Allah sifani versin canim.uzuldum gerrcekten senin icinKızlar merhaba. Nasılsınız ???? Ben pek iyi değilimçocukluktan kalma hastalığım nüksetti 4 gün hemotoloji biriminde yattım trombositlerim düşüyor kanamam başlıyor ve vücudum morarıyor. Bi çeşit kan hastalığı. Dalağımı aldılar 3 yıl önce %80 iyileşme payı vardı ama geçen hafta bugün hastaneye yattım hızla düştü trombositlerim. Bi haftadır kortizonlu ilaçların, ivigin vs dibine vardum. Çok halsizim ne olur dua edin bana. Yarın kontrolüm var inş trombositler yükselmiştir. Çocuk konusunu unuttum bile. Rabbim önce sağlık versin bunu unutmayın bana da dua edin arkadaşlarım. Yüzüm şişiyor sivilce doldu yüzüm kortizondan kemiklerim çok ağrıyor dua istiyorum sizden lütfennnnnn
Canım Allah'ım tez vakitte şifa versin güzelim dualarım seninle . inşallah biran önce sağlığına kavuşursun dualarım seninle canimKızlar merhaba. Nasılsınız ???? Ben pek iyi değilimçocukluktan kalma hastalığım nüksetti 4 gün hemotoloji biriminde yattım trombositlerim düşüyor kanamam başlıyor ve vücudum morarıyor. Bi çeşit kan hastalığı. Dalağımı aldılar 3 yıl önce %80 iyileşme payı vardı ama geçen hafta bugün hastaneye yattım hızla düştü trombositlerim. Bi haftadır kortizonlu ilaçların, ivigin vs dibine vardum. Çok halsizim ne olur dua edin bana. Yarın kontrolüm var inş trombositler yükselmiştir. Çocuk konusunu unuttum bile. Rabbim önce sağlık versin bunu unutmayın bana da dua edin arkadaşlarım. Yüzüm şişiyor sivilce doldu yüzüm kortizondan kemiklerim çok ağrıyor dua istiyorum sizden lütfennnnnn
Ay cnm çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin biran önce iyileşKızlar merhaba. Nasılsınız ???? Ben pek iyi değilimçocukluktan kalma hastalığım nüksetti 4 gün hemotoloji biriminde yattım trombositlerim düşüyor kanamam başlıyor ve vücudum morarıyor. Bi çeşit kan hastalığı. Dalağımı aldılar 3 yıl önce %80 iyileşme payı vardı ama geçen hafta bugün hastaneye yattım hızla düştü trombositlerim. Bi haftadır kortizonlu ilaçların, ivigin vs dibine vardum. Çok halsizim ne olur dua edin bana. Yarın kontrolüm var inş trombositler yükselmiştir. Çocuk konusunu unuttum bile. Rabbim önce sağlık versin bunu unutmayın bana da dua edin arkadaşlarım. Yüzüm şişiyor sivilce doldu yüzüm kortizondan kemiklerim çok ağrıyor dua istiyorum sizden lütfennnnnn
Sonuclariniz iyi bence.doktor ne dedi?Lutfen bilenler açıklama yapıp yardımcı olabilirmi
Canım çok geçmiş olsun bende kafanı dinliyorsun diye düşünüyordum rabbim acil şifalar versin inşallahKızlar merhaba. Nasılsınız ???? Ben pek iyi değilimçocukluktan kalma hastalığım nüksetti 4 gün hemotoloji biriminde yattım trombositlerim düşüyor kanamam başlıyor ve vücudum morarıyor. Bi çeşit kan hastalığı. Dalağımı aldılar 3 yıl önce %80 iyileşme payı vardı ama geçen hafta bugün hastaneye yattım hızla düştü trombositlerim. Bi haftadır kortizonlu ilaçların, ivigin vs dibine vardum. Çok halsizim ne olur dua edin bana. Yarın kontrolüm var inş trombositler yükselmiştir. Çocuk konusunu unuttum bile. Rabbim önce sağlık versin bunu unutmayın bana da dua edin arkadaşlarım. Yüzüm şişiyor sivilce doldu yüzüm kortizondan kemiklerim çok ağrıyor dua istiyorum sizden lütfennnnnn
Merhabalar yeni katıldım aranıza.sonuçlarımız yorum yapar ısınır? Dr direk tüp bebek dedi. Hatta 5 yıllık sigorta var mı diye sordu daha genciz ne yapacağımızı şaşırdık
Esin sadece semen tahlilimi verdi muayene oldumu canim?yani varikosel var ameliyat olman lazim falan dedimi doktor?Merhabalar yeni katıldım aranıza.sonuçlarımız yorum yapar ısınır? Dr direk tüp bebek dedi. Hatta 5 yıllık sigorta var mı diye sordu daha genciz ne yapacağımızı şaşırdık
Merhaba. Sperm testinse düşük olanların yaninda asagi doğru ok var dikkat etmissinizdir. Hız az sanirim. Morfoloji de 4 ve üstü olmali ama 3 de iyi bence. Sayiyi anlayamadim.
Kaç yıllık evlisiniz?Merhabalar yeni katıldım aranıza.sonuçlarımız yorum yapar ısınır? Dr direk tüp bebek dedi. Hatta 5 yıllık sigorta var mı diye sordu daha genciz ne yapacağımızı şaşırdık
hiç bir ilaç kullanma canım bitksel yağlar dışında birşey alma sıcak tutmaya çalış kendiniAğŕılarim var geliyor mu adet dersiniz? 15. Gün aşılamanin ha gayret ya :/ kizlar belim kopuyor. Eğer hamile isem bengay gibi bir krem kullanmam sakincali olur mu
3 yıllıkKaç yıllık evlisiniz?
Elle muayene yapmış Varikosel yok demişEsin sadece semen tahlilimi verdi muayene oldumu canim?yani varikosel var ameliyat olman lazim falan dedimi doktor?
Elle muayene yapmış yalnız varikosel yok demişEsin sadece semen tahlilimi verdi muayene oldumu canim?yani varikosel var ameliyat olman lazim falan dedimi doktor?
Tamam canim öyle yapayım ben sağolasınn.hiç bir ilaç kullanma canım bitksel yağlar dışında birşey alma sıcak tutmaya çalış kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?