- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Ahh iste canm buda bizm sinavimiz naapm ya sabir edecgz mukafatini alacagz ya da isyan edip obur dunyamizida helak edecgz secim bizim .diyorm ama ben de kalbime soz gecrym(
Beth18 sene sonu inşallah.
Insallah canim.Surekli beynin bu mesele uzerine düşündüğü icin oluyor.Etkisinden bütün gün çıkamıyorum psikolojim bozuluyorrüya tabirinde de iyi olduğu ve güzel haberlere işaretmiş.İnşallah bende senin gibi hamile kalıp sağsalim kucağıma alabilirim .
Evet kullandık 6 kutu hiçbir işe yaramadı maalesef ...canım siz proxeed plus kullanmışmış dınız
Ben iki merkez arasında kaldım. Şişli memorial birde perican ablanın tüp bebek yaptırdığı emsey var 7 yumurtadan 5 tanesi 5. Güne gelmişti birde eğitim araştırma hastanesinde tanıdığı eşmeyin embriyoloğunun cihazlarının iyi olduğunu söyleyip yönlendirmiş. İkisi arasındaki kararımı nasıl veririm bilmiyorum.Merkeze karar verdinmi nerde yapacağına
canim sen baskenti de dusunyrdun sanki ole mi konusmstk hulisi beyi ?Kızlar benimde artık doğal olmasından yana hiç umudum kalmadı o yüzden buraya pek girmiyorum şimdi ank da tüp bebek merkezlerini araştırıyorum recai papuccu ağır basıyor fikri olan varmı bu konuda?
Evt o da aklımdaydı ama kalabalık olması bide pgt yöntemi kullanmamaları embrio dondurmamaları başkent düşüncemi azalttı pgt ye takmış durumdayım şuan cok bi bilgim yok gerçi ama görüşmeden sonra netleşir cnmcanim sen baskenti de dusunyrdun sanki ole mi konusmstk hulisi beyi ?
Masallah Allah bir avazda kurtarsin cnm. Cok sukur bendede hersey yolunda sadece sicaklar cok yoruyor. Spor yapiyorum iyi besleniyorum bol su iciyorum vs .. Cumartesi renkli doblerde gorecehiz tosunumuzu :) 23 hafta olcaz hayirlisiyladikkat et kendini cok yorma Allah kolaylik versin.
ne zaman baslayacaksiniz camim tup bebek di mi? Ayy annemlerde kalirken nem beni oldurmustu bizim en azindan biraz daha iyi ama sicak cok yine de
evet bende onun icin sordum hastajaneye ozel olaral soylediniz mi yoksa yikamamalari gerektigini biliyorlar miydi?
evet canim cok sicak. Ne yapiyorum aksama kadar evdeyim disari cok cikmiyorum. Aksam esimle cikiyoruz 1 saat kadar yuruyup dönuyoruz canim. Ekimin basinda Allah nasip ederse. Senin nasil gidiyor? Kac hafta oldun?
Evet .. Benim bir ark min ablasi 17 18 sene once hic bir dr olmaz derken.ve umitsizken onda ki o zamanin teknolojisinde bebek sahibi olmusdu. Bende 15 sene once birgun adet agrilarim icin muayenehanesine gitmisdim. Yillar sonra bu konulari arastirirken int de gordum. Bence hala cok basarilidir .. iyi arastirmak lazim .. hakkinda hayirlisi neyse sifa kimin.elindeysr Rabbim onu nasip etsin cnmKızlar benimde artık doğal olmasından yana hiç umudum kalmadı o yüzden buraya pek girmiyorum şimdi ank da tüp bebek merkezlerini araştırıyorum recai papuccu ağır basıyor fikri olan varmı bu konuda?
Pericanin yaptigi yer yakın gidip bir görüşmeyi düşünüyorumBen iki merkez arasında kaldım. Şişli memorial birde perican ablanın tüp bebek yaptırdığı emsey var 7 yumurtadan 5 tanesi 5. Güne gelmişti birde eğitim araştırma hastanesinde tanıdığı eşmeyin embriyoloğunun cihazlarının iyi olduğunu söyleyip yönlendirmiş. İkisi arasındaki kararımı nasıl veririm bilmiyorum.
Ne guzel yapiyosun. Bende cok su icmeye calisiyorum. Spor olarakta yuruyus cok iyi geliyor her gun bir saat. Renkli dobler dedigin ayrintili ultrason mu canim?Masallah Allah bir avazda kurtarsin cnm. Cok sukur bendede hersey yolunda sadece sicaklar cok yoruyor. Spor yapiyorum iyi besleniyorum bol su iciyorum vs .. Cumartesi renkli doblerde gorecehiz tosunumuzu :) 23 hafta olcaz hayirlisiyla
Proxeed bizde de işe yaramadı canım bu gün İstanbul a gidecez eşimin samimi olduğu bi doktor var birde onunla görüşecek bakalım o ne diyecekEvet kullandık 6 kutu hiçbir işe yaramadı maalesef ..
Canım inşallah hayırlı pozitif sonuç alırsınAşılamamı oldum geldim yatiyorum hanimlar
Insallah canim dua edin Allah razi olsun... Çapada yaptirdim. Insallah güzel sonuclar gelir.Canım inşallah hayırlı pozitif sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?