canim umudun kirilmasin neler neler yasiyor insanlar ama hep bir umut oluyor ve sonunda vuslata eriyor. Insallah sende en yakin zamanda gebe kalirsinAdet oldum
canim cok gecmis olsun. Allah beterinden saklasin her seyin basi saglik. Bende bobreklerimden kac kez ameliyat oldum ama sagligima cok sukur kavustum insallah sende kavusacaksin Allahin izniyle. Dua ediyorum sanaTeşekkürler arkadaşlar biraz değerlerim yükselmiş. Sizi ailem gibi gördüğümden dua istemek aklıma geldi. Rabbim hepinizden razı olsun.
Peki canım çift taraflı mı idi varikosel ameliyattan önce hiç hamile kalmamıştın değil mi ? Daha 1 ay oldu canın ameliyat olalıCanım benim ilk hamileligim ameliyat olduktan sonra 3.ayi doluyordu ki oldu ama biz hiç takviye kullandığımız için spermler guclenmedi ondan bebeğin kalbi durdu diye düşünüyorum gelismedi.ama siz şuan bilinclisiniz takviye vitamin kullanıyorsunuz insallah sizin daha sağlıklı olur spermleriniz.
Fatih'te bir eczacı.internete gir stad eczanesi var orda numara yazıyor oradan ulaşabilirsiniz,
Sol taraftaydi canım .hiç kalamadim ameliyattan önce.Peki canım çift taraflı mı idi varikosel ameliyattan önce hiç hamile kalmamıştın değil mi ? Daha 1 ay oldu canın ameliyat olalı
Canım hep dualarimdasin gece uyaniyorum aklıma geliyorsun dua ediyorum .Arkadaşlar hiç bana kalamayanlar veya düşük yaşayanlar ramotolojiye gidip ANA testini yaptırın derim. Benim test pozitif çıktı. Yani vücudum antikor üretip bebeğime giden kanı engellemiş o sebepten kayıplarımı yaşamışım. Çok basit bi işlem kan veriyorsun ve 15 gün içinde çıkıyor. Bana da dua edin lütfen... dua edenlerden de Allah razı olsun bin defa....
İnş cnm Rabbim hepinizden razı olsun. Çok değerlisiniz benim için. Dua için çok teşekkürler....Canım hep dualarimdasin gece uyaniyorum aklıma geliyorsun dua ediyorum .
İnşallah geçecek bu günler
Çok geçmiş olsun canım ilk defa böyle bir test duydum hamileyken mi yapiiyyapbu test yoksa her zaman yaptirilabilirmiArkadaşlar hiç bana kalamayanlar veya düşük yaşayanlar ramotolojiye gidip ANA testini yaptırın derim. Benim test pozitif çıktı. Yani vücudum antikor üretip bebeğime giden kanı engellemiş o sebepten kayıplarımı yaşamışım. Çok basit bi işlem kan veriyorsun ve 15 gün içinde çıkıyor. Bana da dua edin lütfen... dua edenlerden de Allah razı olsun bin defa....
Canim hep duamdasin sen ve diger arkadaslarim.Rabbim cok buyuk .Bir gun hepsi gececek buna inanıyorum.Arkadaşlar hiç bana kalamayanlar veya düşük yaşayanlar ramotolojiye gidip ANA testini yaptırın derim. Benim test pozitif çıktı. Yani vücudum antikor üretip bebeğime giden kanı engellemiş o sebepten kayıplarımı yaşamışım. Çok basit bi işlem kan veriyorsun ve 15 gün içinde çıkıyor. Bana da dua edin lütfen... dua edenlerden de Allah razı olsun bin defa....
Ben düşükten sonra kk bi arkadaş dedi de öyle gidip kendim yaptırdım ve sorunda çıktı. Sende gidip yaptırabilirsin çünkü sperm ile yumurta döllenirlen daha bağışıklığın empriyonun DNA bozuyor çocuk tutunmuyor oluşamıyormuş.Çok geçmiş olsun canım ilk defa böyle bir test duydum hamileyken mi yapiiyyapbu test yoksa her zaman yaptirilabilirmi
Teşekkürler cnm Rabbim hepinizden razı olsun bin defa....Canim hep duamdasin sen ve diger arkadaslarim.Rabbim cok buyuk .Bir gun hepsi gececek buna inanıyorum.
Insallah canim sagolasinncanim umudun kirilmasin neler neler yasiyor insanlar ama hep bir umut oluyor ve sonunda vuslata eriyor. Insallah sende en yakin zamanda gebe kalirsin
canim cok gecmis olsun. Allah beterinden saklasin her seyin basi saglik. Bende bobreklerimden kac kez ameliyat oldum ama sagligima cok sukur kavustum insallah sende kavusacaksin Allahin izniyle. Dua ediyorum sana
Sagolasin canim. Ya üzülmemek elde degil elbet ama hayata da küsmemek lazim. Insallah birgün gelecek bebeğimCanım üzülme gün doğmadan neler doğar derler. Ben bi vakti zamanı olduguna inanıyorum her şeyin. Yeterki ümidin kırılmasın. Bebeğin için o bünyeye o morale ihtiyacın var unutmaHatice Meryem
Peki bir şey daha sorsam ameliyattan önce değerler nasıldı?ameliyat sonrası nasıl oldu canım ? Bide bu eczaneden aldığın takviyelerden sonra mı hamilr kaldın canım ?Sol taraftaydi canım .hiç kalamadim ameliyattan önce.
Daha çok yeni canım beslenmenize dikkat edin vitaminde kullniyorsundur insallah artar canım en az 3ay diyorlar .spermler kendine gelsin diye
Ameliyattan önce ilk yaptırdığımız testte 7milyondu toplam.sonra ürologa gittik oda ayrı bir tat istedi ondada 1milyon kusur çıktı değerler yerdeydi.Peki bir şey daha sorsam ameliyattan önce değerler nasıldı?ameliyat sonrası nasıl oldu canım ? Bide bu eczaneden aldığın takviyelerden sonra mı hamilr kaldın canım ?
Hangi amca buuu nerde hangi şehirdekiiAmeliyattan önce ilk yaptırdığımız testte 7milyondu toplam.sonra ürologa gittik oda ayrı bir tat istedi ondada 1milyon kusur çıktı değerler yerdeydi.
Sonra ameliyattan sonra hamile kalıp düşük yapınca eşim test yaptı 38milyona yükselmişti toplam sperm.esim ameliyat yapan urologa gitti.degerlerin artmış esinde hamile kalmış şenlik bir durum yok eşin bakılsın demişo yüzden bir sene biz hiç bişey kullanmadan bekledik ben kendime kürler yapıyorum .tupte tutmayinca kadınlar kulübü mu keşfettikleri Kaan hocayı .ve bir arkadaşın sevilesiyle o eczacıyı.
Ben ne zaman o amcanın verdiklerini kullnadiysam hamile kaldım belki de denk geldi bilmiyorum ikinci hamiligimde aldik ikinci ayinda hemen hamile kaldım bunda da Kaan hocayla tedaviden sonra 3ay hamile kalamayinca eşim amcaya gideyim dedi.kullnadim yine hamile kaldim.canım bize faydası oldu.
İstanbul'da bir eczacı Fatih'te hazır karışımları var zeynep ve saklıcennette aldılarHangi amca buuu nerde hangi şehirdekii
Bana özelden nosu varsa yazarmısın biz şuan bi karışım kullanıyoruz eğer faydası olmazsa ararım amcayıİstanbul'da bir eczacı Fatih'te hazır karışımları var zeynep ve saklıcennette aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?