- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Çok şaşkınim ilk defa duydum boyle bişe hayırlısı olsun inşallah canımEvet hemen düşmez diye düşündüm bende. Kafamı karıştıran taraf 12 gün önce test yaptım yine pozitifti ama bu biraz daha silikti. Bugün 12 gün geçti üzerinden çift çizgi yine ama biraz daha koyu gibi. Yarın test yapıcam. Kaç çıkarsa artık iki gün sonra tekrarlıycam eğer artarsa değer pozitiftir. Bakalım kısmet artık bahtımıza ne çıkarsa....
Kuzum ilk silik çıkan düştüğün etkisinden bence ama sonraki daha koyu çıkan hamilelik göstergesi diye düşünüyorum. Rabbim sağlıklı hayır evlat verir inşallah.Evet hemen düşmez diye düşündüm bende. Kafamı karıştıran taraf 12 gün önce test yaptım yine pozitifti ama bu biraz daha silikti. Bugün 12 gün geçti üzerinden çift çizgi yine ama biraz daha koyu gibi. Yarın test yapıcam. Kaç çıkarsa artık iki gün sonra tekrarlıycam eğer artarsa değer pozitiftir. Bakalım kısmet artık bahtımıza ne çıkarsa....
Regli yeni bitti yeni ay yeni umutlar. :)Kizlar nerelerdesiniz neler yapiyorsunuz ... calismalar nasil gidiyor ...ben artk az da olsa akisina biraktm bi tesste iyi cikiyor degelr bi tesste kotu sanki ayni yrde sayiyorum ilaclrda dunya para tup icin de dha var ama rahim filmi falanda ceklmek lazm bilemyrm ole geciyr gunler dna hasar testi yaotrp ona gore ilac alacgm .siz nelr yapyrsnz canlar
Y yeliz_dilaver canım sen opstravent almıştın değil mi? İsimdekiler kısmının fotosunu atar mısın? Benim sipariş ettiğimde saw palmetto yok. İnternette yazan içerikle çok farklılıkları var. Sende ki nasıl???
Y yeliz_dilaver canım sen opstravent almıştın değil mi? İsimdekiler kısmının fotosunu atar mısın? Benim sipariş ettiğimde saw palmetto yok. İnternette yazan içerikle çok farklılıkları var. Sende ki nasıl???
İnternette baktın mı hatta kk da bile bir bayan proxeed plus ve opstraventi karşılaştırmış içeriği vardı bizim aldığımdan farklı ama demek ki değişti benim ki dedim acaba sahte mi? Fakat seninki de aynı. Yapacak birşey Yok yine de fena sayılmaz.Bizde de Yok canım
Canım eşime doktor verdi hatta hangi eczanede olduğunu kendisi söyledi inş bu bununla karınca adımı dahi olsa ilerleriz ona bile razıyım çünkü artık sürekli azaldığı için hiç sperm kalmayacak die korkmaya başladık canım bn eşime hergün keçiboynuzu kürü ve pekmezi de içiriyorum çakırı suyunda mı başlasam acaba bi sıkıntı olurmu senceİnternette baktın mı hatta kk da bile bir bayan proxeed plus ve opstraventi karşılaştırmış içeriği vardı bizim aldığımdan farklı ama demek ki değişti benim ki dedim acaba sahte mi? Fakat seninki de aynı. Yapacak birşey Yok yine de fena sayılmaz.
İnşallah faydası olur. İçindeki bitki özleri çok iyi maca bitkisi var 400 mg spermi yükseltiyor. İnşallah sizde de işe yarar. Keçiboynuzu ver çakşır için birşey diyemeyeceğim istersen gece yatarken 1 çay bardağı ver. Ben çakşırı yeni kullanıyorum sonucu almadık henüz. Siz ne zaman test yaptıracaksınız?Canım eşime doktor verdi hatta hangi eczanede olduğunu kendisi söyledi inş bu bununla karınca adımı dahi olsa ilerleriz ona bile razıyım çünkü artık sürekli azaldığı için hiç sperm kalmayacak die korkmaya başladık canım bn eşime hergün keçiboynuzu kürü ve pekmezi de içiriyorum çakırı suyunda mı başlasam acaba bi sıkıntı olurmu sence
Emzirirken dua ettim senin icin canim .Hanimlar merhaba nasilsiniz. Cuma günü ilk aşilamami oluyorum. Yumurtalarim iyi gelismis. Insallah tutar. Lütfen dua edin...
Yeni kullanmaya başladıysanız hemen sonuç vermez.Canım eşim 15 gün önce yaptırmıştı sonuç hüsran dı
Daha 4 gün oldu canım bi kutu bitsin test verecek bi ayda azda olsa bi değişme olurYeni kullanmaya başladıysanız hemen sonuç vermez.
dikkat et kendini cok yorma Allah kolaylik versin.Çok şükür iyiyim canım bende evle uğraşıyorum boya yapiliyor bebek işine Eylüle kadar ara verdik misafirlerim gelicek öyle geçiyor zaman :)
ne zaman baslayacaksiniz camim tup bebek di mi? Ayy annemlerde kalirken nem beni oldurmustu bizim en azindan biraz daha iyi ama sicak cok yine deAh canım aynen kendimi biryerlere atsam diyorum. Biz bu sene tatile de gidemiyoruz. Tüp bebek yaptıracağız diye kaldık istanbulda. Arada bir çevre illere gidiyoruz. Ama yanıyor buralar dışarıya bile çıkılmaz bu sıcakta sen de şakın çıkma. :)
evet bende onun icin sordum hastajaneye ozel olaral soylediniz mi yoksa yikamamalari gerektigini biliyorlar miydi?Insallah canim .Sarılıkve mama uyku yapiyor. Uyaninca da huzursuzluk .3 saat uyanik kaldigi oluyor .
Yok canim doğduğunda cildindeki madde koruyucu gorevinde.Onu vucudunun emmesi gerekiyormus .Hala banyo yapmadik gobegi dusmedi .Hastanede cok guzel temizlemisler ben ameliyattan cikana kadar .
evet canim cok sicak. Ne yapiyorum aksama kadar evdeyim disari cok cikmiyorum. Aksam esimle cikiyoruz 1 saat kadar yuruyup dönuyoruz canim. Ekimin basinda Allah nasip ederse. Senin nasil gidiyor? Kac hafta oldun?Kizlar ... Cok sicak yaa .. CanimBeth18 nasil dayaniyorsun bu sicaga, dogum ne zaman?
Hastanenin yenidogan servisi 4 4 luktu .Her konuda onlar bizi yonlendirdidikkat et kendini cok yorma Allah kolaylik versin.
ne zaman baslayacaksiniz camim tup bebek di mi? Ayy annemlerde kalirken nem beni oldurmustu bizim en azindan biraz daha iyi ama sicak cok yine de
evet bende onun icin sordum hastajaneye ozel olaral soylediniz mi yoksa yikamamalari gerektigini biliyorlar miydi?
evet canim cok sicak. Ne yapiyorum aksama kadar evdeyim disari cok cikmiyorum. Aksam esimle cikiyoruz 1 saat kadar yuruyup dönuyoruz canim. Ekimin basinda Allah nasip ederse. Senin nasil gidiyor? Kac hafta oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?