- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
Allah razi olsun canim benim...Emzirirken dua ettim senin icin canim .
Canım aşılama için fazla olmuş yumurta ama kaç ml o 4 tanesi oda önemliYa benim 4 tane yumurtam iyi gelismis durumda. Insallah bir tanesi bari tutar. Cok yumurtanin iyi gelismesi iyi midir hanimlar
Canım klomeni ne kadar kullandınYa benim 4 tane yumurtam iyi gelismis durumda. Insallah bir tanesi bari tutar. Cok yumurtanin iyi gelismesi iyi midir hanimlar
En kücüğu 14 müşCanım aşılama için fazla olmuş yumurta ama kaç ml o 4 tanesi oda önemli
5 gün kullandimCanım klomeni ne kadar kullandın
İnsallah tutar canım olumlu düşün
Canım ben 2 defa yaptırdım belki biliyorsundur 18 e ulaştığında ve en fazla 19-20 ml olduğunda çatlatma iğnesi vuruluyor bunun altında olanlar değersiz en büyüğü kactiEn kücüğu 14 müş
4 yumurta cok iyi insallah guzel sonuclanir tedavjnYa benim 4 tane yumurtam iyi gelismis durumda. Insallah bir tanesi bari tutar. Cok yumurtanin iyi gelismesi iyi midir hanimlar
boyle isyan etme Allah bizlere bu derdi verdi bu bizim sinavimiz. Insallah sende bir gun hamile kalirsan tum bu sıkintilari unutacaksin. Bebegini dusuneceksin. Moralini yuksek tutman cok onwmliBurada ne hikayeler okuyorum herkesin hikayesi farklı ve zor biliyorum ama çok sinirim bozuldu bugün regl oldum, çoğu kişinin hiç çaba harcamadan sahip olduğuna ben neden yıllardır uğraştığım halde sahip olamıyorum..her ay hüsrana uğramaktan bıktım.. bağıra bağıra ağlamak istiyorum..
cok iyi bende yapilip yapilmadigini bilmiyorum ama yazili bir sekilde verecegim yikamayin diyeHastanenin yenidogan servisi 4 4 luktu .Her konuda onlar bizi yonlendirdi
hadi insallah canimBeth18 sene sonu inşallah.
Canim hiç bilmiyorum inan ki ama yeterli dedi doktor.Canım ben 2 defa yaptırdım belki biliyorsundur 18 e ulaştığında ve en fazla 19-20 ml olduğunda çatlatma iğnesi vuruluyor bunun altında olanlar değersiz en büyüğü kacti
Teşekkür ederim dua edin..4 yumurta cok iyi insallah guzel sonuclanir tedavjn
boyle isyan etme Allah bizlere bu derdi verdi bu bizim sinavimiz. Insallah sende bir gun hamile kalirsan tum bu sıkintilari unutacaksin. Bebegini dusuneceksin. Moralini yuksek tutman cok onwmli
Sormak icin vaktin olur merak etme en az 2 saat önce yatisini yapiyorlar.cok iyi bende yapilip yapilmadigini bilmiyorum ama yazili bir sekilde verecegim yikamayin diye
hadi insallah canim
hep dualarimdasiniz ama ayrica da ederimTeşekkür ederim dua edin..
oncesinde hastahaneye gidip gelirken de sorabilirim 5 dk yurume mesafesinde hastajanem o konuda sansliyimSormak icin vaktin olur merak etme en az 2 saat önce yatisini yapiyorlar.
Emme sureci cok zormus .Ozellikle gece tutamıyor memeyi o aclikla sinirlenip agliyor .Ben de yoruluyorum o da yoruluyor.hep dualarimdasiniz ama ayrica da ederim
oncesinde hastahaneye gidip gelirken de sorabilirim 5 dk yurume mesafesinde hastajanem o konuda sansliyimnasilsin? Bebis guzelce emmeye basladi mi?
Ben de hep ruyamda bebek görürdümYa arkadaşlar rüyamda sürekli erkek bebeğim olmuş görüyorum, emziriyorum sürekli sanki doymuyor gibi ve iyi bakamıyorum tutamıyorum ama gördüğüm bebek 7 8 aylık hep,sanırım rüyalarda anne olacağım sadeceolmayacak hissine kapılıyorum yine buaralar (
Etkisinden bütün gün çıkamıyorum psikolojim bozuluyorBen de hep ruyamda bebek görürdüm
Yeni kullanmaya başladıysanız hemen sonuç vermez.
.canım siz proxeed plus kullanmışmış dınızDaha 4 gün oldu canım bi kutu bitsin test verecek bi ayda azda olsa bi değişme olur
Ahh iste canm buda bizm sinavimiz naapm ya sabir edecgz mukafatini alacagz ya da isyan edip obur dunyamizida helak edecgz secim bizim .diyorm ama ben de kalbime soz gecrymBurada ne hikayeler okuyorum herkesin hikayesi farklı ve zor biliyorum ama çok sinirim bozuldu bugün regl oldum, çoğu kişinin hiç çaba harcamadan sahip olduğuna ben neden yıllardır uğraştığım halde sahip olamıyorum..her ay hüsrana uğramaktan bıktım.. bağıra bağıra ağlamak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?