Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Maalesef kuzum. Ben bu ay randevu alıp gideceğim adet günüm hafta içine denk gelirse randevusuz çağırıyor giriş yaptırıp test istiyor sende randevu al git 2. Veya 3. Günü umarım hafta içine denk gelir.
Şehir dışına gideceğim bir de ben. Hala karar vermişte değilim şansımıza inşallah iyi olur

Canım ben Nisan gibi gitmiştim eşimde artış olursa nemde bi baktırayım diye , doktora aynen böyle dedim 3 . Gün falan değildi maden gebelik planı var komple bakalım dedi, Çinko demir bir sürü vitamin , kan değerleri hemoglobin demir bağlama, elisa testleri , amh , tam idrar , karaciğer enzimleri, şeker, enfeksiyon herseye baktı canjm 9 tüp kan verdim düşün

Bunları sağlık ocağında mı hastAne de mi yaptırdın? Bende yaptıracağım.

Bunları sağlık ocağında mı hastAne de mi yaptırdın? Bende yaptıracağım.
Hastanede yaptırdım kadın Doğuma gidip , ama durumu anlatmak gerekiyor bence değilse başlarından savıyorlar, bı gittiğim doktor eşim üzerinde de çok durdu , hsg sordu mutlaka olsun dedi, kanda çok şükür birşey çıkmadı

Tabi bizim durum eşimin değerlerine bağlı artarsa inş doğalla olabilir , değilse tüp bebekten başka çare yok

Şimdi netten baktım da hormon testlerim 5.güne kadar yapılıyor yazıyor bir araştırsna canım

Saklicennet benim tedavi öncesi yaptırdıklarım

Bu ilaç nasıl bi ilaç Canım neye ii geliyor çok kullanma YÖK sanırım dün biraz araştırdım ama
Sperrayı araştır onun verdiği sonuçları vereceğini düşünüyorum. Eşim de ilk kez kullanacak. Öncesinde 3 ay sperra kullandı sayıya etki etti diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…