Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok şaşkınim ilk defa duydum boyle bişe hayırlısı olsun inşallah canım

Kuzum ilk silik çıkan düştüğün etkisinden bence ama sonraki daha koyu çıkan hamilelik göstergesi diye düşünüyorum. Rabbim sağlıklı hayır evlat verir inşallah.

Kizlar nerelerdesiniz neler yapiyorsunuz ... calismalar nasil gidiyor ...ben artk az da olsa akisina biraktm bi tesste iyi cikiyor degelr bi tesste kotu sanki ayni yrde sayiyorum ilaclrda dunya para tup icin de dha var ama rahim filmi falanda ceklmek lazm bilemyrm ole geciyr gunler dna hasar testi yaotrp ona gore ilac alacgm .siz nelr yapyrsnz canlar

Y yeliz_dilaver canım sen opstravent almıştın değil mi? İsimdekiler kısmının fotosunu atar mısın? Benim sipariş ettiğimde saw palmetto yok. İnternette yazan içerikle çok farklılıkları var. Sende ki nasıl???

Eklentiler

• image.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 45
Regli yeni bitti yeni ay yeni umutlar. :)

Eklentiler

• image.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 46
Bizde de Yok canım
İnternette baktın mı hatta kk da bile bir bayan proxeed plus ve opstraventi karşılaştırmış içeriği vardı bizim aldığımdan farklı ama demek ki değişti benim ki dedim acaba sahte mi? Fakat seninki de aynı. Yapacak birşey Yok yine de fena sayılmaz.

Canım eşime doktor verdi hatta hangi eczanede olduğunu kendisi söyledi inş bu bununla karınca adımı dahi olsa ilerleriz ona bile razıyım çünkü artık sürekli azaldığı için hiç sperm kalmayacak die korkmaya başladık canım bn eşime hergün keçiboynuzu kürü ve pekmezi de içiriyorum çakırı suyunda mı başlasam acaba bi sıkıntı olurmu sence

İnşallah faydası olur. İçindeki bitki özleri çok iyi maca bitkisi var 400 mg spermi yükseltiyor. İnşallah sizde de işe yarar. Keçiboynuzu ver çakşır için birşey diyemeyeceğim istersen gece yatarken 1 çay bardağı ver. Ben çakşırı yeni kullanıyorum sonucu almadık henüz. Siz ne zaman test yaptıracaksınız?
Eşim Bayram’dan önce yaptıracakmış.

Çok şükür iyiyim canım bende evle uğraşıyorum boya yapiliyor bebek işine Eylüle kadar ara verdik misafirlerim gelicek öyle geçiyor zaman :)
dikkat et kendini cok yorma Allah kolaylik versin.

ne zaman baslayacaksiniz camim tup bebek di mi? Ayy annemlerde kalirken nem beni oldurmustu bizim en azindan biraz daha iyi ama sicak cok yine de

evet bende onun icin sordum hastajaneye ozel olaral soylediniz mi yoksa yikamamalari gerektigini biliyorlar miydi?

Kizlar ... Cok sicak yaa .. Canim Beth18 nasil dayaniyorsun bu sicaga, dogum ne zaman?
evet canim cok sicak. Ne yapiyorum aksama kadar evdeyim disari cok cikmiyorum. Aksam esimle cikiyoruz 1 saat kadar yuruyup dönuyoruz canim. Ekimin basinda Allah nasip ederse. Senin nasil gidiyor? Kac hafta oldun?

Hastanenin yenidogan servisi 4 4 luktu .Her konuda onlar bizi yonlendirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…