Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin kizlar. Bayram yaklasirken aklima geldi .Gecen yil arefe gunu sabahtan aksama zikir cekmistim .Cok dua okumustum .Yaptıklarım aradinda 1000 Ihlas,Salavat ,Ya Şafi c.c ,Ya Kadir c.c,Ya Varis c.c esmalari vardi .Bu arefe de size dua edecegim insallah .Hep duamdasiniz zaten .Rabbim tum hasretinizi bitirsin insallah .

Tam da bugün eczaneyi aradım. Bayramdan sonra gelecekmiş şimdi yokmuş dediler. Şu an üzüldüm Belki de biraz daha ileriki zaman diliminde etki eder canım

Saklicennet dur canım daha bu kadar çabuk büyük etki göstermesini beklemek olmaz. En az 3 ay biliyorsun toparlanma süreci. Hemen bozma moralini. Bugün bizde gittik doktoruna eşimin. Eskisinden iyi görünüyor demiş. Görüceğiz bakalım test çıksın. Ben sanmıyorum fark olacağını tabii daha da düşmediyse

Canım sanırım sen ne yaparsan yap bu ileri hızda farklı bir sknti var.kimsede çözemiyorum.ama %6 ileti hareketliyse en az 9milyon ileri hareketli var.morfolojinin %3 olmasıda iyi bişey canım .
Doktorlara kalsa bir tane sperm yetiyor.
Canım çok geciktirmeden bence tüp bebek yaptır canım belki sana bebek o şekilde nasiptir bilemeyiz.olsunda tupbebekle olsun

Canım yeni başladınız sanki 3 ay oldumuki ama bence artık tüp bebeğe geç canim evet olmayınca gercegerç olmuyor bende artık doğal yollarla hamile kalacagima inanmıyorum nasibimiz belki tüp bebekte ve bı bakarsin 2 tane oluvermiş herşey iyi olcak inşallah canım

Bugunmu çıkacak canım sonuç bende eşimin macunu bitsin yollicam teste

Bugunmu çıkacak canım sonuç bende eşimin macunu bitsin yollicam teste
Yarına ancak öğrenir kuzum. Aman ne bileyim sayı artsa bile sonuç ortada olduğu için hiç takılmıyorum testlere. İnşallah nasibimizde vardırda gelir miniklerimiz daha fazla bekletmeden. Hadi inşallah macun vesile olur size

İnşallah canım bakalım ekim yada Kasım'da baslicam tüp bebege belki kismetim ordadir

Tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar bişe sorucam embriyoyu bı teste yolluyorlar ya ptg bunu her merkez yapiyormu

Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar. Yorumlarınızı okudum. Bizde tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz.
İnşallah güzel sonuç alırız. Biz bu yola 40 milyon sperm 0 morfolojiyle çıktık buna da şükür.
9 milyon spermden işe yarayan 2 tane bulurlar değil mi? İkizlerim olsa çok sevinirim. :)

Olmayan spermleri bile arayıp buluyorlar kuzum. Yeter ki Rabbim ol desin. Aynı şekilde bir çift kuzucuk bende istiyorumİnşallah Allah hepimizin gönlündekini verir

Olur tabi canım Allah yeterki dilesin.bu topiklerden birinde karşılaşmıştım esi azosperm sperm bulup tüp bebek yapıyorlar şimdi 31.haftasinda masallah cokta güzel gidiyor .Allah'ın izniyle sizinde olur.dua edelim bol bol insallah Rabbim ilk seferde hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana diğer arkadaşlara

Ben kürtaj olduğumda 28. Günde adet olmustum öncesinde de 1 hafta 10 gün lekelenmelerim olmuştu ama nasıl birbtevafuksa kürtaj olduğum gün hamile olmasam adet olacağım güne dek gelmişti doktoruna sorsan tekrar muayene istesen iyi olur kürtaj sonrası iyi takip edilmesi gerekir

Kızlar eşim ameliyat olacak yarın ama geçen hafta tekrar sperm testi vermişti varikosal ameliyatı olacak bu arada yorumlar mısınız

Eklentiler

• 20180816_134636.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar eşim ameliyat olacak yarın ama geçen hafta tekrar sperm testi vermişti varikosal ameliyatı olacak bu arada yorumlar mısınız
bizim degerler sizinkimden daha kotuydu . dr bi iki ay daha deneyin direkt ameliyat diyemem dedi . solda varikosel varmis . promotil men verdi . sabah aksamda keciboynuzu pekmezi yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…