Rica etsem banada atsaniz numarasini.esimde varikosel ameliyati oldu.ek takviye vermedi doktor ama ben bitkisel dogal olandan kullanmak istiyorum.bende almak istiyrm o amcanin yaptiklarindan lutfen banada msj atin özeldenAmeliyattan önce ilk yaptırdığımız testte 7milyondu toplam.sonra ürologa gittik oda ayrı bir tat istedi ondada 1milyon kusur çıktı değerler yerdeydi.
Sonra ameliyattan sonra hamile kalıp düşük yapınca eşim test yaptı 38milyona yükselmişti toplam sperm.esim ameliyat yapan urologa gitti.degerlerin artmış esinde hamile kalmış şenlik bir durum yok eşin bakılsın demişo yüzden bir sene biz hiç bişey kullanmadan bekledik ben kendime kürler yapıyorum .tupte tutmayinca kadınlar kulübü mu keşfettikleri Kaan hocayı .ve bir arkadaşın sevilesiyle o eczacıyı.
Ben ne zaman o amcanın verdiklerini kullnadiysam hamile kaldım belki de denk geldi bilmiyorum ikinci hamiligimde aldik ikinci ayinda hemen hamile kaldım bunda da Kaan hocayla tedaviden sonra 3ay hamile kalamayinca eşim amcaya gideyim dedi.kullnadim yine hamile kaldim.canım bize faydası oldu.
Kaan hocayla tedaviden sonra
Ml de 9milyonda 32milyona yükseldi
Morfoloji %3yukselmisti enson
Hızda %45 ti hatırladığım kadarıyla
Hımm peki canım ben de şöyle anlatayım. Biz 6 aydın Kaan hoca hasar tedavisi gördük ama düşmeyi bırak yükseldikçe yükseldi. En son instagramdan başka bi ürologla iletişime geçtim ve kesinlikle tekrar doppler çektirin dedi neyse gittik doppler de varikosel çıktı ameliyat dedi.Başka bi hastanede başka bi doktora Prof a gittik o da aynı şekilde çift taraflı ve ameliyat dedi.Sonra Kaan hocayla mesajlaşma günümüzdü ona DNA hasarının yükseldiği sonucu bir de bu doppler sonucunu gönderdik o da hasar düşmediğine göre ameliyat edelim muhtemelen bu etki ediyor dedi. En başta o da muayene edip Yok demiştiAmeliyattan önce ilk yaptırdığımız testte 7milyondu toplam.sonra ürologa gittik oda ayrı bir tat istedi ondada 1milyon kusur çıktı değerler yerdeydi.
Sonra ameliyattan sonra hamile kalıp düşük yapınca eşim test yaptı 38milyona yükselmişti toplam sperm.esim ameliyat yapan urologa gitti.degerlerin artmış esinde hamile kalmış şenlik bir durum yok eşin bakılsın demişo yüzden bir sene biz hiç bişey kullanmadan bekledik ben kendime kürler yapıyorum .tupte tutmayinca kadınlar kulübü mu keşfettikleri Kaan hocayı .ve bir arkadaşın sevilesiyle o eczacıyı.
Ben ne zaman o amcanın verdiklerini kullnadiysam hamile kaldım belki de denk geldi bilmiyorum ikinci hamiligimde aldik ikinci ayinda hemen hamile kaldım bunda da Kaan hocayla tedaviden sonra 3ay hamile kalamayinca eşim amcaya gideyim dedi.kullnadim yine hamile kaldim.canım bize faydası oldu.
Kaan hocayla tedaviden sonra
Ml de 9milyonda 32milyona yükseldi
Morfoloji %3yukselmisti enson
Hızda %45 ti hatırladığım kadarıyla
Canım şişlik yumurtada biraz oluyor ama ameliyat yeri kücuk kesik fıtık ameliyatı gibi 1 gece kaldık hastanede ertesi gün dolmuşla eve geldik :)Hımm peki canım ben de şöyle anlatayım. Biz 6 aydın Kaan hoca hasar tedavisi gördük ama düşmeyi bırak yükseldikçe yükseldi. En son instagramdan başka bi ürologla iletişime geçtim ve kesinlikle tekrar doppler çektirin dedi neyse gittik doppler de varikosel çıktı ameliyat dedi.Başka bi hastanede başka bi doktora Prof a gittik o da aynı şekilde çift taraflı ve ameliyat dedi.Sonra Kaan hocayla mesajlaşma günümüzdü ona DNA hasarının yükseldiği sonucu bir de bu doppler sonucunu gönderdik o da hasar düşmediğine göre ameliyat edelim muhtemelen bu etki ediyor dedi. En başta o da muayene edip Yok demiştineyse biz ameliyat olduk 1 ay önce şimdi ben bu amcadan takviye alayım istiyorum ama hasarlı idik biz ve düşmemişti napsam ben ? Varikosel ameliyatından sonra düzelmiş midir ki ? Bir de eşiniz de şişlik oldu mu ameliyat sonrası ne kadar sürede geçti ?
