Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim gene D vitamini dusuk cikti kizlar.23.8...
6 ayda hic yukselmemis zaten 20ydi en son olcturdugumde.dvit3 etki etmedi napsam bilemedim

Kizlar nasilsiniz? Birsey aklima takildi. Motilite ne demek? Bizim asimaladan evvelki testte motilite %95 yaziyordu da.

Merhaba kızlar uzun zamandr yazdklrnzı takip edyrm,bizde ileri hız problemi var doktr proxeed verdi ama kafama takıldı bizim hız 0 olmasıba ragmen günfe 1 tane verdi az değil mi sizce,birde hız hiç yokken benim folik asit almam gereksiz mi

Projeed bir kez kullanıyor günde oyuzden öyle vermiştir .macun falanda yaptırın onlarda hıza iyi gelir.ceviz fındık badem yesin esiniz.

Projeed bir kez kullanıyor günde oyuzden öyle vermiştir .macun falanda yaptırın onlarda hıza iyi gelir.ceviz fındık badem yesin esiniz.
Biz macun tarzı tatlı şeyleri şimdilik yapamyrz büyük bir lökosit problemimizi aşmak üzere oldğmz içün o sorunu da bitrdik gibi Allah a şükür şu an hızımız 0.bazı topiklerde sabah akşam 2 defa diye okyrm hep kafama takıldı

Ben hep günde bir tane kullanıliyor diye biliyorum.bu topikte de hızı sıfır olan arkadaşlar var onlarda size yazarlar
Allah'ım tez vakitte şifa versin yavrunuza kavuştursun

CANım özel hastanede çektirdim tüp bebek de yapıolar ama dr cok iyi kanalların açık dedi Allah ıma şükürler olsun bişe cıkmadı yumurta rezervin yüksek 8-9 yumurtan oluşur tüp bebekte dedi.ve uyudum uyandım bitmişti cok rahat atlattım hiç acım olmadı öncesi ve sonrasında kimse korkmasın arkadaslar

Alışıyorsun canım ben ilk alttan baktıracaktim baktiramadim bacaklarım nasıl titriyor.simdiyse çok normal biseymis gibi geliyor
İnşallah bizde kuzularımıza sağlıkla kavuşuruz da bu emeklerimiz boşa gitmez.cok tşk ederim destekleriniz için arkadaşlar hepinize iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…