Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Zeynocum cok geçmiş olsun canm Allah önce sağlık versin herseyin başı bu Rabbim şifa versin

zeynepppppppp canim cok uzuldum. Rabbim tez zamanda sifa versin. Vücudunda kortizon etkisi gecince normale döneceksin insallah .Yegenim de kortizon tedavisi gördü simdi iyi cok sukur .
Guzel haberlerini bekliyoruz sakin kendini yıpratma .

B Beyza_2018 canım siz varikosel ameliyatı mı olmuştunuz ? Ondan ne kadar süre sonra hamile kaldın?bide İstanbul’da bi eczacıdan mı almıştın takviyeleri öyle bir şey hatırlıyorum

B Beyza_2018 canım siz varikosel ameliyatı mı olmuştunuz ? Ondan ne kadar süre sonra hamile kaldın?bide İstanbul’da bi eczacıdan mı almıştın takviyeleri öyle bir şey hatırlıyorum
Canım benim ilk hamileligim ameliyat olduktan sonra 3.ayi doluyordu ki oldu ama biz hiç takviye kullandığımız için spermler guclenmedi ondan bebeğin kalbi durdu diye düşünüyorum gelismedi.ama siz şuan bilinclisiniz takviye vitamin kullanıyorsunuz insallah sizin daha sağlıklı olur spermleriniz.
Fatih'te bir eczacı.internete gir stad eczanesi var orda numara yazıyor oradan ulaşabilirsiniz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…