Aaa yeni gördüm ameliyat olmuş geçmiş olsun sıslik yumurtada olmuştu bizim tam 1 yıl oldu ameliyat olalı belki biliyorsun ben hiç hamile kalamadim sayımiz her test de değişik çıktı 14 milyon la ameliyat oldu şuan sayımız 13 milyon ama bu bir yılda 50 milyona kadar çıktı bu ml de sayımız tabi şimdi ameliyatın faydası oldumu bu konuda kafam karışıkHımm peki canım ben de şöyle anlatayım. Biz 6 aydın Kaan hoca hasar tedavisi gördük ama düşmeyi bırak yükseldikçe yükseldi. En son instagramdan başka bi ürologla iletişime geçtim ve kesinlikle tekrar doppler çektirin dedi neyse gittik doppler de varikosel çıktı ameliyat dedi.Başka bi hastanede başka bi doktora Prof a gittik o da aynı şekilde çift taraflı ve ameliyat dedi.Sonra Kaan hocayla mesajlaşma günümüzdü ona DNA hasarının yükseldiği sonucu bir de bu doppler sonucunu gönderdik o da hasar düşmediğine göre ameliyat edelim muhtemelen bu etki ediyor dedi. En başta o da muayene edip Yok demiştineyse biz ameliyat olduk 1 ay önce şimdi ben bu amcadan takviye alayım istiyorum ama hasarlı idik biz ve düşmemişti napsam ben ? Varikosel ameliyatından sonra düzelmiş midir ki ? Bir de eşiniz de şişlik oldu mu ameliyat sonrası ne kadar sürede geçti ?
Şişlik var mıydı hatırlamıyorum üzerinden 3yil geçti neredeyse.duzelir insallah elinizden geleni yapıyorsunuzHımm peki canım ben de şöyle anlatayım. Biz 6 aydın Kaan hoca hasar tedavisi gördük ama düşmeyi bırak yükseldikçe yükseldi. En son instagramdan başka bi ürologla iletişime geçtim ve kesinlikle tekrar doppler çektirin dedi neyse gittik doppler de varikosel çıktı ameliyat dedi.Başka bi hastanede başka bi doktora Prof a gittik o da aynı şekilde çift taraflı ve ameliyat dedi.Sonra Kaan hocayla mesajlaşma günümüzdü ona DNA hasarının yükseldiği sonucu bir de bu doppler sonucunu gönderdik o da hasar düşmediğine göre ameliyat edelim muhtemelen bu etki ediyor dedi. En başta o da muayene edip Yok demiştineyse biz ameliyat olduk 1 ay önce şimdi ben bu amcadan takviye alayım istiyorum ama hasarlı idik biz ve düşmemişti napsam ben ? Varikosel ameliyatından sonra düzelmiş midir ki ? Bir de eşiniz de şişlik oldu mu ameliyat sonrası ne kadar sürede geçti ?
Ben jel kullanmıştım nerdeyse adet bitene kadar gelmisti beyaz beyaz onun dışında bişe olmamistiKizlar ya icimden camur akiyor sanki. Kan falan degil koyu kahverengi birsey. Asilamadaki ilaclar mi yapmistir bunu acaba?
Adet olduğuna eminmisin ?Kizlar ya icimden camur akiyor sanki. Kan falan degil koyu kahverengi birsey. Asilamadaki ilaclar mi yapmistir bunu acaba?
Adettir canim yoğun çünküAdet olduğuna eminmisin ?
Bende şimdi oldum artık normal yolla olmicagina inandımAdettir canim yoğun çünkü
Sanırım destek gerekiyor bizler için. Beklemenin sonu yokBende şimdi oldum artık normal yolla olmicagina inandım
Allah büyüktür canim. Normal yolla ya da tüp bebekle. Gelsin bebislerimiz insaallahBende şimdi oldum artık normal yolla olmicagina inandım
İnşallah canım inşallahAllah büyüktür canim. Normal yolla ya da tüp bebekle. Gelsin bebislerimiz insaallah
Sıkıldım sanirimSanırım destek gerekiyor bizler için. Beklemenin sonu yokİnşallah bu yolda hayırlı haberler alırız
Canim birbirimize çok dua edelim...İnşallah canım inşallah
Hiç bunu düşünmemiştimDolar arttıkça tüp bebek fiyatlarıda artıcak ben neyi düşünüyorum bakarmısınız
Şu an yıkıldım bunu ben de hiç düşünmemiştimDolar arttıkça tüp bebek fiyatlarıda artıcak ben neyi düşünüyorum bakarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?