HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZTamam canim öyle yapayım ben sağolasınn.
Sayida ve hizda azlik var.bir doktora (ürolog veya androlog)daha gidin.tek doktorla sınırlı kalmayınElle muayene yapmış Varikosel yok demiş
Canim birdaha baktim sonuclarinizada semen analizi yazan degerler gayet guzel.kac tane test yaptirdinizElle muayene yapmış Varikosel yok demiş
İnsallah yaa canim...HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ
Sonuclariniz iyi bence.doktor ne dedi?
Zeynocum cok geçmiş olsun canm Allah önce sağlık versin herseyin başı bu Rabbim şifa versinKızlar merhaba. Nasılsınız ???? Ben pek iyi değilimçocukluktan kalma hastalığım nüksetti 4 gün hemotoloji biriminde yattım trombositlerim düşüyor kanamam başlıyor ve vücudum morarıyor. Bi çeşit kan hastalığı. Dalağımı aldılar 3 yıl önce %80 iyileşme payı vardı ama geçen hafta bugün hastaneye yattım hızla düştü trombositlerim. Bi haftadır kortizonlu ilaçların, ivigin vs dibine vardum. Çok halsizim ne olur dua edin bana. Yarın kontrolüm var inş trombositler yükselmiştir. Çocuk konusunu unuttum bile. Rabbim önce sağlık versin bunu unutmayın bana da dua edin arkadaşlarım. Yüzüm şişiyor sivilce doldu yüzüm kortizondan kemiklerim çok ağrıyor dua istiyorum sizden lütfennnnnn
Üzülme CAnım. Her nasip vaktine esirmiş. Bizim için de atan minik bir kalp olacak inşallah.Adet oldum
En güzel zamanda hayırlısı ile gelicek bizim sıpalar ben buna cok inanıyorum cnmAdet oldum
Insallah canim ama umudum çok kirildi artikÜzülme CAnım. Her nasip vaktine esirmiş. Bizim için de atan minik bir kalp olacak inşallah.
İnsallah canim. Ben bu sefer hamile olduğumu düşünmeye baslamistim tam da.En güzel zamanda hayırlısı ile gelicek bizim sıpalar ben buna cok inanıyorum cnm
Bir başka hastanede daha yaptırmıştı. Toplam hareket %45 çıkmıştı. ŞaşırdıkvallaSayida ve hizda azlik var.bir doktora (ürolog veya androlog)daha gidin.tek doktorla sınırlı kalmayın
Canım benim ilk hamileligim ameliyat olduktan sonra 3.ayi doluyordu ki oldu ama biz hiç takviye kullandığımız için spermler guclenmedi ondan bebeğin kalbi durdu diye düşünüyorum gelismedi.ama siz şuan bilinclisiniz takviye vitamin kullanıyorsunuz insallah sizin daha sağlıklı olur spermleriniz.B Beyza_2018 canım siz varikosel ameliyatı mı olmuştunuz ? Ondan ne kadar süre sonra hamile kaldın?bide İstanbul’da bi eczacıdan mı almıştın takviyeleri öyle bir şey hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?