Şehir dışına gideceğim bir de ben. Hala karar vermişte değilim şansımıza inşallah iyi olurMaalesef kuzum. Ben bu ay randevu alıp gideceğim adet günüm hafta içine denk gelirse randevusuz çağırıyor giriş yaptırıp test istiyor sende randevu al git 2. Veya 3. Günü umarım hafta içine denk gelir.
Şehir dışı derken CAnım anlamadım.Şehir dışına gideceğim bir de ben. Hala karar vermişte değilim şansımıza inşallah iyi olur
Senin adeti anlamadım kaç gün kahve leke geliyorŞehir dışı derken CAnım anlamadım.
Canım ben Nisan gibi gitmiştim eşimde artış olursa nemde bi baktırayım diye , doktora aynen böyle dedim 3 . Gün falan değildi maden gebelik planı var komple bakalım dedi, Çinko demir bir sürü vitamin , kan değerleri hemoglobin demir bağlama, elisa testleri , amh , tam idrar , karaciğer enzimleri, şeker, enfeksiyon herseye baktı canjm 9 tüp kan verdim düşünmoonlovers canım bu sabah adetimin 2. Günü hatta 2.5 ve acile gittim. İşlem yapmadılar. Özelden fiyat aldın lh fsh prolaktin e2 tsh sadece 150 lira. Fiyat pahalı gelmedi ama yaptırmadım oraya vereceğim parayla vitamin alırım dedim. Bir sonra ki aya kaldım yine. geçen ay bayram bu ay hafta sonu olmadı maalesef. Diğer testlerimi yaptıracağım artık. Bana 3. Gün olması şart olmayan testleri söyler misin?
@AYBALAM- @Bir melek gelsin kızlar yaptıramadım. Eşim şikayet hattını arayıp şikayet etti ama acil kapsamına girmiyormuş. Saçmalığa bakarmısın. Hasta kayıtta olan adam da özele gidin dedi sanki ben bilmiyorum. Bende devlet hizmetinden neden yararlanamıyorum. Neden özele bir sürü para vereyim dedim çıktım.
Benden 1 gün geliyor ama komple değil 10 saat falan sonra normale dönüyor. Bu ay hiç gelmedi damla damla pembe geldi 10 saat falan sonra söküldü.Senin adeti anlamadım kaç gün kahve leke geliyor
Bunları sağlık ocağında mı hastAne de mi yaptırdın? Bende yaptıracağım.Canım ben Nisan gibi gitmiştim eşimde artış olursa nemde bi baktırayım diye , doktora aynen böyle dedim 3 . Gün falan değildi maden gebelik planı var komple bakalım dedi, Çinko demir bir sürü vitamin , kan değerleri hemoglobin demir bağlama, elisa testleri , amh , tam idrar , karaciğer enzimleri, şeker, enfeksiyon herseye baktı canjm 9 tüp kan verdim düşün
Hastanede yaptırdım kadın Doğuma gidip , ama durumu anlatmak gerekiyor bence değilse başlarından savıyorlar, bı gittiğim doktor eşim üzerinde de çok durdu , hsg sordu mutlaka olsun dedi, kanda çok şükür birşey çıkmadıBunları sağlık ocağında mı hastAne de mi yaptırdın? Bende yaptıracağım.
Yüksek düşmesi lazım. Aşırı değil ama 10un altına inmesi gerekBu arada eşim fsh 20 gelmiş nasıl Kızlar
Sağol Canım , Kaan hoca ile ilk başladığımız da 15 18 civarında idi , on beş gün sonra baktırmıştık 37. Gelmişti , iki ay sonrada 20 geldi bakalımYüksek düşmesi lazım. Aşırı değil ama 10un altına inmesi gerek
Canım siz opstravent i kullanmaya başladınız mı ne kadar a aldınızBiz aşılama yaptıramayacağız çünki spermlerin %93/95i haraketsiz. Sayımız iyi ama haraket çok düşük. Sizin değerler aşılama için yeterliyse tedaviyle daha da iyi olur inşallah.
Yok henüz gelmedi bekliyoruz. 153 falan yanlış hatırlamıyorsam. N11 den aldık.Canım siz opstravent i kullanmaya başladınız mı ne kadar a aldınız
Şimdi netten baktım da hormon testlerim 5.güne kadar yapılıyor yazıyor bir araştırsna canımmoonlovers canım bu sabah adetimin 2. Günü hatta 2.5 ve acile gittim. İşlem yapmadılar. Özelden fiyat aldın lh fsh prolaktin e2 tsh sadece 150 lira. Fiyat pahalı gelmedi ama yaptırmadım oraya vereceğim parayla vitamin alırım dedim. Bir sonra ki aya kaldım yine. geçen ay bayram bu ay hafta sonu olmadı maalesef. Diğer testlerimi yaptıracağım artık. Bana 3. Gün olması şart olmayan testleri söyler misin?
@AYBALAM- @Bir melek gelsin kızlar yaptıramadım. Eşim şikayet hattını arayıp şikayet etti ama acil kapsamına girmiyormuş. Saçmalığa bakarmısın. Hasta kayıtta olan adam da özele gidin dedi sanki ben bilmiyorum. Bende devlet hizmetinden neden yararlanamıyorum. Neden özele bir sürü para vereyim dedim çıktım.
Siz çok uyguna almışsınız biz 208 e aldıkYok henüz gelmedi bekliyoruz. 153 falan yanlış hatırlamıyorsam. N11 den aldık.
Benim iki gün falan geliyor öncesindeSenin adeti anlamadım kaç gün kahve leke geliyor
#Hba1c ,insülin direnci,D vitamini,TSH ,prl,progesteron,E2,hemogram,açlık kan şekeri,anti Tg ,anti tpo,T3,t2, ca 125,testosteron,folik asit,ve evlenirken yapılan bulaşıcı hastalık var mı falan diye yapılan Eliza testleri bunlar sağlık ocağında aile hekimin yapar ve diğer değerlerime de bakılsın dersin ,içlerinde adetin 2. 3. Günü yapılacaklar var internetten bakarsın.
#Amh özel yapılıyor laboratuvarlarda önemli buda
#biz genetik bölümünde kromozomlara baktırmıştık aynı yerde pıhtılaşma var mı diye de baktırdım düşüğe gerek yok tüp bebek doktorum istiyor diyebilirsin,
#D vitamini erkek içinde önemli,
#rahim filmi çektirdim tüp bebeğe başlamadan önce buda önemli
#birde histereskopi bunu da başarısız denemeden sonra bakıyorlar.
Bu ilaç nasıl bi ilaç Canım neye ii geliyor çok kullanma YÖK sanırım dün biraz araştırdım amaYok henüz gelmedi bekliyoruz. 153 falan yanlış hatırlamıyorsam. N11 den aldık.
Biz araştırıp alıyoruz. Artık vitamin ala ala biraz tecrübe sahibi olduk diyelim. Sizde araştırın da alın.Siz çok uyguna almışsınız biz 208 e aldık
Sperrayı araştır onun verdiği sonuçları vereceğini düşünüyorum. Eşim de ilk kez kullanacak. Öncesinde 3 ay sperra kullandı sayıya etki etti diye düşünüyorum.Bu ilaç nasıl bi ilaç Canım neye ii geliyor çok kullanma YÖK sanırım dün biraz araştırdım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?