Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rica etsem banada atsaniz numarasini.esimde varikosel ameliyati oldu.ek takviye vermedi doktor ama ben bitkisel dogal olandan kullanmak istiyorum.bende almak istiyrm o amcanin yaptiklarindan lutfen banada msj atin özelden

Hımm peki canım ben de şöyle anlatayım. Biz 6 aydın Kaan hoca hasar tedavisi gördük ama düşmeyi bırak yükseldikçe yükseldi. En son instagramdan başka bi ürologla iletişime geçtim ve kesinlikle tekrar doppler çektirin dedi neyse gittik doppler de varikosel çıktı ameliyat dedi.Başka bi hastanede başka bi doktora Prof a gittik o da aynı şekilde çift taraflı ve ameliyat dedi.Sonra Kaan hocayla mesajlaşma günümüzdü ona DNA hasarının yükseldiği sonucu bir de bu doppler sonucunu gönderdik o da hasar düşmediğine göre ameliyat edelim muhtemelen bu etki ediyor dedi. En başta o da muayene edip Yok demişti neyse biz ameliyat olduk 1 ay önce şimdi ben bu amcadan takviye alayım istiyorum ama hasarlı idik biz ve düşmemişti napsam ben ? Varikosel ameliyatından sonra düzelmiş midir ki ? Bir de eşiniz de şişlik oldu mu ameliyat sonrası ne kadar sürede geçti ?

Canım şişlik yumurtada biraz oluyor ama ameliyat yeri kücuk kesik fıtık ameliyatı gibi 1 gece kaldık hastanede ertesi gün dolmuşla eve geldik :)

Aaa yeni gördüm ameliyat olmuş geçmiş olsun sıslik yumurtada olmuştu bizim tam 1 yıl oldu ameliyat olalı belki biliyorsun ben hiç hamile kalamadim sayımiz her test de değişik çıktı 14 milyon la ameliyat oldu şuan sayımız 13 milyon ama bu bir yılda 50 milyona kadar çıktı bu ml de sayımız tabi şimdi ameliyatın faydası oldumu bu konuda kafam karışık

Şişlik var mıydı hatırlamıyorum üzerinden 3yil geçti neredeyse.duzelir insallah elinizden geleni yapıyorsunuz

Kızlar birşey sorucam kürtaj olanlara;

Kaç gün kanama, leke devam etti sizde ??? Ya kürtaj sonrası 32. Güne kadar aralıklarla kanama leke vs geldi, sonra 35. İkinci adeti oldum bugün 48. Günüm hala kahverengi leke, pembe kanlı akıntım devam ediyor. Normal mi yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…