- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
İleri haraketli sperm sayısının en az 5 milyon olması gerekiyor.Mesela canım sayının ne kadar olması lazım aşılma için
Ağustos adeti ile başlamayı düşünüyorum. Saol canım inşallah hayırlı olur.
insallah canimAğustos adeti ile başlamayı düşünüyorum. Saol canım inşallah hayırlı olur.
2.duzey ultrason canim, bebegin tum organlarina bakiliyor ya. Cok sukur bin sukur bugunleri gosteren RabbimeNe guzel yapiyosun. Bende cok su icmeye calisiyorum. Spor olarakta yuruyus cok iyi geliyor her gun bir saat. Renkli dobler dedigin ayrintili ultrason mu canim?
Iyi Pazarlar canimHerkse iyi pazarlar kizlar
Biraz gec oldu ama
Canım ya çapa ne kdr denemeden sonra yaptı aşılamayı artık bende doktor atıyorumInsallah canim dua edin Allah razi olsun... Çapada yaptirdim. Insallah güzel sonuclar gelir.
İlacı kesmeyin. Eşin bol su içsin. Muhtemel omega yapmış olabilir. Bu tarz vitaminler bağırsak çalıştırıyor. Ara ara eşime de oluyor sonra geçiyor.Merhabalar size birsey sormak istiyorum eşime omega Q10 kullanmaya başladı urolog verdi hareketlilik için 5 gündür kullanıyor fakat 2 gündür çok fena ishal bu yapmış olabilirmi sizlerden eşleri kullanan oldumu acaba
Teşekkür ederim cvp icin suan ilacı bıraktı çünkü gece uyuyacmadi wc ye gitmektenİlacı kesmeyin. Eşin bol su içsin. Muhtemel omega yapmış olabilir. Bu tarz vitaminler bağırsak çalıştırıyor. Ara ara eşime de oluyor sonra geçiyor.
Sadece omepa mı kullanıyor? Uyutmayacak kadar problem varsa dra danışın.Teşekkür ederim cvp icin suan ilacı bıraktı çünkü gece uyuyacmadi wc ye gitmekten
Evet canım sadece OPEma kullanıyorSadece omepa mı kullanıyor? Uyutmayacak kadar problem varsa dra danışın.
bana onu yaptiralim demediler canim 20.haftamda ayrintili ultrason oldu o kadar2.duzey ultrason canim, bebegin tum organlarina bakiliyor ya. Cok sukur bin sukur bugunleri gosteren Rabbime
bana tup bebek dr.um onermisti bende hic bi etkisi olammistiMerhabalar size birsey sormak istiyorum eşime omega Q10 kullanmaya başladı urolog verdi hareketlilik için 5 gündür kullanıyor fakat 2 gündür çok fena ishal bu yapmış olabilirmi sizlerden eşleri kullanan oldumu acaba
bana tup bebek dr.um onermisti bende hic bi etkisi olammisti[/QUOTE .!.:Hımmm darısı eşime ozaman perişan oldu adam
günaydın canımGunaydin guzel anne adaylari...
eger bebek istiyorsaniz tup bebek yapacaksinizMerhaba bu gün eşimle kadın doğuncaya gittik benim yumurtalıklarım normal çıktı eşimin sperm değerlerini görünce hemen tüp bebek dedi üzerimize kaynar sular dökülmüş gibi olduk ne yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?