- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Aylin cnm şimdidn hayırlı olsun tedaviye başlamak bile yolu yarılamakdır biran önce başla ve güzel sonucları al cnm kurtul bu stresten.merkez olarak istanbulmu?Allah razı olsun canım. Bilmiyorum eşim sürekli ertelediğimi düşünüyor. Artık biran evvel olsun istiyor ama benim stresli olmamamı da istiyor yani çok şey istiyorfolic olarak inofolic kullanıyorum. Omega ile d vitamini alacağım. Sanırım bir dahaki adette ağustos sonu başlayacak tedavi.
Seçil kahveci ile görüştük. Eşim artık çok istiyor. Benim içim de korku var. Sanki tüp benim için umuttu eğer olmazsa umutlarım tamamen bitecek gibi hissediyorum. İnşallah Allah bize de gösterir mucizesini.Canim tedavi surecin hayirli olsun .Rabbim kucağını doldursun insallah.Nereyle görüştünüz ?
Yok istanbul değil canım bulunduğum il de bir hastane. Teşekkür ederim amin inşallah hepimiz hayırlısı ile beklediğimize kavuşuruz.Aylin cnm şimdidn hayırlı olsun tedaviye başlamak bile yolu yarılamakdır biran önce başla ve güzel sonucları al cnm kurtul bu stresten.merkez olarak istanbulmu?
Insallah sizin icin vesile olur da mucizene kavusursun canim .Hayirli olsun .Seçil kahveci ile görüştük. Eşim artık çok istiyor. Benim içim de korku var. Sanki tüp benim için umuttu eğer olmazsa umutlarım tamamen bitecek gibi hissediyorum. İnşallah Allah bize de gösterir mucizesini.
Sağol canım Allah razı olsun.Insallah sizin icin vesile olur da mucizene kavusursun canim .Hayirli olsun .
Evet bakilmali .Çünkü tup bebek de olsa pihtilasma varsa ona gore onlem alinmali gunluk ignesi oluyor ya canim.Temmuz topiginde gebeligi boyunca igne olan tup bebek anneleri var .Tüp bebek öncesi kan pıhtılaşmasına bakılmalı mı?
Hmm tüh yaa onun sonucu da 1 ayda filan çıkıyor sanırım. O zaman hemen yaptırmam gerek. Testin tam bir ismi var mı acaba?Evet bakilmali .Çünkü tup bebek de olsa pihtilasma varsa ona gore onlem alinmali gunluk ignesi oluyor ya canim.Temmuz topiginde gebeligi boyunca igne olan tup bebek anneleri var .
Bilmiyorum canim gidince yardimci olurlar.Bazen düşük vs olmadan yapmiyorlar sanirim .Ama bence yapilmali eger pihtilasma varsa ignesini kullancaksin sonucta tup bebek kolay bir surec degil.Burda kizlar daha iyi biliyordur .Hmm tüh yaa onun sonucu da 1 ayda filan çıkıyor sanırım. O zaman hemen yaptırmam gerek. Testin tam bir ismi var mı acaba?
Ay cok pahaliymis canim. Benim 2 tedavim toplamda 8bin tuttuEn azından rapordan yana şansımız olsa cok sevinirim yoksa 16-17 bin tutar birazını devlet karşılarsa ne mutlu fiyatları dolar üzerinden
canim zaten tup bebek surecinde hep kan sulandirici igne vuruyorsun. Sonra hapa geciyorsunTüp bebek öncesi kan pıhtılaşmasına bakılmalı mı?
