- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
Evet yarin ve sonraki günler olmazsa baya heyecanlanacagim canim ya :) senin sevinmeni seveyim :)Sana bakmak için geldim inşallah bebisin seninledir ben hiç 14.gune gelememiştim bugünden sonra olmazsa heyecan baslasin
Ya daha onceleri cok sabirsizdim ama hep olumsuz sonuc aldim tepki oldu bende o yüzden :) umut var ama herseye de hazirim suan. Uykum geldi yineAy bende girip girip Hatice Meryem e bakıyorum çak sabırlı maşallah ben olsam kaçıncı testini yapmistim
İnsllah dediğin gibi olur canım alırız bebiş haberini
Tamam canım çok sağol hayırlısı olsun umarım eşimi de bu bunalımdan söküp çıkarabilirsem daha kolay olacak ne kadarlık hamilesin cinsiyeti belli oldu mu ?Alabilirsiniz ama 200luk olsun fazlası zarar.ama promen k.emodex ,sperra,progeny m bu saydıklarım çok iyi vitaminler araştırıp alabilirsiniz,bunlardan birini
4aylik canım erkek bebeğim olacak Allah nasip ederse Rabbim hepimize nasip etsin inşallahTamam canım çok sağol hayırlısı olsun umarım eşimi de bu bunalımdan söküp çıkarabilirsem daha kolay olacak ne kadarlık hamilesin cinsiyeti belli oldu mu ?
Eşin üzülmesin burada ne hikayeler var Allah'tan ümit kesilmez derdi veren dermaninida veriyor.bizim biraz zor meşakkatli oluyor ama olsun sonu güzel insllahTamam canım çok sağol hayırlısı olsun umarım eşimi de bu bunalımdan söküp çıkarabilirsem daha kolay olacak ne kadarlık hamilesin cinsiyeti belli oldu mu ?
Amin inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı merhametli evlatlar nasip etsinP
4aylik canım erkek bebeğim olacak Allah nasip ederse Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Rabbim hayırlısını versin tabiki üzülüyor insan ama bende 4 . Yilima girdim daha hamilelik geçirmedim en azından hamile kalabiliyorsun bence bu bile güzel bir şey umudu yitirmemek lazım4 yıllık evliyim. ilk 1 sene bebek düşünmedik sonra tamam hemen olacağını zannetmiyodum ama bu kadar yoracağını da düşünmemiştim. 2. sene sonuna kadar tabi denedik baktık olmuyo doktora gitmeye karar verdik ben tahlil verdim muayene oldum yumurta takiplerim fln oldu hersey çok güzel ama bişey yok. sonra eşimden tahlil istendi verdik düşük çıktı ve varikosel var dendi biz hemen zaman kaybetmeden doktor araştırdık ve ameliyat oldu eşim. ameliyatı güzel geçtiği söylendi. 3 ay sonra kontroll… 3 ay doldu gittik hayatımızın sokunu yasadık ameliyattan önceki değerlerden yerlerde biz ne yapacağımızı bilemedik doktor bekleyin diyo olmazsa aşılama yapılır fln ama biz tabi cok berbat durumdayız. izmirde yasıyoruz cok iyi bi doktorla karşılaştırdı rabbim bizi ona gittik kadın doğumcum beni muayene etti hersey çok güzel anlaşmalı olduğu yerde eşim tahlil verdi değerleri düzelmiş ki çok kötü değil dedi (morfoloji sayı ve hız kötü durumda) normal olabilir bizimle bi psikolog gibi konuştu. siz biraz deneyin olmazsa ne yapacağımıza karar veririz dedi tabi ama ben cok mutlu bi şekilde döndüm evime içim huzur dolu.olmazsa 1 ay sonra tüp bebek tedavisine başlayacaktık . 1 ay sonra da hamile olduğumu öğrendim. biz dünyanın en mutlu çifti tabi. ama bu mutluluğumuz cok uzun sürmedi 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. ve ben o günden beri cok kötüyüm 1 sene olacak. çok uzun oldu hakkınızı helal edin
Eşin vitamin falan kullandı mi ameliyattan sonra4 yıllık evliyim. ilk 1 sene bebek düşünmedik sonra tamam hemen olacağını zannetmiyodum ama bu kadar yoracağını da düşünmemiştim. 2. sene sonuna kadar tabi denedik baktık olmuyo doktora gitmeye karar verdik ben tahlil verdim muayene oldum yumurta takiplerim fln oldu hersey çok güzel ama bişey yok. sonra eşimden tahlil istendi verdik düşük çıktı ve varikosel var dendi biz hemen zaman kaybetmeden doktor araştırdık ve ameliyat oldu eşim. ameliyatı güzel geçtiği söylendi. 