Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah sifani versin canim.uzuldum gerrcekten senin icin Rabbim yar ve yardimcin olsun pozitif dusun arkadasim hersey yoluna girecek.dua edicem bugun senin icin

Canım Allah'ım tez vakitte şifa versin güzelim dualarım seninle . inşallah biran önce sağlığına kavuşursun dualarım seninle canim

Birsey soracagim kizlar.yumurtlama donemimdeyim.seffaf uzayan akintim henuz gelmedi bgn 13.gunum.bundan once son 3-4aydir erken yumrtluyrdum(10-12.gun falan) ve yumurtlama zamanlarimda kasiklarima bastirinca nabiz atar gibi bisey hissetmemistim ama bu ay ikiside atiyor(nabiz gibi)boyle bisey yasayan varmi yumurtlama doneminde?

@Zeynep6302 çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun. Çok üzüldüm. Kafanı dinliyorsun sanmıştım. Nelerle uğraşıyormuşsun. Allah şifa versin. Dualarım seninle.

Ay cnm çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin biran önce iyileş (

Canım çok geçmiş olsun bende kafanı dinliyorsun diye düşünüyordum rabbim acil şifalar versin inşallah

Merhabalar yeni katıldım aranıza.sonuçlarımız yorum yapar ısınır? Dr direk tüp bebek dedi. Hatta 5 yıllık sigorta var mı diye sordu daha genciz ne yapacağımızı şaşırdık

Eklentiler

• Screenshot_20180810-085453.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20180810-085508.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 66
@Zeynep6302 canım benim çok geçmiş olsun. Daha geçen gün baktım diğer mesajlarına neler yapıyor diye. Mübarek günde dualarımız seninle. Bir an önce Rabbim sağlığına kavuştursun

Merhabalar yeni katıldım aranıza.sonuçlarımız yorum yapar ısınır? Dr direk tüp bebek dedi. Hatta 5 yıllık sigorta var mı diye sordu daha genciz ne yapacağımızı şaşırdık
Esin sadece semen tahlilimi verdi muayene oldumu canim?yani varikosel var ameliyat olman lazim falan dedimi doktor?

Ağŕılarim var geliyor mu adet dersiniz? 15. Gün aşılamanin ha gayret ya :/ kizlar belim kopuyor. Eğer hamile isem bengay gibi bir krem kullanmam sakincali olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…