Hayirli ugurlu olsun insallah.Aşılamamı oldum geldim yatiyorum hanimlar
hosgeldiniz insallah olur bi bebis dahaah teşekkür ederim inş. herkes güzel haberler alır emeklerinin kaşrılığını görür bazı bebekler zor geliyor yoruyor tecrübeyle sabittir Ama oluyor Allahın izniyle sabır dua ve sebeplere sarılmak lazım
İnanın evlat.çok tatlı yaşadığınız bütün sıkıntıları unutturuyor. İnş o günleri Allahım. Sizlere de gösterir. Hiç uğraşmadan olsun insNe mutlu size ki bir tane evladınız var. Maaşallah allah bağışlasın. Bana rüya gibi geliyor. 1 tane olsa 2.ye uğraşırmıyım bilmiyorum. 1 tane bile yeter. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.
Allahım hayırlı evlat versin insKızlar iyi akşam bugün doktora gittik benim bebiş erkekmisbiraz şaşkın birazda heyecanlıyım Allah'ım hayirlisiyla kucağima almayı nasip etsin,hayırlı saglikli etsin.Rabbimtez vakitte sizede nasip etsin dualarimdasiniz
Merve senin tahminin çıktı canim
CAnım benim çok sevindim. Allah sana bağışlasın bebeğini. Maaşallah diyelim bir tosuncuk daha geliyor.Kızlar iyi akşam bugün doktora gittik benim bebiş erkekmisbiraz şaşkın birazda heyecanlıyım Allah'ım hayirlisiyla kucağima almayı nasip etsin,hayırlı saglikli etsin.Rabbimtez vakitte sizede nasip etsin dualarimdasiniz
Merve senin tahminin çıktı canim
Demekki canım.cok sağol canım benim Rabbim tez vakitte senin haberini almayida bana nasip etsinCAnım benim çok sevindim. Allah sana bağışlasın bebeğini. Maaşallah diyelim bir tosuncuk daha geliyor.Senin halan 2 adak görmüştü rüyasında ve sen o ara bilmiyordun hamileydin. 2 kurban erkeğe 1 kurban kıza derler. O yüzden erkek diye düşündüm. Demek rüya buna işaretmiş.
İnşallah canım. Dualarını eksik etmeDemekki canım.cok sağol canım benim Rabbim tez vakitte senin haberini almayida bana nasip etsin
Bu aralar tam senin dediğin gibi düşünüyordum ben de uzaklaştım buradan ama hepinizi çok merak ediyorum. Ameliyat olduktan sonra benim için bi çok şey rafa kalkmış gibi.. umut var ama sanırım artık külleri kaldı gibi..Hepimiz kisin ne guzel hevesli hevesli vitamin soryrdk brbmize duale edyrdk... bahar geldi umutlar tavan yapmsti ki cogumuz hayal kirikligi yasadk smdi ise nerdeyse pes etms dogl olmaycgna inams gibiyz ... ben de artk dusunmeye calsyrm bi kac ay dha .. kizlar guclu olalam elimzden geleni imkanlarmz el verdgnce yapalm eger olmzsa da her gunumuzu cocuk cocul dye gecrlmylm ins ben suan kafami az da olsa rahat brktm o yuzden kimsenn hamilegyle cocugula ilginmymrm gormezden duyamzdn gelyrm daha hzurluym sanki .
Suan yumrtlama doneminydm daha dogrusu bugun bitti ama sadc ikikere ikiski oldu ondn snrayatmadm cok heveslince dha cok uzulyrm birz dusunmmek en iyisi tuo dusunenlr yakinda tabiki dusunmeli ugrasmali ana ben yakij zamanda dusnumyrmne diye her gunumum coxuk cocuk diye gecirym diyirim viyamin varsa yutuyorztn ekstrasi kendimize eziyt gibiyms .uzaklasinca daha iyi girdum disarda hayat devam edyr ve omur geciyor tabi bu ferahlama da Allahtanins hep ole olurm tupe kadar rahat oomk nebuyuk nimetmis meger:)Bu aralar tam senin dediğin gibi düşünüyordum ben de uzaklaştım buradan ama hepinizi çok merak ediyorum. Ameliyat olduktan sonra benim için bi çok şey rafa kalkmış gibi.. umut var ama sanırım artık külleri kaldı gibi..