3 ay sonra kontroll… 3 ay doldu gittik hayatımızın sokunu yasadık ameliyattan önceki değerlerden yerlerde biz ne yapacağımızı bilemedik doktor bekleyin diyo olmazsa aşılama yapılır fln ama biz tabi cok berbat durumdayız. izmirde yasıyoruz cok iyi bi doktorla karşılaştırdı rabbim bizi ona gittik kadın doğumcum beni muayene etti hersey çok güzel anlaşmalı olduğu yerde eşim tahlil verdi değerleri düzelmiş ki çok kötü değil dedi (morfoloji sayı ve hız kötü durumda) normal olabilir bizimle bi psikolog gibi konuştu. siz biraz deneyin olmazsa ne yapacağımıza karar veririz dedi tabi ama ben cok mutlu bi şekilde döndüm evime içim huzur dolu.olmazsa 1 ay sonra tüp bebek tedavisine başlayacaktık . 1 ay sonra da hamile olduğumu öğrendim. biz dünyanın en mutlu çifti tabi. ama bu mutluluğumuz cok uzun sürmedi 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. ve ben o günden beri cok kötüyüm 1 sene olacak. çok uzun oldu hakkınızı helal edin
emodex kullandı ve hala kullanıyor bi gecen yıl hamile olduğumu öğrendiğim zman bırakmıştı bi dönem mart gibi yeniden başladık ve bi kaç kür.Eşin vitamin falan kullandı mi ameliyattan sonra
Kullansın benimde iki tane kalbi durdu bebeğimin.sonra sperm DNA hasar i çıktı Kaan hocada tedavi oldu eşimemodex kullandı ve hala kullanıyor bi gecen yıl hamile olduğumu öğrendiğim zman bırakmıştı bi dönem mart gibi yeniden başladık ve bi kaç kür.
ne mutlu size yürekten sevindim.. seve seve yapıyorum hepsini büyük bi sınavın içindeyiz sabırla bekliyoruz meleğimizi..Kullansın benimde iki tane kalbi durdu bebeğimin.sonra sperm DNA hasar i çıktı Kaan hocada tedavi oldu eşim
Klomen +impryl +art Med kullandı.
Eşimin hasarı düştü sonra ben korunmayı bıraktım 4ayi dolacaktiki yine hamile kaldim.esiniz kürler takviyeler mutlaka kullnsin.hamile klamissiniz yine olur inşallah
İnşallah canım inanmak bol dua ile Allah a sığınıp bekleyerek olacak inşallahTüp bebeğe başlayacağını biliyorlarsa söyleyin. Şimdiden söyleyin de tedaviye kadar soruları bitsin. :)
Biz eşimle kimseye söylememe kararı aldık. Stres yapmadan kendi kendimize başlayacağız. İnşallah yaramazlarımıza kavuşuruz. Çok istiyorum rabbim biliyor hep dualarımda inşallah olacak.
Nasıl bir doktormuş o. Valla bizimki demişti ki şu an konuştuğumuz sırada bile hamile olabilirsin.Kimse kesin olarak birşey söyleyemez. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Bir başka doktordan daha fikir alabilirsiniz. Biz 3 doktor gezmiştik sonunda ameliyat oldu eşim. Kürlerle vitaminlerle sayıyı yükselten çok arkadaş var burada.Bu arada hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin dualarınız için de çok sağolun bizde erkekler için nette bir macun bulduk doktor bir şey kullanmayın mucizelere inanmam dedi ama biz başladım eşimi en çok da bu üzdü doktorumuz hiç umut vermedi bize
Inşallah muradına erirsin bu bekleyiş sonrası. Kıskandım sabrını bana kalsa şimdiye kadar her gün yapardım bir testYa daha onceleri cok sabirsizdim ama hep olumsuz sonuc aldim tepki oldu bende o yüzden :) umut var ama herseye de hazirim suan. Uykum geldi yinebir de sarimsi akintim var. Ay galiba ben hamile oldugumu öğrensem de kalp atisini duyana kadar böyle sogukkanli olcam
Insallah canim sagolasin :) ya testte negatifi görmek beni çok üzüyor. Ben baska seylerle ilgileniyorum ya da uyuyorum. Geciyor zaman suanlikInşallah muradına erirsin bu bekleyiş sonrası. Kıskandım sabrını bana kalsa şimdiye kadar her gün yapardım bir testHadi bakalım alalım güzel haberlerini
Hiç sorma canım eşimin moralini yerle bir etti adamı depresyona soktu olacağı varsa da bırakmadı ama ben inanıyorum icim rahat hayırlısıyla nasip olacak ve sizlerlede paylaşacağımNasıl bir doktormuş o. Valla bizimki demişti ki şu an konuştuğumuz sırada bile hamile olabilirsin.Kimse kesin olarak birşey söyleyemez. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Bir başka doktordan daha fikir alabilirsiniz. Biz 3 doktor gezmiştik sonunda ameliyat oldu eşim. Kürlerle vitaminlerle sayıyı yükselten çok arkadaş var burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?