- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Tamam canım çok sağol. Hafta içi sağlık ocağına gideceğim biryerden başlayayım. Eğitim araştırmadan randevu alırken genetik bölümü vardı ondan mı randevu almam lazım.Saklicennet benim tedavi öncesi yaptırdıklarım
Şuan sperra kullanıyoruz Zaten sayı istediğimi gibi çıkmadı , ne çıktığını tam bilmiyoruz ama 2 milyonun altında ölçüm yapılmıyor demişlerdi bizim ki de sanırım iki milyonun altındaSperrayı araştır onun verdiği sonuçları vereceğini düşünüyorum. Eşim de ilk kez kullanacak. Öncesinde 3 ay sperra kullandı sayıya etki etti diye düşünüyorum.
Maalesef işte her ilaç her bünyeye aynı etkiyi yapmıyor. Biz yanınd birçok şey kullandık biri iyi geldi bu ay ne çıkacak bakacağız.Şuan sperra kullanıyoruz Zaten sayı istediğimi gibi çıkmadı , ne çıktığını tam bilmiyoruz ama 2 milyonun altında ölçüm yapılmıyor demişlerdi bizim ki de sanırım iki milyonun altında
Yok canım ona daha sıra gelmedi henüz başlayamadım. İnofolik omega 3 polen bal çörekotu tarçın kullanmaya başladım. Önümüzde ki ay kullanırım diye düşünüyorum. Sen de mi kullanmayı düşünüyorsun?Kızlar nasılsınız hepiniz? Ameliyattan sonra eşimle ilgilenmekten pek girip halinizi hatrınızı soramadım. Benim yumurtlama zamanım ameliyatla birlikte geçit gittibi Ümit insan diyor keşke denk gelmeseydi Bu arada @saklıcennet canım sen teatrio kullanıyor muusn?
Küçük bir yerde yaşıyoruz kuzum. Merkezde bir yere gitmem gerek. Nasip bakalım hayırlısı hepimiz hakkındaŞehir dışı derken CAnım anlamadım.
Canım sende bi problem yoksa kendi üzerimde pek birşey kullan derim sen bilirsin tabi de , bi Arkadaş hiç sorunu yokken kist oluşturdu bir de onunla uğraştıYok canım ona daha sıra gelmedi henüz başlayamadım. İnofolik omega 3 polen bal çörekotu tarçın kullanmaya başladım. Önümüzde ki ay kullanırım diye düşünüyorum. Sen de mi kullanmayı düşünüyorsun?
Genetikten de sıra almıştık kromozomlar için eşim ve bana birde pıhtılaşma testi yaptırmıştım aynı bölümde.hprmon testlerini de araştır istersen internette 3. 5. Günler yapılır yazıyor.Tamam canım çok sağol. Hafta içi sağlık ocağına gideceğim biryerden başlayayım. Eğitim araştırmadan randevu alırken genetik bölümü vardı ondan mı randevu almam lazım.
Yok kuzum inofolic kullanıyordum bıraktım hatta ne bileyim ameliyattan sonra.. teatrio yu eşime almıştım onu kullanıyor. Sen eşine kullandırıyor musun?Yok canım ona daha sıra gelmedi henüz başlayamadım. İnofolik omega 3 polen bal çörekotu tarçın kullanmaya başladım. Önümüzde ki ay kullanırım diye düşünüyorum. Sen de mi kullanmayı düşünüyorsun?
Eşime de şuan kullandırmıyorum birsürü şey kullanıyor. Üstüne aktardan da bir dünya şey aldık onların sonucunu alayım kullandıracağım. Teatrio DNA yapısı için siz kullanın muhakkak.Yok kuzum inofolic kullanıyordum bıraktım hatta ne bileyim ameliyattan sonra.. teatrio yu eşime almıştım onu kullanıyor. Sen eşine kullandırıyor musun?
Randevu vermiyor anlamadım acaba faaliyette mi değil.Genetikten de sıra almıştık kromozomlar için eşim ve bana birde pıhtılaşma testi yaptırmıştım aynı bölümde.hprmon testlerini de araştır istersen internette 3. 5. Günler yapılır yazıyor.
Kist yapacak şeyler değil ama inşallah olmaz. İnofolik folik asit için bal karışımı da iyi geliyormuş o yüzden. Teatriyoda antioksidan olsun diye. Tüp bebekten önce almak istiyorum. Antioksidan vücutta olmazsa olmaz oksitlerle savaşıp hücre zararını önlüyor.Canım sende bi problem yoksa kendi üzerimde pek birşey kullan derim sen bilirsin tabi de , bi Arkadaş hiç sorunu yokken kist oluşturdu bir de onunla uğraştı
İnş Canım bi sıkıntı olmasın tabi ya bide başka şeylerle uğraşmayalım ne zaman tüp bebek yaptıracaksınKist yapacak şeyler değil ama inşallah olmaz. İnofolik folik asit için bal karışımı da iyi geliyormuş o yüzden. Teatriyoda antioksidan olsun diye. Tüp bebekten önce almak istiyorum. Antioksidan vücutta olmazsa olmaz oksitlerle savaşıp hücre zararını önlüyor.
Geçmiş olsun canim Allah yardimciniz olsun.Kızlar nasılsınız hepiniz? Ameliyattan sonra eşimle ilgilenmekten pek girip halinizi hatrınızı soramadım. Benim yumurtlama zamanım ameliyatla birlikte geçit gittibi Ümit insan diyor keşke denk gelmeseydi Bu arada @saklıcennet canım sen teatrio kullanıyor muusn?
cok komiksin canim yaArkadaşlar İstanbul yanıyor hissedilen sıcaklık 40ın üzerinde çok korkuyorum olan soermlerde ölecek diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?