- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
BAna da çok yakın olmasa da memoriala göre çok yakın sayılır. Görüşmeyi bana da yazar mısın?Pericanin yaptigi yer yakın gidip bir görüşmeyi düşünüyorum
Sayı problemdi değil mi? Sayıyı hormonlar çok etkiliyor. Bakalım dr ne diyecek. Buraya da yaz olur mu dr söyledikleriniz.Proxeed bizde de işe yaramadı canım bu gün İstanbul a gidecez eşimin samimi olduğu bi doktor var birde onunla görüşecek bakalım o ne diyecek
Tabiki! Herkese yer var. Hoşgeldin ve geçmiş olsun. Bizlere kendinden bahsedebilirsin.merhabalarr banada aranızda yer varmı
Ben yeni başladım muammer doğan a gidiyorum . Başkası tavsiye etti fiyat olarak da çok daha iyi . İğnelerde bugün 7. GünümKızlar benimde artık doğal olmasından yana hiç umudum kalmadı o yüzden buraya pek girmiyorum şimdi ank da tüp bebek merkezlerini araştırıyorum recai papuccu ağır basıyor fikri olan varmı bu konuda?
Hayirli olsun canım yarın ilişki olcak biliyorsundur güzel sonuç al inşallah :)Aşılamamı oldum geldim yatiyorum hanimlar
Canım bizim sadece prolaktin hormonunda sıkıntı vardı oda etkiler miSayı problemdi değil mi? Sayıyı hormonlar çok etkiliyor. Bakalım dr ne diyecek. Buraya da yaz olur mu dr söyledikleriniz.
Etkiler CAnım. Prolaktin fsh testosteron sayıyı etkiler.Canım bizim sadece prolaktin hormonunda sıkıntı vardı oda etkiler mi
Benim akrabamada 22 sene önce tüp bebek yaptı oğlu oldu şükür işte o yüzden biraz daha içim ısındıEvet .. Benim bir ark min ablasi 17 18 sene once hic bir dr olmaz derken.ve umitsizken onda ki o zamanin teknolojisinde bebek sahibi olmusdu. Bende 15 sene once birgun adet agrilarim icin muayenehanesine gitmisdim. Yillar sonra bu konulari arastirirken int de gordum. Bence hala cok basarilidir .. iyi arastirmak lazim .. hakkinda hayirlisi neyse sifa kimin.elindeysr Rabbim onu nasip etsin cnm
Tatlım rapor kabul ediyorsa. Muhakkak rapor çıkartmalısın.Benim akrabamada 22 sene önce tüp bebek yaptı oğlu oldu şükür işte o yüzden biraz daha içim ısındı
Özelde nerde çalışıyor hangi teknikleri kullanıcak konustunuzmu?hayırlı olsun tedaviniz Rabbim emellerinizi geri çevirmesinBen yeni başladım muammer doğan a gidiyorum . Başkası tavsiye etti fiyat olarak da çok daha iyi . İğnelerde bugün 7. Günüm
Telde konustumda heyet raporu alınmalıymış şansımızı denicez rapor konusunda yüz yüze görüşmede daha netleşir benimkisi şimdi ufak bi araştırma cnm birden karar vermesi zor die aklımda tutuyorumTatlım rapor kabul ediyorsa. Muhakkak rapor çıkartmalısın.
Evet canim 2 gunde bir dediler yarindan itibaren:) sayi iyiydi 56 milyondu. Insallah tutar ya.Hayirli olsun canım yarın ilişki olcak biliyorsundur güzel sonuç al inşallah :)
Insallah canim ya :) isterim iki tane de olsa. 4 yumurtam vardi bir tanesi bari olsa diyorum artik hayirlisi...Hatice Meryem CAnım rabbim hayırlı etsin inşallah. Çok isterim hemen hamiş kalırsın. Birde ikiz oldu mu değmeyin keyfimize.
Raporu muhakkak düşün. Sayı az olunca hemen veriyorlarmış. Limonlu daha iyi bilir ama bende araştırdım. İlk denemenin %30unu devlet karşılıyor + ilaçlarının da çoğunu karşılıyor. Bizim için avantaj olur. İnşallah bende hızımızın düşüklüğünden yararlanabilirim.Telde konustumda heyet raporu alınmalıymış şansımızı denicez rapor konusunda yüz yüze görüşmede daha netleşir benimkisi şimdi ufak bi araştırma cnm birden karar vermesi zor die aklımda tutuyorum
Canm sen asilama dusunyr musun.rapor icin lazm olrsa dusunr musunTelde konustumda heyet raporu alınmalıymış şansımızı denicez rapor konusunda yüz yüze görüşmede daha netleşir benimkisi şimdi ufak bi araştırma cnm birden karar vermesi zor die aklımda tutuyorum
teşekkür ederim.Tabiki! Herkese yer var. Hoşgeldin ve geçmiş olsun. Bizlere kendinden bahsedebilirsin.
Dr kontrolünde ilerleyin. Sonuca ulaşamadığınız taktirde takviyeleri arttırarak devam edersiniz. Burada da emin olun bir çok şeyi öğrenebilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun. Bir gün muhakkak olacak.teşekkür ederim.
36 yaşındayım 6 yaşında bir oğlum var 15 ayda tedavi uygulamaksızın oldu, 2,5 yıldır 2. bebiş istiyoruz fakat olmuyor bu hafta eşime test yaptırdık sperm hareket azlığı var morfolojde sıkıntı yok,lökosit yok, dr omepaQ10 diye bir multivitamin takviyesi verdi, onun dışında herhangib irşeye gerek duymadı varkosel 1. aşama varmış fakat bu çocuğa engel değil dedi hergün düzenli yürüyüş önerdi, doğal beslenme ve stresten uzak bir yaşam önerdi.
dün akşam itibariyle eşime keçiboynuzu kürü başladım. bu süreçte belki sizlerden destek alırım diye yanınıza geldim
ah teşekkür ederim inş. herkes güzel haberler alır emeklerinin kaşrılığını görür bazı bebekler zor geliyor yoruyor tecrübeyle sabittir Ama oluyor Allahın izniyle sabır dua ve sebeplere sarılmak lazımDr kontrolünde ilerleyin. Sonuca ulaşamadığınız taktirde takviyeleri arttırarak devam edersiniz. Burada da emin olun bir çok şeyi öğrenebilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun. Bir gün muhakkak olacak.
Ne mutlu size ki bir tane evladınız var. Maaşallah allah bağışlasın. Bana rüya gibi geliyor. 1 tane olsa 2.ye uğraşırmıyım bilmiyorum. 1 tane bile yeter. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.ah teşekkür ederim inş. herkes güzel haberler alır emeklerinin kaşrılığını görür bazı bebekler zor geliyor yoruyor tecrübeyle sabittir Ama oluyor Allahın izniyle sabır dua ve sebeplere sarılmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?