Bu arada nasiose ben ankara dusunrym onumzdki yilln ilk alti ayi icin hayirlsyla ben de arastma yapmaya basldgm ztn paylasrm sen dha 1 yil beklersn sanrm ins dogal olr da beklmzsn tabi canm yaBir melek gelsin ankara araştırmalarını benle de paylaşır mısın ?
Hiç öyle deme kuzum bu süreçte iyileşmesini beklerken belki bir süpriz geliverir,inşallah aminnn:)Bu aralar tam senin dediğin gibi düşünüyordum ben de uzaklaştım buradan ama hepinizi çok merak ediyorum. Ameliyat olduktan sonra benim için bi çok şey rafa kalkmış gibi.. umut var ama sanırım artık külleri kaldı gibi..
Allah razı olsun canım. Bilmiyorum eşim sürekli ertelediğimi düşünüyor. Artık biran evvel olsun istiyor ama benim stresli olmamamı da istiyor yani çok şey istiyorayllllliiiin35 canım eğer stres yaptığın bir süreçteysen bitirdikten sonra başlamanı tavsiye ederim. Stres yumurtaları da çok etkiliyor. 1 ay geç olsun hiçbirşey olmaz. Folik asit omega ekstra antioksidan kullan. Tüp bebeğe odaklanıp beslenmenizi ona göre ayarlayın. Merkez cıp kullanacaksa bile en önemlisi ımsı imiş... mutlaka ımsı isteyin. Memorial Semra dr cıpin kanıtlanmış bir başarısı Yok deyip genelde ımsı tercih ettiriyormuş. Spermleri büyütünce hasarlı olanları da ayırt edebiliyorlar. Gerisi de allahtan artık.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Canim tedavi surecin hayirli olsun .Rabbim kucağını doldursun insallah.Nereyle görüştünüz ?Biz bugün tüp bebek görüşmesine gittik. Normalde ağustos eylül ekim 3 aydan birinde düşünüyordum ben ama görüşmeye gidince eşim gaza geldi hemen şimdiki adetin de başlayalım diyor.benim 10 gün sonra tez savunmam var ne yapacağım bilmiyorum. Gittiğim yer içime sindi. Mikroçip yapacaklar ama biz extra imsi de isteyebiliriz. Bir yandan da tüp bebeği yaptırırsak ve olmazsa o umudum da tükenecekmiş gibi hissediyorum.tüp e başlamaya karar vermek bile çok zormuş
Cnm bizim aşıla yapabilecek sayımız yok sadece tüp bebek olurmuşCanm sen asilama dusunyr musun.rapor icin lazm olrsa dusunr musun
En azından rapordan yana şansımız olsa cok sevinirim yoksa 16-17 bin tutar birazını devlet karşılarsa ne mutlu fiyatları dolar üzerindenHayirli ugurlu olsun insallah.
hosgeldiniz insallah olur bi bebis daha
Bir melek gelsin canim este sayi az ise direk baslaniyor tedaviye asilama yapilmiyor. Asilama yapilabilmesi icin erkekte spermlerin fazla olmasi gerrkiyormus
Benim aklımdaki yet recai papuccu orası ağır basıyor ama limonlunun dr u ve hulisi hocayada coook iyi diyolar başkentte orası daha uygun fiyat açısından ama yogunluk cok orda dondurma işlemler gerekebilir bide pgt istiyorum o yok sanırım orda işte o yüzden diğer merkez daha ağır basıo ama pahalıBir melek gelsin ankara araştırmalarını benle de paylaşır mısın ?
Ankaradaki araştırmalarımızı topicte paylaşalım arkadaslar lütfenBu arada nasiose ben ankara dusunrym onumzdki yilln ilk alti ayi icin hayirlsyla ben de arastma yapmaya basldgm ztn paylasrm sen dha 1 yil beklersn sanrm ins dogal olr da beklmzsn tabi canm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?