Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya benim 4 tane yumurtam iyi gelismis durumda. Insallah bir tanesi bari tutar. Cok yumurtanin iyi gelismesi iyi midir hanimlar

Burada ne hikayeler okuyorum herkesin hikayesi farklı ve zor biliyorum ama çok sinirim bozuldu bugün regl oldum, çoğu kişinin hiç çaba harcamadan sahip olduğuna ben neden yıllardır uğraştığım halde sahip olamıyorum..her ay hüsrana uğramaktan bıktım.. bağıra bağıra ağlamak istiyorum..

Ya benim 4 tane yumurtam iyi gelismis durumda. Insallah bir tanesi bari tutar. Cok yumurtanin iyi gelismesi iyi midir hanimlar
4 yumurta cok iyi insallah guzel sonuclanir tedavjn
boyle isyan etme Allah bizlere bu derdi verdi bu bizim sinavimiz. Insallah sende bir gun hamile kalirsan tum bu sıkintilari unutacaksin. Bebegini dusuneceksin. Moralini yuksek tutman cok onwmli

Ya arkadaşlar rüyamda sürekli erkek bebeğim olmuş görüyorum, emziriyorum sürekli sanki doymuyor gibi ve iyi bakamıyorum tutamıyorum ama gördüğüm bebek 7 8 aylık hep,sanırım rüyalarda anne olacağım sadece olmayacak hissine kapılıyorum yine buaralar (

hep dualarimdasiniz ama ayrica da ederim

oncesinde hastahaneye gidip gelirken de sorabilirim 5 dk yurume mesafesinde hastajanem o konuda sansliyim nasilsin? Bebis guzelce emmeye basladi mi?
Emme sureci cok zormus .Ozellikle gece tutamıyor memeyi o aclikla sinirlenip agliyor .Ben de yoruluyorum o da yoruluyor.

Ben de hep ruyamda bebek görürdüm

Ahh iste canm buda bizm sinavimiz naapm ya sabir edecgz mukafatini alacagz ya da isyan edip obur dunyamizida helak edecgz secim bizim .diyorm ama ben de kalbime soz gecrym(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…