürede olacak , ve hepimizin ..... tedavi ise tedavi ne yapalım sdemç önce kendi içimizi rahat bırakmamız lazım

İnşallah hepimizin bir gün birsürü bebişleri olur.

Canm cok tşk ederim iyi dileklerin için ama nedense benim artık hiç ümidim kalmadı eskiye görede daha az geliyorum topice inşallah dielim ümit etmek bile güzel bide olsa n güzel olur kim bilir Rabbim kendimle birlikte tüm isteyen anne adaylarının dualarını kabul etsin hep birlikte en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın

Bilmiyorum Canım ama bana öyle geliyor dünde dediğim gibi inşallah rabbim dualarımızı tez vakitte kabul eder

Arkadaşlar bana inofolik ve ımomdan başka multivitamin tavsiye edebilecek olan var mı?
Q enzim de ii geliyormuş Canım bizim kullandığımız birşey olmayınca net bilmiyorum ama bi arkadaş kullanıyor doktor yazmış yumurta tembelliğine ii geliyormuş eşide kullanıyor Muş

Q enzim de ii geliyormuş Canım bizim kullandığımız birşey olmayınca net bilmiyorum ama bi arkadaş kullanıyor doktor yazmış yumurta tembelliğine ii geliyormuş eşide kullanıyor Muş
Ever bayanlarda kullanıyor özellikle inositol, q10,astaklantin, folik asit, omega 3 yumurtalara iyi geliyor. Ben kompakt bir vitamin arıyorum. Çünkü yemekle fazla aram yok. Günde 1 kez yiyorum kahvaltı bazen yaparım bazen yapmam. Yemek yiyince meyve yemeye yerim olmaz. Salata yerim çok da severim ama sadece salatayla olmaz bu iş. Kahve çok tüketiyorum. Bu nedenlerde. Dolayı vitamin eksikliğimin olma olasılığı çok yüksek. Hafta için sağlık ocağına gidip vitamin testlerimi. Diğer kan tahlillerimi de yaptırmayı düşünüyorum. Fikir almak istedim güzel bir multivitamin bulmak istiyorum. Doktorlara çok güvenmiyorum. Mümessille anlaşıp ona göre yazıyorlar. Etik bulmuyorum.

Arkadaşlar eşlerinize e2 hormonuna baktırdınız mı?????????????
Biz eşimin hormonlarına baktırdık prolaktinle estiradiol yüksek çıktı estiradiol önemli değil dedi prolaktin düşürmemiz lazım dedi onun için hipofiz emarı istedi bide opstravent die bi takviye yazdı inş bi faydası olur hiç kullanan varmı bu takviyeyi

Bende bu ay sipariş verdim bekliyorum. İyi bir vitaminmiş bir de onu deneyeyim dedim. Daha önce sperra kullandık içerikleri aynı sayılır. Sayıya etkisi oluyor.
E2nin spermleri öldürdüğü yazıyordu. Prolaktin kaç çıktı?

Bizde de aynı durum sigara kilo sabırla bekliyoruz Pazartesi eşim tekrar test verecek bakalım ikinciye

Canım prolaktin 24 çıktı bizim değerler 6ay dur hiç değişmedi daha da geriye gitti opstravent da fayda vermezse aşılamaya geçecez sizin değerler nasıl

Canım prolaktin 24 çıktı bizim değerler 6ay dur hiç değişmedi daha da geriye gitti opstravent da fayda vermezse aşılamaya geçecez sizin değerler nasıl
Biz aşılama yaptıramayacağız çünki spermlerin %93/95i haraketsiz. Sayımız iyi ama haraket çok düşük. Sizin değerler aşılama için yeterliyse tedaviyle daha da iyi olur inşallah.

@Rm_angel canım bu sabah adetimin 2. Günü hatta 2.5 ve acile gittim. İşlem yapmadılar. Özelden fiyat aldın lh fsh prolaktin e2 tsh sadece 150 lira. Fiyat pahalı gelmedi ama yaptırmadım oraya vereceğim parayla vitamin alırım dedim. Bir sonra ki aya kaldım yine. geçen ay bayram bu ay hafta sonu olmadı maalesef. Diğer testlerimi yaptıracağım artık. Bana 3. Gün olması şart olmayan testleri söyler misin?
@AYBALAM- @Bir melek gelsin kızlar yaptıramadım. Eşim şikayet hattını arayıp şikayet etti ama acil kapsamına girmiyormuş. Saçmalığa bakarmısın. Hasta kayıtta olan adam da özele gidin dedi sanki ben bilmiyorum. Bende devlet hizmetinden neden yararlanamıyorum. Neden özele bir sürü para vereyim dedim çıktım.

Biz aşılama yaptıramayacağız çünki spermlerin %93/95i haraketsiz. Sayımız iyi ama haraket çok düşük. Sizin değerler aşılama için yeterliyse tedaviyle daha da iyi olur inşallah.
Canım bizim değerler sayı 17 milyon daha önceleri 50 60 milyondu sürekli düştü hareket 10 morfoloji 1 bu değerlerle açık konuşmak gerekirse aşılama veya tüp tutarmı

Canım bizim değerler sayı 17 milyon daha önceleri 50 60 milyondu sürekli düştü hareket 10 morfoloji 1 bu değerlerle açık konuşmak gerekirse aşılama veya tüp tutarmı
Tüpte her zaman şans daha yüksek değerlerinizle de olur ama aşılama için birşey diyemem kısmet.

Saklicennet canım benim kesin yine benimkide hafta sonuna gelir Ne test yaptırabiliyoruz ne doktora gidebiliyoruz. Nasıl denk getireceğiz bilmiyorum valla.
Maalesef kuzum. Ben bu ay randevu alıp gideceğim adet günüm hafta içine denk gelirse randevusuz çağırıyor giriş yaptırıp test istiyor sende randevu al git 2. Veya 3. Günü umarım hafta içine denk gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…