Projeed bir kez kullanıyor günde oyuzden öyle vermiştir .macun falanda yaptırın onlarda hıza iyi gelir.ceviz fındık badem yesin esiniz.Merhaba kızlar uzun zamandr yazdklrnzı takip edyrm,bizde ileri hız problemi var doktr proxeed verdi ama kafama takıldı bizim hız 0 olmasıba ragmen günfe 1 tane verdi az değil mi sizce,birde hız hiç yokken benim folik asit almam gereksiz mi
Biz macun tarzı tatlı şeyleri şimdilik yapamyrz büyük bir lökosit problemimizi aşmak üzere oldğmz içün o sorunu da bitrdik gibi Allah a şükür şu an hızımız 0.bazı topiklerde sabah akşam 2 defa diye okyrm hep kafama takıldıProjeed bir kez kullanıyor günde oyuzden öyle vermiştir .macun falanda yaptırın onlarda hıza iyi gelir.ceviz fındık badem yesin esiniz.
Ben hep günde bir tane kullanıliyor diye biliyorum.bu topikte de hızı sıfır olan arkadaşlar var onlarda size yazarlarBiz macun tarzı tatlı şeyleri şimdilik yapamyrz büyük bir lökosit problemimizi aşmak üzere oldğmz içün o sorunu da bitrdik gibi Allah a şükür şu an hızımız 0.bazı topiklerde sabah akşam 2 defa diye okyrm hep kafama takıldı
Aminnn,sabırsızlıkla aynı durumda olan arkdşlrn cevaplrını beklyrmBen hep günde bir tane kullanıliyor diye biliyorum.bu topikte de hızı sıfır olan arkadaşlar var onlarda size yazarlar
Allah'ım tez vakitte şifa versin yavrunuza kavuştursun
CANım özel hastanede çektirdim tüp bebek de yapıolar ama dr cok iyi kanalların açık dedi Allah ıma şükürler olsun bişe cıkmadı yumurta rezervin yüksek 8-9 yumurtan oluşur tüp bebekte dedi.ve uyudum uyandım bitmişti cok rahat atlattım hiç acım olmadı öncesi ve sonrasında kimse korkmasın arkadaslarCanim bende korkmustum.hatta o gece uyuyamadim.sonra bi cesaret geldi dedim hamile kalsan nasil dogurcan bu neki dedim anestezisiz cektirdim ben.korktugum kdr degilmis.ama benim dezavantajim tup bebek merkezinde cektirmis olmam.onlar sag tikali solda minimal gecis var dediler.2doktora daha gosterdim gayet gecis olmus birsey yok dediler.ve ben o ay hamile kalmistim fakat düstü.gecmis olsun hic korkma.ins iyi cikar sonuclarin
İnşallah bizde kuzularımıza sağlıkla kavuşuruz da bu emeklerimiz boşa gitmez.cok tşk ederim destekleriniz için arkadaşlar hepinize iyiki varsınızAlışıyorsun canım ben ilk alttan baktıracaktim baktiramadim bacaklarım nasıl titriyor.simdiyse çok normal biseymis gibi geliyor
Kizlar nasilsiniz? Birsey aklima takildi. Motilite ne demek? Bizim asimaladan evvelki testte motilite %95 yaziyordu da.
Testi atsan canımSuskun Ceylan senin bir bilgin var mi canim
Hareket kısmında yazıyor demiSuskun Ceylan senin bir bilgin var mi canim
Hareket edebilme yeteneği hareket gücü hareketlilik demek canım ama bu %95 hangisinin karşında yazıyordu bu önemliSuskun Ceylan senin bir bilgin var mi canim
Toplam ileri hareketli sperm sayisi 60 milyon yaziyor. Yaninda da yüzde 94 yaziyorduHareket edebilme yeteneği hareket gücü hareketlilik demek canım ama bu %95 hangisinin karşında yazıyordu bu önemli
Yanlış yazdım %95.Hareket edebilme yeteneği hareket gücü hareketlilik demek canım ama bu %95 hangisinin karşında yazıyordu bu önemli
Canım aşılama yaptığın günden 13-14 gun sonra adet olman gerek canım ben 12.gun olmuştum mesela test yapsanaSuskun Ceylan yaa kusura bakma hep birsey soruyorum sana da canim. Eminsin dimi adetimin erken olacagini. Bugün 13. Gün. Yarin 14 olacak. Agrilarim var ama
64 milyon spermle aşılaman yapılmış bunun %95i hareketliymiş canım gerçekten çok güzel bi rakam normal yolla kalamaman ilginçToplam ileri hareketli sperm sayisi 60 milyon yaziyor. Yaninda da yüzde 94 yaziyordu
Sor canım olcak bildiğim bişeyse cevaplarım :) inşallah bebişin senınledirSuskun Ceylan yaa kusura bakma hep birsey soruyorum sana da canim. Eminsin dimi adetimin erken olacagini. Bugün 13. Gün. Yarin 14 olacak. Agrilarim var ama
Idrar testinde cikar mi canimCanım aşılama yaptığın günden 13-14 gun sonra adet olman gerek canım ben 12.gun olmuştum mesela test yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?