Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aşılamamı oldum geldim yatiyorum hanimlar
Hayirli ugurlu olsun insallah.
hosgeldiniz insallah olur bi bebis daha

Bir melek gelsin canim este sayi az ise direk baslaniyor tedaviye asilama yapilmiyor. Asilama yapilabilmesi icin erkekte spermlerin fazla olmasi gerrkiyormus

Kızlar iyi akşam bugün doktora gittik benim bebiş erkekmis biraz şaşkın birazda heyecanlıyım Allah'ım hayirlisiyla kucağima almayı nasip etsin,hayırlı saglikli etsin.Rabbimtez vakitte sizede nasip etsin dualarimdasiniz
Merve senin tahminin çıktı canim

Ne mutlu size ki bir tane evladınız var. Maaşallah allah bağışlasın. Bana rüya gibi geliyor. 1 tane olsa 2.ye uğraşırmıyım bilmiyorum. 1 tane bile yeter. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.
İnanın evlat.çok tatlı yaşadığınız bütün sıkıntıları unutturuyor. İnş o günleri Allahım. Sizlere de gösterir. Hiç uğraşmadan olsun ins

Allahım hayırlı evlat versin ins

CAnım benim çok sevindim. Allah sana bağışlasın bebeğini. Maaşallah diyelim bir tosuncuk daha geliyor. Senin halan 2 adak görmüştü rüyasında ve sen o ara bilmiyordun hamileydin. 2 kurban erkeğe 1 kurban kıza derler. O yüzden erkek diye düşündüm. Demek rüya buna işaretmiş.

Demekki canım.cok sağol canım benim Rabbim tez vakitte senin haberini almayida bana nasip etsin

Bu aralar tam senin dediğin gibi düşünüyordum ben de uzaklaştım buradan ama hepinizi çok merak ediyorum. Ameliyat olduktan sonra benim için bi çok şey rafa kalkmış gibi.. umut var ama sanırım artık külleri kaldı gibi..

Suan yumrtlama doneminydm daha dogrusu bugun bitti ama sadc ikikere ikiski oldu ondn snrayatmadm cok heveslince dha cok uzulyrm birz dusunmmek en iyisi tuo dusunenlr yakinda tabiki dusunmeli ugrasmali ana ben yakij zamanda dusnumyrmne diye her gunumum coxuk cocuk diye gecirym diyirim viyamin varsa yutuyorztn ekstrasi kendimize eziyt gibiyms .uzaklasinca daha iyi girdum disarda hayat devam edyr ve omur geciyor tabi bu ferahlama da Allahtanins hep ole olurm tupe kadar rahat oomk nebuyuk nimetmis meger:)

Biz bugün tüp bebek görüşmesine gittik. Normalde ağustos eylül ekim 3 aydan birinde düşünüyordum ben ama görüşmeye gidince eşim gaza geldi hemen şimdiki adetin de başlayalım diyor.benim 10 gün sonra tez savunmam var ne yapacağım bilmiyorum. Gittiğim yer içime sindi. Mikroçip yapacaklar ama biz extra imsi de isteyebiliriz. Bir yandan da tüp bebeği yaptırırsak ve olmazsa o umudum da tükenecekmiş gibi hissediyorum.tüp e başlamaya karar vermek bile çok zormuş

Hiç öyle deme kuzum bu süreçte iyileşmesini beklerken belki bir süpriz geliverir,inşallah aminnn:)

ayllllliiiin35 canım eğer stres yaptığın bir süreçteysen bitirdikten sonra başlamanı tavsiye ederim. Stres yumurtaları da çok etkiliyor. 1 ay geç olsun hiçbirşey olmaz. Folik asit omega ekstra antioksidan kullan. Tüp bebeğe odaklanıp beslenmenizi ona göre ayarlayın. Merkez cıp kullanacaksa bile en önemlisi ımsı imiş... mutlaka ımsı isteyin. Memorial Semra dr cıpin kanıtlanmış bir başarısı Yok deyip genelde ımsı tercih ettiriyormuş. Spermleri büyütünce hasarlı olanları da ayırt edebiliyorlar. Gerisi de allahtan artık.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Allah razı olsun canım. Bilmiyorum eşim sürekli ertelediğimi düşünüyor. Artık biran evvel olsun istiyor ama benim stresli olmamamı da istiyor yani çok şey istiyor folic olarak inofolic kullanıyorum. Omega ile d vitamini alacağım. Sanırım bir dahaki adette ağustos sonu başlayacak tedavi.

Canim tedavi surecin hayirli olsun .Rabbim kucağını doldursun insallah.Nereyle görüştünüz ?

Hayirli ugurlu olsun insallah.
hosgeldiniz insallah olur bi bebis daha

Bir melek gelsin canim este sayi az ise direk baslaniyor tedaviye asilama yapilmiyor. Asilama yapilabilmesi icin erkekte spermlerin fazla olmasi gerrkiyormus
En azından rapordan yana şansımız olsa cok sevinirim yoksa 16-17 bin tutar birazını devlet karşılarsa ne mutlu fiyatları dolar üzerinden

Bir melek gelsin ankara araştırmalarını benle de paylaşır mısın ?
Benim aklımdaki yet recai papuccu orası ağır basıyor ama limonlunun dr u ve hulisi hocayada coook iyi diyolar başkentte orası daha uygun fiyat açısından ama yogunluk cok orda dondurma işlemler gerekebilir bide pgt istiyorum o yok sanırım orda işte o yüzden diğer merkez daha ağır basıo ama pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…