Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
afilim nasil gidiyor? Bebis nasil?
Cok zorlanıyorum canim .Sütüm tam gelmedi sagmak zorunda kalıyorum. Bebek sarilik olmus mama ile destekliyoruz. Bugun topuk kani verdik cok agladi hala icini cekiyor uyurken. Oyle iste .Hep guzel bir telasin içindeyiz. Sen nasilsin?

Cok zorlanıyorum canim .Sütüm tam gelmedi sagmak zorunda kalıyorum. Bebek sarilik olmus mama ile destekliyoruz. Bugun topuk kani verdik cok agladi hala icini cekiyor uyurken. Oyle iste .Hep guzel bir telasin içindeyiz. Sen nasilsin?
ay yavrum benim. Sarilik cogu bebekte goruluyor korkma. Bende ne yapayim sekerime baktirdim tekrar ama disari cikalacak gibi degil. Evde ufak ufak yapabildigim kadar derleme toparlama seyler yapiyorum cogu zaman yatiyorum

Geçmiş olsun. Genelde yeni doğanlarda sarılık oluyormuş. Çok sık sık emzirmen gerek ama süt yoksa da takviyeyle mecbur. Sezeryan oldu diye mi süt gelmiyor yoksa korkudan mı doğru söyle.
Tatlı telaşları bizde yaşayalım inşallahhhhhhhhh...
Emzirirken dua istiyorum ismimi biliyorsun. Hadi bir gayeret inşallah sizin dualarınız beni de anne yapar. Amin amin amin.

ay yavrum benim. Sarilik cogu bebekte goruluyor korkma. Bende ne yapayim sekerime baktirdim tekrar ama disari cikalacak gibi degil. Evde ufak ufak yapabildigim kadar derleme toparlama seyler yapiyorum cogu zaman yatiyorum
Azalacak insallah saat kurup duzenli beslemeye calisiyorum .Surekli agliyor .Yat tabii en cok ihtiyacin olan sey dinlenmek.Ben bugun 4 saat uyudum o da parca parca
Sagol canim sütüm stresten az .Evde kafami dinleyemiyorum bir turlu.Asama asama mamayi azaltcaz insallah.
Dua ederim tabii ki .Rabbim size de nasip etsin acisiyla tatlisiyla hepsi cok guzel tecrubeler .Mesela emzirirken dik oturdugum icin dikislerim aciyor ama hic sikayetci degilim .Goguslerim yara oldu tam tutamadigi icin .O bile şükür sebebi .Uyurken yanimda olsa da gozlerime bakmasini özlüyorum .Bazen dayanamayıp uyandiriyorum .

Canım biz sarılık olan bebeklerin bileğine sarımsak baglariz bide günde 3-4 kaşık şekerli su veririz her bebekte olur tez zamanda geçer inşallah :)

Canım biz sarılık olan bebeklerin bileğine sarımsak baglariz bide günde 3-4 kaşık şekerli su veririz her bebekte olur tez zamanda geçer inşallah :)
Ilk kez duydum sarimsak olayini :) Normalde ben ilk 6 ay su bile vermeyecektim ama süt gelmeyince mamaya basladik .Mama verince su kesinlikle verilmeli Hayal ettigim gibi olmadi.Bizde de bebege altin takilir yikama suyuna altin koyulur .Tabii bizim gobek daha dusmedi yikamasik kirlos takiliyoruz bir haftadır. Ama cennet kokuyor .

Kızlar bugün düşüğün 27. Günü. Dr korunma dedi. Bizde adetin 12,14,16, günleri değerlendirdik. 12 gün önce evde test yaptım hayalet bi çizği vardı. Bugün test yaptım daha koyu 2. çizgi çıktı. Bu 2. Çizgi acaba hala düşüğün etkisi mi yoksa yine mi gebelik oldu ???

Zeynepcim hiç birşey anlamadım 27. Günü 12 Evvel nasıl hayalet çizgi çıktı ki!!! Çok erken değil mi?
Umarım bugün yaptığın test doğrudur. Hadi inşallah.

Kuzum benım mis gibi kokuyordur tabi sık sık emzir canım büyük ihtimalle uyuyordur hep ama azıcık burnuyla oyna :) sık sık ezmirki sütünde gelsin süt gelmesene emzir iner sütün

canim hastahanede bebegi yikadilar mi?

bende seni merak ediyordum. Nasilsin canim? Gebelik olabilir canim cunku uzerinden gecmis baya

Düştüğün etkisiyle test nasıl pozitif çıkacak ilk defa duydum bence hamilesin

Canım benim hemen düşmüyor değerler. Ama dediğin gibi adet olmadanda hamile kalanlar var. Umarım Rabbim bekletmeden tekrar güldürür yüzünü.

Canım benim hemen düşmüyor değerler. Ama dediğin gibi adet olmadanda hamile kalanlar var. Umarım Rabbim bekletmeden tekrar güldürür yüzünü.
Evet hemen düşmez diye düşündüm bende. Kafamı karıştıran taraf 12 gün önce test yaptım yine pozitifti ama bu biraz daha silikti. Bugün 12 gün geçti üzerinden çift çizgi yine ama biraz daha koyu gibi. Yarın test yapıcam. Kaç çıkarsa artık iki gün sonra tekrarlıycam eğer artarsa değer pozitiftir. Bakalım kısmet artık bahtımıza ne çıkarsa....

Kuzum benım mis gibi kokuyordur tabi sık sık emzir canım büyük ihtimalle uyuyordur hep ama azıcık burnuyla oyna :) sık sık ezmirki sütünde gelsin süt gelmesene emzir iner sütün
Insallah canim .Sarılıkve mama uyku yapiyor. Uyaninca da huzursuzluk .3 saat uyanik kaldigi oluyor .
canim hastahanede bebegi yikadilar mi?

bende seni merak ediyordum. Nasilsin canim? Gebelik olabilir canim cunku uzerinden gecmis baya
Yok canim doğduğunda cildindeki madde koruyucu gorevinde.Onu vucudunun emmesi gerekiyormus .Hala banyo yapmadik gobegi dusmedi .Hastanede cok guzel temizlemisler ben ameliyattan cikana kadar .

Evet en garantisi o olacaktır. Hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…