Mesela canım sayının ne kadar olması lazım aşılma içinHayirli ugurlu olsun insallah.
hosgeldiniz insallah olur bi bebis daha
Bir melek gelsin canim este sayi az ise direk baslaniyor tedaviye asilama yapilmiyor. Asilama yapilabilmesi icin erkekte spermlerin fazla olmasi gerrkiyormus
tam olarak sayi nedir bilmiyorum ama 200-300 milyonlari duymustum. Net bir bilgim yok ama canimMesela canım sayının ne kadar olması lazım aşılma için
Limonlum ilk tüp tedavisinde tutmazsa ki Allah korusun sonrası için dondurulmuş kaldıysa onu koydururum diyorum yada olursa ki ilkinde 2.bebek için 1 sene sonra yine koydururum diyorum onuda geçtim pgt tekniği tutma ihtimalinin yükseltiyormuş genetik tarama yapıolarmıs aslında cok bi bilgim yok kulaktan dolma benimkisi kuzumAy cok pahaliymis canim. Benim 2 tedavim toplamda 8bin tuttu
canim zaten tup bebek surecinde hep kan sulandirici igne vuruyorsun. Sonra hapa geciyorsun
Canım bir de keçiboynuzu kürü ile takviye kullansak bi sıkıntı olurmutam olarak sayi nedir bilmiyorum ama 200-300 milyonlari duymustum. Net bir bilgim yok ama canim
haklisin.bunlari istemen arastirmis olman cok iyi. Ben ilk tedavimde bunlarin hic birini bilmiyodum. Sadece bir tanidigimiz yonlendirdigi ve dr.un hakkinda hep iyi yorumlar okudugum icin orada basladim. Olmayinca nasilsa oraya alistim evime 10 dk mesafede diye tercih ettim. Birde fiyati uygundu. Ama belki bende senin kadar arastirmis olsaydim belki farkli yerler dusunurdumLimonlum ilk tüp tedavisinde tutmazsa ki Allah korusun sonrası için dondurulmuş kaldıysa onu koydururum diyorum yada olursa ki ilkinde 2.bebek için 1 sene sonra yine koydururum diyorum onuda geçtim pgt tekniği tutma ihtimalinin yükseltiyormuş genetik tarama yapıolarmıs aslında cok bi bilgim yok kulaktan dolma benimkisi kuzum
bence olmaz. Ama biz kaan aydosu biliyosundur belki ona gittigimizde keciboynuzu yemesin demisti esime. O yuzden ben de kir seklinde baslamistim. Sonra dr. Oyle diyimce biraktik.Canım bir de keçiboynuzu kürü ile takviye kullansak bi sıkıntı olurmu
Biz devam etmeyelim mi canım o zaman k boynuzu kürüne eşim şu anda opstravent die bi takviye kullanıyor nasıl yapalımhaklisin.bunlari istemen arastirmis olman cok iyi. Ben ilk tedavimde bunlarin hic birini bilmiyodum. Sadece bir tanidigimiz yonlendirdigi ve dr.un hakkinda hep iyi yorumlar okudugum icin orada basladim. Olmayinca nasilsa oraya alistim evime 10 dk mesafede diye tercih ettim. Birde fiyati uygundu. Ama belki bende senin kadar arastirmis olsaydim belki farkli yerler dusunurdum
bence olmaz. Ama biz kaan aydosu biliyosundur belki ona gittigimizde keciboynuzu yemesin demisti esime. O yuzden ben de kir seklinde baslamistim. Sonra dr. Oyle diyimce biraktik.
uroloji dr.una gorundunuz mu daha once? Et yada etme demek buyuk sorumluluk. Sadece sunu diyebilirim ben olsaydim iyi bir urolojiciye giderdim o zamana kadarda kullanirdim takviyeleri sonra ona sorardim.Biz devam etmeyelim mi canım o zaman k boynuzu kürüne eşim şu anda opstravent die bi takviye kullanıyor nasıl yapalım
uroloji dr.una gorundunuz mu daha once? Et yada etme demek buyuk sorumluluk. Sadece sunu diyebilirim ben olsaydim iyi bir urolojiciye giderdim o zamana kadarda kullanirdim takviyeleri sonra ona sorardim.[/QUOTE
Gidiyoruz şu anda İstanbul da çok iyi bi üroloğumuz var ona sormuştu eşim olmaz da demedi olurda demedi benim verdiğim ilaçlarda hepsi var demişti onun için bi sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?