Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben canlilik orani diye blyrm canm hareket farkli bisey benm anladgm canli olmk farkli bsy bizde de momilte 85 ckmsti ozel bi yikama mi boyamami sonrasi
Canim ama canlilik olsa %50lerde cikmaliydi. Çünkü 117 milyondu basta. Yikandiktan sinra 64 milyon olmustu

Kuzummmm cok basitmiş hiç korkma ankarada 750 idi ben ablamın yanına geldim bulundugum yerde 550 ye çektirdin uyutularak hemde fiyat araştırması yap hiç stres olma uyu uyan bitio ağrı falan da yok şükür sen tüp bebekten önce çektirceksin zaten öncesinde gerek yok bida para verme benim daha var ya tüp bebeğe öylesine aklımda kalmasın die fırsat buldum çektirdim
Eğer yumurta toplama işleminde de böle anestesi veriliyorsa eminim o da kolaydır artık ondan da korkmuyorum

Çok şükür canım. Hadi hayırlısı. Eşin bıraktı mı takviyeleri. Biz deli gibi takviye alıyoruz. Bu ay eşimden rica ettim sağolsun kırmadı 3 kez ilişki oldu umarım denk getirmişizdir. Bu yoğunlukta ovülasyon testi de alamadım. Hatta preseed jel kullanmayı bile unuttum.

Eşim tüm takviyeleri bıraktı ara verdik simdilik belki sonra yine başlarız

Bugün aşılamamın 14. Günü. 17. Gün bile adet olanlari okudum arkadaslar ya. O yüzden şuan test yaptirmayı düşünmüyorum. Sali gününe randevu aldim. Eğer o zamana kadar adet olmazsam 19 gün geçmiş olacak. Tutmamişsa testte negatifi görmek daha çok yikacak beni. Adetle öğrenmem daha iyi olacak. Tutmussa zaten sali günü öğrenirim... dua edin. Bilmiyorum belki psikolojik. Ama ilginc hallerdeyim. Bel agrim var. Karnimdaki agrilar hafifledi. Göğüslerime tişört deyince bile acı hissediyorum. Dün akşam fıldır fıldır başim döndü. Yattim erkenden. Halsizim falan uyuyup duruyorum. Ne olur dua edin. Bebişimin patiği avucumda uyuyorum hep

Kızlar merhaba hepimize rabbim hayırlı evlatlar versin ben de pko var 3 yıllık evliyim bu güne kadar hep benim için uğraştık bir sürü hormon kullanmak zorunda kaldım sonun da bir macunla adetim felan düzene girdi çok şükür şimdi ise eşimin degerlerinin sayısı ve hareketliliği çok düşük cıktı doktor sadece tüp bebekle olur dedi genetik testler istedi ve 2 ay o testi ve sonuçlarını bekleyeceğiz size sorum şu kizlar esim de bende bu sonucu beklemedigimiz icin yikilmis durumda toparlayamiyor siz bu durumda nasıl davrandınız nasıl topladınız eşlerinizi bana bi yardım edin

Ôncelikle geçmiş olsun biz ilk duyduğumuzda doktor bizede tüp bebekle olur dedi ama ürologa da yonlendirdi.esimde varikosel vardı ameliyat oldu ve ben normal hamile kaldım çok şükür.esiniz iyi bir ürologa gitsin görünsun.birde siz aylarca nasıl hazırlandıysaniz eşinizin de hazırlanması lazım spermlerin destek alıp güçlenmesi lazım yoksa tupte tutmaz.bu topigide baştan sona okuyun ne yaptiysak yazdık buraya .inşallah tez vakitte bebeğinize kavuşursunuz,

Sana bakmak için geldim inşallah bebisin seninledir ben hiç 14.gune gelememiştim bugünden sonra olmazsa heyecan baslasin

Daha öncesinden sayısı hızı iyiydi urologa da gitti hafif varikosel dedi ama şimdiki doktor yonlendirmedi sizce kendimiz mi gitsek bu 2 ayda urologa

Sana bakmak için geldim inşallah bebisin seninledir ben hiç 14.gune gelememiştim bugünden sonra olmazsa heyecan baslasin
Ay bende girip girip Hatice Meryem e bakıyorum çak sabırlı maşallah ben olsam kaçıncı testini yapmistim
İnsllah dediğin gibi olur canım alırız bebiş haberini

Bu arada hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin dualarınız için de çok sağolun bizde erkekler için nette bir macun bulduk doktor bir şey kullanmayın mucizelere inanmam dedi ama biz başladım eşimi en çok da bu üzdü doktorumuz hiç umut vermedi bize

Daha öncesinden sayısı hızı iyiydi urologa da gitti hafif varikosel dedi ama şimdiki doktor yonlendirmedi sizce kendimiz mi gitsek bu 2 ayda urologa
Gidin bence eşiniz destek aldın vitamin mesela promen k hıza ve sayıya iyi geliyor burada kullnan çok arkadaş var .hiç bişey kaybetmesiniz hatta daha da güçlenir spermler

Gidin bence eşiniz destek aldın vitamin mesela promen k hıza ve sayıya iyi geliyor burada kullnan çok arkadaş var .hiç bişey kaybetmesiniz hatta daha da güçlenir spermler
E vitamini okudum burdan onu da alayım zaten çok yoğun ve stresli bir işi var vitaminin zararı olmaz doktora yazdırmak gerekmez sanırım dimi yardımın için çok sağol

Amin inşallah canım
Olur mu öyle şey kızıyorum bazı doktorlara benim eşimi ameliyat eden ürolog hiç bişey vermedi.qma biz ne zaman eşime birşeyler kullandirsam hamile kaldım testlerde de yükselişi gördük bence takviyelerin çok faydası var .hatta burada başta tüp bebek yaptırıp tutmayan sonra eşine takviye kullandirip ikinci tüp bebeği tutanlarda var elinizden geleni yapın

E vitamini okudum burdan onu da alayım zaten çok yoğun ve stresli bir işi var vitaminin zararı olmaz doktora yazdırmak gerekmez sanırım dimi yardımın için çok sağol
Alabilirsiniz ama 200luk olsun fazlası zarar.ama promen k.emodex ,sperra,progeny m bu saydıklarım çok iyi vitaminler araştırıp alabilirsiniz,bunlardan birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…