Tam da bugün eczaneyi aradım. Bayramdan sonra gelecekmiş şimdi yokmuş dediler. Şu an üzüldümB Beyza_2018 @Zeynep6302 B BirmucizeSuskun Ceylan ve diğer arkadaşlar.
Biz test verdik ve sonuçlarını aldık. Beyzacım amcanın takviyesini 1 ay kullandık.
Sonuç;
İleri hız %6 sonuç yok
Yerinde haraket %3
Haraketsiz 91
Sayı 155 milyon
Volüm 2ml
Morfoloji 3
Olmayınca olmuyor galiba.
Canım sanırım sen ne yaparsan yap bu ileri hızda farklı bir sknti var.kimsede çözemiyorum.ama %6 ileti hareketliyse en az 9milyon ileri hareketli var.morfolojinin %3 olmasıda iyi bişey canım .B Beyza_2018 @Zeynep6302 B BirmucizeSuskun Ceylan ve diğer arkadaşlar.
Biz test verdik ve sonuçlarını aldık. Beyzacım amcanın takviyesini 1 ay kullandık.
Sonuç;
İleri hız %6 sonuç yok
Yerinde haraket %3
Haraketsiz 91
Sayı 155 milyon
Volüm 2ml
Morfoloji 3
Canım yeni başladınız sanki 3 ay oldumuki ama bence artık tüp bebeğe geç canim evet olmayınca gercegerç olmuyor bende artık doğal yollarla hamile kalacagima inanmıyorum nasibimiz belki tüp bebekte ve bı bakarsin 2 tane oluvermiş herşey iyi olcak inşallah canımB Beyza_2018 @Zeynep6302 B BirmucizeSuskun Ceylan ve diğer arkadaşlar.
Sonuç;
İleri hız %6 sonuç yok
Yerinde haraket %3
Haraketsiz 91
Sayı 155 milyon
Volüm 2ml
Morfoloji 3
Bugunmu çıkacak canım sonuç bende eşimin macunu bitsin yollicam testeSaklicennet dur canım daha bu kadar çabuk büyük etki göstermesini beklemek olmaz. En az 3 ay biliyorsun toparlanma süreci. Hemen bozma moralini. Bugün bizde gittik doktoruna eşimin. Eskisinden iyi görünüyor demiş. Görüceğiz bakalım test çıksın. Ben sanmıyorum fark olacağını tabii daha da düşmediyse
Yarına ancak öğrenir kuzum. Aman ne bileyim sayı artsa bile sonuç ortada olduğu için hiç takılmıyorum testlere. İnşallah nasibimizde vardırda gelir miniklerimiz daha fazla bekletmeden. Hadi inşallah macun vesile olur sizeBugunmu çıkacak canım sonuç bende eşimin macunu bitsin yollicam teste
İnşallah canım bakalım ekim yada Kasım'da baslicam tüp bebege belki kismetim ordadirYarına ancak öğrenir kuzum. Aman ne bileyim sayı artsa bile sonuç ortada olduğu için hiç takılmıyorum testlere. İnşallah nasibimizde vardırda gelir miniklerimiz daha fazla bekletmeden. Hadi inşallah macun vesile olur size
Olmayan spermleri bile arayıp buluyorlar kuzum. Yeter ki Rabbim ol desin. Aynı şekilde bir çift kuzucuk bende istiyorumHepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar. Yorumlarınızı okudum. Bizde tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz.
İnşallah güzel sonuç alırız. Biz bu yola 40 milyon sperm 0 morfolojiyle çıktık buna da şükür.
9 milyon spermden işe yarayan 2 tane bulurlar değil mi? İkizlerim olsa çok sevinirim. :)
Olur tabi canım Allah yeterki dilesin.bu topiklerden birinde karşılaşmıştım esi azosperm sperm bulup tüp bebek yapıyorlar şimdi 31.haftasinda masallah cokta güzel gidiyor .Allah'ın izniyle sizinde olur.dua edelim bol bol insallah Rabbim ilk seferde hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana diğer arkadaşlaraHepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar. Yorumlarınızı okudum. Bizde tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz.
İnşallah güzel sonuç alırız. Biz bu yola 40 milyon sperm 0 morfolojiyle çıktık buna da şükür.
9 milyon spermden işe yarayan 2 tane bulurlar değil mi? İkizlerim olsa çok sevinirim. :)
Ben kürtaj olduğumda 28. Günde adet olmustum öncesinde de 1 hafta 10 gün lekelenmelerim olmuştu ama nasıl birbtevafuksa kürtaj olduğum gün hamile olmasam adet olacağım güne dek gelmişti doktoruna sorsan tekrar muayene istesen iyi olur kürtaj sonrası iyi takip edilmesi gerekirKızlar birşey sorucam kürtaj olanlara;
Kaç gün kanama, leke devam etti sizde ??? Ya kürtaj sonrası 32. Güne kadar aralıklarla kanama leke vs geldi, sonra 35. İkinci adeti oldum bugün 48. Günüm hala kahverengi leke, pembe kanlı akıntım devam ediyor. Normal mi yaaaaa
Biz kullaniyoruz canım daha önce sayimizi yukseltmistiProgeny m kullanan var mı arkadaşlar? Ben teatrio kullandırdım eşime ama sadece bi kutu. Ameliyattan sonra bütün düzen şaştı biz de..
Hıza bi etkisi oldu mu peki canım ?Biz kullaniyoruz canım daha önce sayimizi yukseltmisti
bizim degerler sizinkimden daha kotuydu . dr bi iki ay daha deneyin direkt ameliyat diyemem dedi . solda varikosel varmis . promotil men verdi . sabah aksamda keciboynuzu pekmezi yiyoruzKızlar eşim ameliyat olacak yarın ama geçen hafta tekrar sperm testi vermişti varikosal ameliyatı olacak bu arada yorumlar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?