Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ahh iste canm buda bizm sinavimiz naapm ya sabir edecgz mukafatini alacagz ya da isyan edip obur dunyamizida helak edecgz secim bizim .diyorm ama ben de kalbime soz gecrym(

Hepimizde var umutsuzluk örneğin ben önümüzdeki ay tüp bebeği tekrar deneyelim diyoruz ama ben tekrar hüsrana uğramaktan korkuyorum. İçimde hiç yapmak gelmiyor nerde yapacağız hangi yöntemi seçeceğiz bir sürü sıkıntı

Etkisinden bütün gün çıkamıyorum psikolojim bozuluyor rüya tabirinde de iyi olduğu ve güzel haberlere işaretmiş.İnşallah bende senin gibi hamile kalıp sağsalim kucağıma alabilirim .
Insallah canim.Surekli beynin bu mesele uzerine düşündüğü icin oluyor.

Merkeze karar verdinmi nerde yapacağına
Ben iki merkez arasında kaldım. Şişli memorial birde perican ablanın tüp bebek yaptırdığı emsey var 7 yumurtadan 5 tanesi 5. Güne gelmişti birde eğitim araştırma hastanesinde tanıdığı eşmeyin embriyoloğunun cihazlarının iyi olduğunu söyleyip yönlendirmiş. İkisi arasındaki kararımı nasıl veririm bilmiyorum.

Hepimiz kisin ne guzel hevesli hevesli vitamin soryrdk brbmize duale edyrdk... bahar geldi umutlar tavan yapmsti ki cogumuz hayal kirikligi yasadk smdi ise nerdeyse pes etms dogl olmaycgna inams gibiyz ... ben de artk dusunmeye calsyrm bi kac ay dha .. kizlar guclu olalam elimzden geleni imkanlarmz el verdgnce yapalm eger olmzsa da her gunumuzu cocuk cocul dye gecrlmylm ins ben suan kafami az da olsa rahat brktm o yuzden kimsenn hamilegyle cocugula ilginmymrm gormezden duyamzdn gelyrm daha hzurluym sanki .

canim sen baskenti de dusunyrdun sanki ole mi konusmstk hulisi beyi ?
Evt o da aklımdaydı ama kalabalık olması bide pgt yöntemi kullanmamaları embrio dondurmamaları başkent düşüncemi azalttı pgt ye takmış durumdayım şuan cok bi bilgim yok gerçi ama görüşmeden sonra netleşir cnm

Masallah Allah bir avazda kurtarsin cnm. Cok sukur bendede hersey yolunda sadece sicaklar cok yoruyor. Spor yapiyorum iyi besleniyorum bol su iciyorum vs .. Cumartesi renkli doblerde gorecehiz tosunumuzu :) 23 hafta olcaz hayirlisiyla

Kızlar benimde artık doğal olmasından yana hiç umudum kalmadı o yüzden buraya pek girmiyorum şimdi ank da tüp bebek merkezlerini araştırıyorum recai papuccu ağır basıyor fikri olan varmı bu konuda?
Evet .. Benim bir ark min ablasi 17 18 sene once hic bir dr olmaz derken.ve umitsizken onda ki o zamanin teknolojisinde bebek sahibi olmusdu. Bende 15 sene once birgun adet agrilarim icin muayenehanesine gitmisdim. Yillar sonra bu konulari arastirirken int de gordum. Bence hala cok basarilidir .. iyi arastirmak lazim .. hakkinda hayirlisi neyse sifa kimin.elindeysr Rabbim onu nasip etsin cnm

Pericanin yaptigi yer yakın gidip bir görüşmeyi düşünüyorum

Masallah Allah bir avazda kurtarsin cnm. Cok sukur bendede hersey yolunda sadece sicaklar cok yoruyor. Spor yapiyorum iyi besleniyorum bol su iciyorum vs .. Cumartesi renkli doblerde gorecehiz tosunumuzu :) 23 hafta olcaz hayirlisiyla
Ne guzel yapiyosun. Bende cok su icmeye calisiyorum. Spor olarakta yuruyus cok iyi geliyor her gun bir saat. Renkli dobler dedigin ayrintili ultrason mu canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…